Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте, бихте ли препоръчали някое живописно, платено място за риболов в радиус от 50-60 км от София. Ще ловя на мач, без значение каква риба стига да има по-чести кълванета.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ако върнеш назад лентата на темата,ще намериш отговора
А платените като цяло около София са си зле,надлъгване и алъшвериш 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
Ами аз запитах точно,защото изчетох бая страници,ама не намерих отговор сякаш
А и условията за риболов са много динамично и бързо изменящо се нещо, та затова исках актуална информация 
Сега се чудя между Веринско, Бистрица, Богров, Братушково ... и "Шатрата". Мнения ?

Сега се чудя между Веринско, Бистрица, Богров, Братушково ... и "Шатрата". Мнения ?
-
- новобранец
А, и да споделя преди 2-3 седмици ходих на Говедарци на платено, големи пъстърви..."гол след гол" , но човека каза,че може би няма да зареждат повече риба за тая година. И е много красиво там 

някой да знае за платено с пъстърва около Самоков освен Говедарци
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Колега, иди до "Мелниците"- Горна Малина. Миналата събота ходих:каракудите са гол след гол. Излизат бабушки, а има и шаран и сом. Пробвах с пелети за шаран, ама след като до обяд нямах кълване , смених на бял и поне каракуди доволно. Условята за риболов ги има на сайта на комплекса.konselieri написа:Здравейте, бихте ли препоръчали някое живописно, платено място за риболов в радиус от 50-60 км от София. Ще ловя на мач, без значение каква риба стига да има по-чести кълванета.
Бахти утрепията дето е днес на Панчарево..... Обиколих брега със спининга от гумаджийницата та чак до отсрешния й край, че и срещу строежа, като минах и през баража до платения гьол и една риба кьорава не удари. Все едно се е изпарила. Нямаше и признак от хищник. Един колега имаше слука с мухарка и измъкна от тревите на 0-та един кефал към 300гр. На гумдажийницата имаше един колега, който извади 4-5 малки бабки и срещу строежа имаше колеги, които удряха по някоя добра бабка на фидер и плувка. Май това бяха хората, които видях да вадят нещо от езерото.
На гумаджийницата хората сутринта бяха бая ама след 13 и 30 като се прибирах и 1 не беше останал
До колко е вярно не знам ама все пак да го напиша тоя слух:
Колеги риболовци казаха, че за тая яхта била опъната някаква 300 метрова мрежа. Били сигнализирали на ИАРА като правили проверки тия дни, но не си мръднали пръстите,защото занели, че лодката била на собственика на Лебед-а
. Та и днес е заебана ей така тая лодка насред нищото и в нея нямаше никой

На гумаджийницата хората сутринта бяха бая ама след 13 и 30 като се прибирах и 1 не беше останал

До колко е вярно не знам ама все пак да го напиша тоя слух:
Колеги риболовци казаха, че за тая яхта била опъната някаква 300 метрова мрежа. Били сигнализирали на ИАРА като правили проверки тия дни, но не си мръднали пръстите,защото занели, че лодката била на собственика на Лебед-а

Ето колега: това са риби, но не са от скоро (в смисъл не са от последния месец):G.Petkov написа:Колега,m101 написа:..... По принцип ловя щука и бяла там и ако не друго, поне удря... Но в близкия месец не съм ходил...
Пусни някоя снимка от Челопечане, щото тази година само СЪНДИ показа щуки от там.
Иначе, по принцип ...... щуки има навсякъде!
http://vankovl.snimka.bg/fishing/nariba.425817.28789562
http://vankovl.snimka.bg/fishing/nariba.425817.28789564
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Така става
!
В четвъртък на Щъркела - редки, но сравнително едри костури, имаше по 25-28 см,на плувка, на рибка, на около 6 м!
За съжаление имах малко време за риболов и преди обяд си тръгнах.

В четвъртък на Щъркела - редки, но сравнително едри костури, имаше по 25-28 см,на плувка, на рибка, на около 6 м!
За съжаление имах малко време за риболов и преди обяд си тръгнах.
колеги някакво инфо за негован платения.мерси предварително 

здравейте колеги днес бях на негован и на двата гьола , целта ми бяха щуките на спининг пълно капо откъм риби
, но поне се запознах с един колега от софия,много приятен човек 
поздрави

поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
А дали някой хвана нещо друго на Негован, след като щуката не е била активна?
-
- разбира нещата
Колеги,вчера бях на една балстриера за която за пръв път чувам.Каза се петте могили.Взимат 5 лв на човек и твърдят че имало много риба и то всякаква но аз лично не видях такова нещо.Някой да знае нещо за това място?И да знае някой какъв е статута на този гьол и на какво основание взимат пари.Нали уж баластриери не можели да се дават под аренда.....
Касова бележка дадоха ли ти?ogi_peugeot написа:Колеги,вчера бях на една балстриера за която за пръв път чувам.Каза се петте могили.Взимат 5 лв на човек и твърдят че имало много риба и то всякаква но аз лично не видях такова нещо.Някой да знае нещо за това място?И да знае някой какъв е статута на този гьол и на какво основание взимат пари.Нали уж баластриери не можели да се дават под аренда.....
-
- разбира нещата
Дадоха билет на който имаше някакъв печат и с химикалка написано такава риболов 5лв....без оглед на това колко пръчки хвърляш,не ги интересува но взимат 5 лв на човек....