Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Абе и Вие сте прав ,ама що да е тъй?Иначе да не сме кат Троли,да се чувстваме специални :D :lol: :lol: :lol:Още офицер ,не е ама претенциите му за цвят на мрамора големи ама ха де :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Jimi Hendrix написа:
yco написа:А на мен това ми е ортака в лодката...Джими, как си?.. :mrgreen: :lol:
Добре съм, ма ортака ти малко лабав ! :shock: :wink: Вземи ма за ортак и ще ти свиря на уше, пък ти ще викаш сомове :D
Ееееий....... :lol: , утрепа ме, ама пусни първо някой твой запис да чуем... :lol:
Ако е имало назад, явно съм го пропуснал... :roll:
Ще кажа на Брандоне, да не ти дава кльонк, ако послъгваш малко... :lol: , а пък на Краси, не мога да му казвам нищо. :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Какво стана, беше на линия и изчезна да донесеш записа предполагам... :lol: , той тежи доста и явно и трудно се носи.. :lol:
Лъжата, никъде не се толерира, ...а при мен, нямам за сега прошка.... :wink: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа:
Jimi Hendrix написа:утрепа ме, ама пусни първо някой твой запис да чуем... :lol:
Ако е имало назад, явно съм го пропуснал... :roll:
It's Coming Soon ! :shock:
Гледай назад да не изпущиш нещо Совершенно Секретное ! :shock: :mrgreen:
Колко пъти да обяснявам, че пиша от 5тия пръстен на Сатурн и има закъснение ! :shock: :roll:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа:Какво стана, беше на линия и изчезна да донесеш записа предполагам... :lol: , той тежи доста и явно и трудно се носи.. :lol:
Лъжата, никъде не се толерира, ...а при мен, нямам за сега прошка.... :wink: :lol:
Прав си ! Затова ще ти призная ! Баба ми не е Олга Светая-царкинята ! Альона се казваше, ама и викаха Ленчето :( Горката женица така и не си видя родното място накрая ! :( Затова много разправяше за там и си отиде с отворени очи дето се вика ! :(
Затова и ми влезе тая муха в главата. Нейния дядо, демек мой пра-пра дядо бил мастит квокер на нижная Волга.
Квокер, квочник, квочатник по русский е едно и също, ама мене ме кефи КВОКЕР ! :shock: И нашето кльонкаджия не ме кефи ! Много изкълчено и няма "Р" ! :shock: За да си Мъж трябва да има "Р" като при договете ! :shock: :wink: Сиромах бил човечеца и нямал пари за мултита. Директно с конопени въжета ги мятал със суплекс у лодката ! :shock: Тъй че във вените ми има КвокеРска кръв ! Понятно ! :shock: :axe:
Почивай в мир пра-пра дядо ! Няма да те подведа ! Вперееееед !!!
Troli Rapala
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Бранко, той Даракчията вече не е такъв да знайш. Гледал клипове на Юрката Гризендито и много са зарибил по неговия стил. Свързал са е сега с онуй германче Карстен Зека дет прай сопи и сий поръчал спецялна с надпис ,,Сушина 2017,, - юбилейна. Тъз година мислел да събаря на Генерала рекорда, ма ни знам дъл ша фани новата въдица дикиш.
ПС: Най ,,култовите,, рибари от региона си държат лодки и каравани на съхранение при Даракчията, а иначе са големи моралисти за пред хората. Срам най вече за нас , защото са ни познати, а на някои са и приятели.
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Мартин Райнов написа:Тъз година мислел да събаря на Генерала рекорда,
Братчед, да знайш, че ти стискам палци ! Явно си бил в кома къдя 3-4 години ! :shock: Здраве и Щастие Ти желая ! За къф рекорд става дума ? :roll:
Troli Rapala
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

YES ! YES! YES! Поста ми излезе веднага ! Пуснаха ме от изолатора ! Честита ви нова шматка ! :D :lol: Утре ще има концерт ! :D :D :D
Troli Rapala
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Jimi Hendrix написа: Много изкълчено и няма "Р" ! :shock: За да си Мъж трябва да има "Р" като при договете ! :shock: :wink:
В грешка си,защото в думата МъЖ няма Р,а Ж! :D Р-ъто,го остаии на франсетата щот в кльонкаджия има Ж,но ако не те кефи има и френски вариант-кльонЖ или цигански-кльонкаЖЖЖия с тенденция към кльонЖица! :D Ако ти удари Голем,вероятно ще те излекува от психичните проблеми и ще спреш хапчеаата със странични дефекти! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Абе и Вие сте прав ,ама що да е тъй?Иначе да не сме кат Троли,да се чувстваме специални :D :lol: :lol: :lol:Още офицер ,не е ама претенциите му за цвят на мрамора големи ама ха де :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Император се става и без да минаваш по военната Йерархия,само по ген! :wink: :mrgreen: Ко да направя,като баба ми не е хранила кокошки от 2000години,просто съдба! :D :drinkers: Даже си нямам село за уикенда,а само световните столици на Римската Империя! :shock: :drinkers:Той и Красивия Генерал накрая ще се окаже рожба на Цезар,като е одил по Филипополис и е треснал некое и друго слугинче,и хоп след 2000години внучето е Генерал! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Jimi Hendrix написа:
Мартин Райнов написа:Тъз година мислел да събаря на Генерала рекорда,
Здраве и Щастие Ти желая ! За къф рекорд става дума ? :roll:
Опаааа,тука си заслужи 112 удара с камшик по дупето! :shock: Ще боли,но сам си си виновен! 8) :drinkers:
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Жими, представи са кат ората ве ко са крийш кат ощипана мома зад тъз маска!? Аз ако съм бил в кома, ти тогаз още под моркова на сянка ша си да знайш. Са дан съ засегниш, щото аз на никой басма ни цепя и тъй си кастря наред. И за дан си прайш само вятър на устата, земи отношение по въпроса с бракониерството и напиши нещо смислено!
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Бат Сашо, с камшици нимож ма уплаши. Вашия проблем е, че приемате всичко буквално, а аз исках само да погъделичкам позаспалите ви инстинкти за градивна форумна раздумка.
ПС: Жими, ни мъ наричай братчед!
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Мартин Райнов написа:Жими, представи са кат ората ве ко са крийш кат ощипана мома зад тъз маска!?
Не смея да мъцна , Брат ! Само се шегувам :wink: Приеми го с добро чувство ! :wink:
Troli Rapala
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Бат Жими, ти си добър човек. Последните ми два поста бяха леко неуважителни спрямо теб, но ти реагира човешки и не ма метна през кръста, за което ти благодаря!
ПС: Бат Жими, вече може да ме наричаш братчед!
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”