Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Добър вечер и добро утро преходници и честит ви преход от понеделникЪ към ФторникЪ!!!
Г. Петков като заговори за здравословен хедонизъм, пък Тайгъра го конкретизира във физическо и сексуално освобождаване, та да ви разкажа за един мъж в напреднала възраст, каква е патил с едни такива хедонистични мераци.
Застаряващ плейбой решил да разнообрази малко сивото си ежедневие и станал член на елитен нудистки клуб. Въпросният клуб разполагал с луксозен Спа-център и предлагал абсолютно всякакви гевезелъци.
Още в първият час от пребиваването си в спа-центъра то чакала изненада. Както се разхождал гол покрай басейна, насреща му се появила надарена блондинка по евино облекло грациозно полюшвайки дупе и бедра и му се усмихнала предразполагащо. При тази гледка нищо не било в състояние да спре растежа на мъжкото достойнство на нашият човек.Дамата като забелязала мощната ерекция се приближила и нежно попитала:
- Викате ли ме?...
...и само след секунди се обвила около него и поела инициативата да го доведе до физическо и сексуално освобождаване, за което споменава нашият д-р тигър.
След като русата тигрица успяла да му изцеди телесните сокове за отрицателно време, нашият човек щастлив от преживяната наслада и радостен от избора, че е член на този фантастичин клуб, се запътил към сауната и морно се отпуснал на скамейката. И както все още преживявал приятната сексуална случка изведнъж му се препръцкало. Бил сам в сауната, така, че без да се притеснява пръднал гръмко. Само след секунди изневиделица се появил огромен негър с още по огромен надървен чеп и го попитал:
- Викаш ли ме?...
Докато се усети нашия и он го набузил...
Само след 15 минути нашият пенсиониран плейбой, омерзен, покрусен и с нестихваща болка в аналната област, стоял пред рецепционистката с членска карта в ръце и огорченно настоявал:
- Отказвам се от членството си във вашия клуб...
- Но защо господине, ако знаете колко услуги и екстри предлагаме предполагам, че ще си промените мнението относно клуба...
- Няма да го променя госпожице, поради факта, че на мен ми става х.. веднъж седмично, а пръцкам поне по десет пъти на ден...
п.п. Г. Петков, разчитам на чувството ти за хумор,знам, че обичаш спа-центрове да не се обидиш нещо...
Г. Петков като заговори за здравословен хедонизъм, пък Тайгъра го конкретизира във физическо и сексуално освобождаване, та да ви разкажа за един мъж в напреднала възраст, каква е патил с едни такива хедонистични мераци.
Застаряващ плейбой решил да разнообрази малко сивото си ежедневие и станал член на елитен нудистки клуб. Въпросният клуб разполагал с луксозен Спа-център и предлагал абсолютно всякакви гевезелъци.
Още в първият час от пребиваването си в спа-центъра то чакала изненада. Както се разхождал гол покрай басейна, насреща му се появила надарена блондинка по евино облекло грациозно полюшвайки дупе и бедра и му се усмихнала предразполагащо. При тази гледка нищо не било в състояние да спре растежа на мъжкото достойнство на нашият човек.Дамата като забелязала мощната ерекция се приближила и нежно попитала:
- Викате ли ме?...
...и само след секунди се обвила около него и поела инициативата да го доведе до физическо и сексуално освобождаване, за което споменава нашият д-р тигър.
След като русата тигрица успяла да му изцеди телесните сокове за отрицателно време, нашият човек щастлив от преживяната наслада и радостен от избора, че е член на този фантастичин клуб, се запътил към сауната и морно се отпуснал на скамейката. И както все още преживявал приятната сексуална случка изведнъж му се препръцкало. Бил сам в сауната, така, че без да се притеснява пръднал гръмко. Само след секунди изневиделица се появил огромен негър с още по огромен надървен чеп и го попитал:
- Викаш ли ме?...
Само след 15 минути нашият пенсиониран плейбой, омерзен, покрусен и с нестихваща болка в аналната област, стоял пред рецепционистката с членска карта в ръце и огорченно настоявал:
- Отказвам се от членството си във вашия клуб...
- Но защо господине, ако знаете колко услуги и екстри предлагаме предполагам, че ще си промените мнението относно клуба...
- Няма да го променя госпожице, поради факта, че на мен ми става х.. веднъж седмично, а пръцкам поне по десет пъти на ден...
п.п. Г. Петков, разчитам на чувството ти за хумор,знам, че обичаш спа-центрове да не се обидиш нещо...

Никоя риба не е по - важна от живота !
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Вицът е готин
!
А на чувството ми за хумор винаги може да се разчита !
Кото отида следващият път, ще ги питам, ама само за първата услуга,
Нещо като частично комплексно обслужване
!

А на чувството ми за хумор винаги може да се разчита !
Нещо като частично комплексно обслужване

vatus56 написа:........... изневиделица се появил огромен негър с още по огромен надървен чеп и го попитал:
- Викаш ли ме?...
Само след 15 минути нашият пенсиониран плейбой, омерзен, покрусен и с нестихваща болка в аналната област.........

- stonetales
- разбира нещата
Една руса хетера със звучното Пълдин-ско име - Склептоциция:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Само недей да ядеш боб,или други гАзообразуващи храни преди да ходиш.Щото ако метеоризмът изпревари питането и негърът....... или пък същия е пуснат този ден на промоцияG.Petkov написа:
Нещо като частично комплексно обслужване!

- G.Petkov
Абе харесвам постовете на д-р тигър, щото все вади хубави и онагледяващи темата снимки или репродукции
!
Последната много ми хареса', и даже в дъното на картината се вижда много ясно топъл /заради парата над него/ минерален басейн с няколко "хетери" с големи ..... ханшове. Добре изкъпани и скучаещи, поради наличието само на един и то немощен афроамерикански евнух
!
Така, че слабостта на хората към къпането с топла вода е от мноооооого векове даже.
И римляните са строили градовете си все до топли минерални извори - та да си отпочинат, да полежат, да похапнат, да пийнат и естествено да п......т
!
Някой да вижда нещо лошо в това ?
Аз - не
!
Обаче, не разбрах употребата на думата "метеоризмът" ?
Да не става дума за - метаболизъм, а ?

Последната много ми хареса', и даже в дъното на картината се вижда много ясно топъл /заради парата над него/ минерален басейн с няколко "хетери" с големи ..... ханшове. Добре изкъпани и скучаещи, поради наличието само на един и то немощен афроамерикански евнух

Така, че слабостта на хората към къпането с топла вода е от мноооооого векове даже.
И римляните са строили градовете си все до топли минерални извори - та да си отпочинат, да полежат, да похапнат, да пийнат и естествено да п......т

Някой да вижда нещо лошо в това ?
Аз - не

Обаче, не разбрах употребата на думата "метеоризмът" ?
Да не става дума за - метаболизъм, а ?
- G.Petkov
Баси,
Сега се загледах в цифрите - 4400 поста, 40300 влизания в темата !!!
И всеки момент ще достигнем рубежа от 300 страници поръчан от Ицо- Инкубус-а !!!
Малиииий,
Жестоки графомани сме
!
Разлях малко от питието в памет на Ицо !
Ако беше все още с нас - щеше да е още по-интересно и по-графоманско !
Ама го няма !!!
Сега се загледах в цифрите - 4400 поста, 40300 влизания в темата !!!
И всеки момент ще достигнем рубежа от 300 страници поръчан от Ицо- Инкубус-а !!!
Малиииий,
Жестоки графомани сме

Разлях малко от питието в памет на Ицо !
Ако беше все още с нас - щеше да е още по-интересно и по-графоманско !
Ама го няма !!!
- stonetales
- разбира нещата
Няма го - ама тук го няма, бат ни Ицо. А кой знае къде ръси акъл и понятия от повишено естество, в общество на отбрани девственици, седнал до дясното рамо на Всевишния - точно кат Възнесен герой от скандинавска сага?:)
Да пием и за него:)
Да пием и за него:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
Пийнах и аз за Инкубус-а !
Абе да попитам :
Малкият Ицо -
-Защо от зелено, ти стана оранжево името, бре ?
Ошашавих се от тези цветове
!
Преди малко погледнах "Сладководния",
То само зелени имена в подфорумите, само на Бачо Илия е в нормален цвят
!
Какви са тези моди бе,
Какво толкова ви е "фешън" от цветовете ???
Повече ви дърпат рибите ли, като сте с цветен "ник" ?
Абе да попитам :
Малкият Ицо -
Ошашавих се от тези цветове

Преди малко погледнах "Сладководния",
То само зелени имена в подфорумите, само на Бачо Илия е в нормален цвят

Какви са тези моди бе,
Какво толкова ви е "фешън" от цветовете ???
Повече ви дърпат рибите ли, като сте с цветен "ник" ?
Метеоризма си е по нашенски събиране на отработени газове в чревния тракт които излизат шумно отзаде придружени със силни възгласи - машала ефенди 

Щото още беше зелен,ма кат влезе в темата почна да узрява - като портокалчеG.Petkov написа:Пийнах и аз за Инкубус-а !
Абе да попитам :
Малкият Ицо -

- Христо Рангелов
- разбира нещата
G.Petkov написа:Пийнах и аз за Инкубус-а !
Абе да попитам :
Малкият Ицо -
Щото влязох в спам групата.. Ама само дето станах оранджив, то там никой не пише..

"The more you know, the less you carry"
- G.Petkov
Ама как ще станеш "оранджив", бреХристо Рангелов написа:...Щото влязох в спам групата... само дето станах оранджив, то там никой не пише..

А за да пишат, трябва и да има за какво

Ама," нейсе, остави я" - както е казвал бае ти Ганя !!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
То от 6 + месеца не е писано там .. . Е , така е това не е Фейсбук да пишат всяко нещо..
Пример : "Ооо, изсрах се!" ...
Зат'ва го мразя тоя Фейсбук...
Нариба Форевър!!
Пример : "Ооо, изсрах се!" ...
Зат'ва го мразя тоя Фейсбук...
Нариба Форевър!!

"The more you know, the less you carry"
- GODzillata
Жоре, я ела в нашата група да позеленееш...кЪт доларчета шъ станеш! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...