Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
днес бяхме на бозвелииско...но не бяхме сами,наоколо имаще толкова много хора,че си помислих че пак съм на протестите.във водата имаше стотици хвърлени пръчки.за риболова то такъв има само около мястото на пазачите,там хората изкарваха по 50 60 риби наистина на на 100 метра встрани от тях без удар цял ден бяха хората.стръв сладка царевица.аз ловях на мач и хванах някоя и друга риба.аз лично повече през уикенда там няма да отида защото е пренаселено,но през седмицата ще е по харабииско 

Извинявай колега за закъснелия отговор ,но нямах комп. под ръка.Не знам как се казва арендатора ,но става въпрос за водоема ,който е от моста в дясно.
Еееее най-накрая някой да каже как е било на Бозвелийско.И аз имах информация,че е имало над 100 човека,а всеки си мълчи.....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- tedchakala
- новобранец
Здравейте. Аз бях на Бозвелйско в Събота. Пристигнах в 8.30 и заварих около 20 коли. Настаних се в лявата част на язовира, разрешена за риболов. Времето беше чудесно. Направих едно капо и не можах да сефтосам новите придобивки, но за сметка на това релакса беше пълен(всъщност имах рън, но шаро тръгна срещу мен и не можах да го засека хубаво и се откачи). Това съвсем не означава, че няма риба. Говорих със собственика и той ми обясни, че хранят рибата пред бараката на пазачите и тя стои там и съответно от трафопоста до ограждението с пернатите(горе долу от снимката на колегата RAAZIEL) колегите в буквалния смисъл се начупваха от удари основно на сладка царевица от консерва. За съжаление пристигнах късно и нямаше вип местенце за мене. Поздрави.RAAZIEL написа:Еееее най-накрая някой да каже как е било на Бозвелийско.И аз имах информация,че е имало над 100 човека,а всеки си мълчи.....
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Както между другото щеше да направиш и тиRAAZIEL написа:а всеки си мълчи.....

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
-
- вече хвърля и на тежко
Ами и аз да споделя за Бозвелийско от неделя
бях на третото място от ляво след бараките. Риболова беше повече от чудесен , шарковците се размърдаха към 8 8 ималко и докато не си тръгнах към 15 часа и най много на 10 минути имах удар . Извинявам се за късния отговор , но нямах възможност за по ранен
... Наслука колеги и споделяйте инфо
пп. Рибите вземаха на царевичка + бял. Храних с филстар универсал и сладка царевица смесена с някви най обикновенни пелети

пп. Рибите вземаха на царевичка + бял. Храних с филстар универсал и сладка царевица смесена с някви най обикновенни пелети
здравейте,малко гузен от поста на колегата RAAZIEL който ми подаде информация за водоема,да ви споделя за моят риболов в неделя, пристигане на водоема 6,00ч пред нас 5 коли на бариерата ,влизане в 6,15ч и всичките беш към помпената,а ние на макарите на/RAAZIEL/до кучетата, риболова започна както каза колега IVAN-NIKOLOV след 8,30ч с тази разлика че при нас към 12ч риболова приключи,поради релакс и несериозно отношение към плувките,риболова протече на плувка и дъно ,стрелба на царевица и захранка стръв царевица,краен резултат трима рибари 25 на 2 ,това 2 е две късания на дънната,
забравих да споделя че това ми е първия шаранджийски риболов.направети си сметка който му разбира за как ви бройки става дума,направими впечатление че стопаните отделят по едрата риба за продаване,тоест не се връща във водоема .
-
- вече хвърля и на тежко
Че кво по хубаво от това
- nazoman2000
- новобранец
Айде и от мен малко инфо за Бозвелийско. Вчера сутринта към 7:00 часа пристигнахме с колегата. Разпъване на целия цирк и първоначална захранка до към 8:00. И се метнахме. Местата около пазачите, за наше съжаление, вече бяха заети и минахме от дясната им страна. Рибета излизаха през 15-20 минути предимно на дъно. Краен резултат от излета 17,5 кг шаранки.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
- nazoman2000
- новобранец
Сега ако някой даде актуална информация за Ботево ще бъда благодарен. Ако времето следващия уикенд позволява смятам да съм там. Благодаря предварително на всички отзовали се. Наслука.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Искаме да ви информираме, че от 18.03.2013г. язовир "Ботево" ще отвори води за любителите на спортния риболов.
Повече подробности можете да намерите на сайта на язовира
http://botevo.com/
Повече подробности можете да намерите на сайта на язовира
http://botevo.com/
botevo.com
Та със сетни сили сядам на компа да драсна два реда от днешния резил....
Сили не ми останаха от тия шаранета.Сутринта трима атакувахме Бозвелийско-силни подготвени и амбициозни....Вторник,места бол,време джам и рибата играе-какво му трябва повече на човек.....малко снимки:

Работих с директен осмица на стръв царевица от консерва

Към обяд духна морския и проработи и фидера

Рибките вземаха на приливи и отливи,като неприятното от цялата работа е,че са се активизирали бабите и каракудите,но в крайна сметка резила за мен е 18 шарковци,10 баби и една каракуда-400гр.Ето рибата преди да отделя три за Варна,а другите обратно

До скоро......

Сили не ми останаха от тия шаранета.Сутринта трима атакувахме Бозвелийско-силни подготвени и амбициозни....Вторник,места бол,време джам и рибата играе-какво му трябва повече на човек.....малко снимки:
Работих с директен осмица на стръв царевица от консерва
Към обяд духна морския и проработи и фидера
Рибките вземаха на приливи и отливи,като неприятното от цялата работа е,че са се активизирали бабите и каракудите,но в крайна сметка резила за мен е 18 шарковци,10 баби и една каракуда-400гр.Ето рибата преди да отделя три за Варна,а другите обратно
До скоро......

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Здравейте колеги някой ако е ходил на яз.Засмяново ако може да сподели информация
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, някой да знае нещо за Добротич! 

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!