Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- prodigy666
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
венци на теб ти ментах неколко снимки по нагоре можеше да видиш .... не съм анонимен .... просто са малко хората от форума с който съм намерил общ езикvenci72 написа:е за това говорим,излишно е да пишеш защото нема кой да ти поверва ,и като е модерно да напишеш сички риби съм ги пуснал...анонимен при това ,нищо лично ...батка аз лятото съм всеки ден нз ти колко пъти си ходил ама тва лето имам повече излети и повече риби от колкото си фанал за 2 те ти години по струма ....

п.с май стана модерно да се ловят скобари от шаранджии и тем подобно не нещо друго ама аиде

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Ей за 5 миризливи, кокаливи скобара се изедохте. Аз па да кажа нещо за тия риби, таа твар измести кефалите по Струма, забележили ли сте го тва нещо, аз да. Откакто се наби повече скобар по местата където ходя за кефали кефало намале.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- фен клуб-скобар
Гледайте сега-нема смисъл от разпри-5 вълка са по силни от едно куче;)Не го яжте момчето,знае я реката в неговия район по добре от всички ни тук!Знае къде са рибите и лятото и зимата и то на места които малко хора знаят ,че съществуват!!!!!Колкото до пускането на рибите има много дето преиграват -факт! Но също така знам и поне десет души тука дето почти не снимат а изсипват обратно всичко,даже и на другарчетата ги изсипват тайно и после има сърдити
Познавам и момчета от форума,които не разпъват живарник в реката,но не снимат! За вас лъжа за мен истина!Аз лично винаги отварям живарник имам си закачки-трябват ми снимки;) Риба в моят дом не влиза,случва ми се да взимам 2-3 риби за Чарлето много редко!!!!!!!!!! Естествено водил съм хора с мен дето очи ще ми извадят преди да изсипя живарника и са взимали рибите!!!!!!Ако не пусна рибите по добре да не ходя да ловя!Като с тройките-много хора са ловили с тях,но сега ги ненавиждат;)Та мисълтта ми е ,че човек иска ли да ги пусне ще ги пусне и ще си знае!

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- калин кацаров
- сериозен играч
аз ги пускам всеки път и мрени и скобари 

-
- научил се да хвърля
Айде, дългоочакванио снег завале
. Са ки чекаме малко да се поразтопи, та да дигни и размъти реката, че рибите да тръгнат
.

-
- фен клуб-скобар
Вчера съм качил клип във фейса с пускане на малко повече рибкикалин кацаров написа:аз ги пускам всеки път и мрени и скобари

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Ей тук е лудница от един месец се спори само за едно и също. Кажете нещо нова та да може утре някой като иде на реката и риболова му не тръгне да изпълни един от вашите съвети и да каже, тия хора вярно ги разбират на скобарите.

-
- фен клуб-скобар
Мето мислим,че точно на теб достатъчно ти се казва! Или бъркам ?metoo написа:Ей тук е лудница от един месец се спори само за едно и също. Кажете нещо нова та да може утре някой като иде на реката и риболова му не тръгне да изпълни един от вашите съвети и да каже, тия хора вярно ги разбират на скобарите.![]()
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Да така, и теб съм те питал и други съм питал. Просто се ядосах че се пише само едно и също кой колко е пуснал или пък хванал. Защо пък нещо да не се промени, например да се каже нещо за монтажите или пък това е излишно. Не ме разбирайте погрешно.
-
- фен клуб-скобар

Последно промяна от DJONI RINGO на Нед Яну 26, 2014 6:08 pm, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Мето обещал съм ти риболов в царството на скобара 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Няма нищо лично към момчето, но е факт, че преиграва малко от време на време. Винаги съм бил на мнение, че хора с неговия опит и знания трябва насочат усилията си в развитието на темата за река Струма, а не перманентно да се дъвчат за дреболии с останалите колеги.DJONI RINGO написа:Гледайте сега-нема смисъл от разпри-5 вълка са по силни от едно куче;)Не го яжте момчето,знае я реката в неговия район по добре от всички ни тук!Знае къде са рибите и лятото и зимата и то на места които малко хора знаят ,че съществуват!!!!
-
- сериозен играч
10 риби у кофи от боя ,фанани на дъно ,опит ,знания ,че хора с неговия опит и знания

- калин кацаров
- сериозен играч
venci72 написа:10 риби у кофи от боя ,фанани на дъно ,опит ,знания ,че хора с неговия опит и знанияпо скоро смешки...
Имам един приятел не признава друг риболов освен със щека или уип по реката. С какъв финес работи, невидими линии и монтажи, захранване сякаш трохите извират от дъното, водене на плувката така както скобара обича. Когато наоколо никой нищо не хваща или по 1,2 скобара , той прави по 15-20 или по 50-60 при интензивен риболов, е това е наука , а не улов на групирани рибета и хванати случайно

- jasonsmith
- разбира нещата
Хахах, къде ги видя 10? Аз видях единия път 4, другия 5..venci72 написа: 10 риби у кофи от боя ,фанани на дъно ,опит ,знания ,по скоро смешки...