Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от prodigy666 »

venci72 написа:
батка аз лятото съм всеки ден нз ти колко пъти си ходил ама тва лето имам повече излети и повече риби от колкото си фанал за 2 те ти години по струма ....
е за това говорим,излишно е да пишеш защото нема кой да ти поверва ,и като е модерно да напишеш сички риби съм ги пуснал...анонимен при това ,нищо лично ...
венци на теб ти ментах неколко снимки по нагоре можеше да видиш .... не съм анонимен .... просто са малко хората от форума с който съм намерил общ език ;)
п.с май стана модерно да се ловят скобари от шаранджии и тем подобно не нещо друго ама аиде :finga: още един измислен среден пръст :D :D :D немога да го вида и тва си е
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Ей за 5 миризливи, кокаливи скобара се изедохте. Аз па да кажа нещо за тия риби, таа твар измести кефалите по Струма, забележили ли сте го тва нещо, аз да. Откакто се наби повече скобар по местата където ходя за кефали кефало намале.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Гледайте сега-нема смисъл от разпри-5 вълка са по силни от едно куче;)Не го яжте момчето,знае я реката в неговия район по добре от всички ни тук!Знае къде са рибите и лятото и зимата и то на места които малко хора знаят ,че съществуват!!!!!Колкото до пускането на рибите има много дето преиграват -факт! Но също така знам и поне десет души тука дето почти не снимат а изсипват обратно всичко,даже и на другарчетата ги изсипват тайно и после има сърдити :D :D :DПознавам и момчета от форума,които не разпъват живарник в реката,но не снимат! За вас лъжа за мен истина!Аз лично винаги отварям живарник имам си закачки-трябват ми снимки;) Риба в моят дом не влиза,случва ми се да взимам 2-3 риби за Чарлето много редко!!!!!!!!!! Естествено водил съм хора с мен дето очи ще ми извадят преди да изсипя живарника и са взимали рибите!!!!!!Ако не пусна рибите по добре да не ходя да ловя!Като с тройките-много хора са ловили с тях,но сега ги ненавиждат;)Та мисълтта ми е ,че човек иска ли да ги пусне ще ги пусне и ще си знае!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

аз ги пускам всеки път и мрени и скобари :)
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Айде, дългоочакванио снег завале :) . Са ки чекаме малко да се поразтопи, та да дигни и размъти реката, че рибите да тръгнат :D .
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

калин кацаров написа:аз ги пускам всеки път и мрени и скобари :)
Вчера съм качил клип във фейса с пускане на малко повече рибки ;)

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Ей тук е лудница от един месец се спори само за едно и също. Кажете нещо нова та да може утре някой като иде на реката и риболова му не тръгне да изпълни един от вашите съвети и да каже, тия хора вярно ги разбират на скобарите. :) :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

metoo написа:Ей тук е лудница от един месец се спори само за едно и също. Кажете нещо нова та да може утре някой като иде на реката и риболова му не тръгне да изпълни един от вашите съвети и да каже, тия хора вярно ги разбират на скобарите. :) :drinkers:
Мето мислим,че точно на теб достатъчно ти се казва! Или бъркам ?

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Да така, и теб съм те питал и други съм питал. Просто се ядосах че се пише само едно и също кой колко е пуснал или пък хванал. Защо пък нещо да не се промени, например да се каже нещо за монтажите или пък това е излишно. Не ме разбирайте погрешно.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

:drinkers:
Последно промяна от DJONI RINGO на Нед Яну 26, 2014 6:08 pm, променено общо 1 път.

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Мето обещал съм ти риболов в царството на скобара :)

Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

DJONI RINGO написа:Гледайте сега-нема смисъл от разпри-5 вълка са по силни от едно куче;)Не го яжте момчето,знае я реката в неговия район по добре от всички ни тук!Знае къде са рибите и лятото и зимата и то на места които малко хора знаят ,че съществуват!!!!
Няма нищо лично към момчето, но е факт, че преиграва малко от време на време. Винаги съм бил на мнение, че хора с неговия опит и знания трябва насочат усилията си в развитието на темата за река Струма, а не перманентно да се дъвчат за дреболии с останалите колеги.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

че хора с неговия опит и знания
10 риби у кофи от боя ,фанани на дъно ,опит ,знания , :D по скоро смешки...
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

venci72 написа:
че хора с неговия опит и знания
10 риби у кофи от боя ,фанани на дъно ,опит ,знания , :D по скоро смешки...

Имам един приятел не признава друг риболов освен със щека или уип по реката. С какъв финес работи, невидими линии и монтажи, захранване сякаш трохите извират от дъното, водене на плувката така както скобара обича. Когато наоколо никой нищо не хваща или по 1,2 скобара , той прави по 15-20 или по 50-60 при интензивен риболов, е това е наука , а не улов на групирани рибета и хванати случайно :)
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

venci72 написа: 10 риби у кофи от боя ,фанани на дъно ,опит ,знания , :D по скоро смешки...
Хахах, къде ги видя 10? Аз видях единия път 4, другия 5.. :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”