Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Don4o_62 »

Jimi Hendrix написа: Донча са фърга кат пител на дувар ма не знай чи по паспорт съм Здравко Желязков :shock: :lol: :lol:
Сгъна куйрука
ама май ти не знайш,че по сомските среди едно време бях Курчо Мадурчо :mrgreen: ,та сгъвай клитора :lol: :lol:
Ристьо пак се направи на сомски прокурор на кой, ква и как му влизала дръжката :lol: ,но сега се сетих че много рекламираната на теслата дръжката :lol: беше от Янко Пиянко :roll: естествено бартер срещу Асеновградска отлежала :drinkers: аслъ бутилка трябваше,не книжка за рисуване :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Пък и поморийския изчезна нещо, сигурно ги праска по чикагските езера, ама драсни поне едно сек. изреч...ок...или само едно о..., че е скъпо заплащането на дума е ясно, а пък тука не ме ебават, мислят ме за балама, катстрят ме по другите теми и ще го едът дебел, ...е не чак дебел, ама леко огромен, а на руски се нарича Угрюм, та прочетете книгата и ще разберете тогава що сте фалирали в бъдеще..... :wink: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Поморийския Ристьо кара по 1200 км. на ден, та само му е до тукашните шмиргели :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:......../естествено бартер срещу Асеновградска отлежала :drinkers: аслъ бутилка трябваше,не книжка за рисуване :lol:
Много си ..пр....ост.. :lol: , а бе ракията заминава, ама дръжката остава.... :wink: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:Поморийския Ристьо кара по 1200 км. на ден, та само му е до тукашните шмиргели :lol: :lol: :lol:
Като стигне до Луната му кажи да ми се обади... :lol: , че до там са 192 201.5 км средно, за 10 месеца ще ги навърти, естествено ако е истински сомаджия... :mrgreen: :lol:
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

Наздраве пичуи,стига с тия сомови :drinkers: Тролката ша ви сипе тая година :lol: Донка,давай клипа,чи заспах бре :mrgreen: Тоя новия артист яко влиза на манежа,дан си остане само със копнежа :mrgreen: Фране не го търсете,че джигит стана и бяла не остана 8) :lol: Ристе ти такъма стягай,ама много аванс не стягай :fishing1:
Нещо се отплеснах тука, май ще хващам скоро чука :fishing7: :fishing12: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристе,дръжката барабар със сичко по нея ще ти я подаря,като преди това ще ти направя демонстрация за колко време,колко риби ще дигна,сонара не лъже,даже с едни заслужили майстори от тук и от там исках да играем на вързано кой колко риби ще дигне,ама нещо се сепнаха :mrgreen: и се почна че не ми били красиви и естетични и че нямали търговски вид :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

brandon76 написа:... Фране не го търсете,че джигит стана и бяла не остана ....
Стига ся, аз го уважавам много и ми е без интеристе, щото никога не съм ловкал на неговото място Л.Г. :lol: , Там Краси ги праска едреците... :lol: , по сведения на НКВД... :wink:
Ама ще се ядосам и ще навъртя само още 1 км...да ви...го...на..та..ра..моча..на га...зан... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:Ристе,дръжката барабар със сичко по нея ще ти я подаря,....
Не желая подаръци Дончо, момчето ти е подарило дръжка, щото си много аланкат в сурогатите и тестени изделия и башка в айрян челлиби гевизи техниката.... :lol: , ама ти се досвидя една ракия и все я напомняш... :wink: :lol:
Дори не знаех, че ти е правил дръжка, ама като я видях снимката ми стана ясно.. :roll: :wink:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Разкудкудякахте ли сА Сладурчета ! :lol: :lol: :mrgreen: Джимарата ви разбута масонското кошерче :lol: :mrgreen: Утре шА вА упрая един по един ! :shock: :lol:
KRASSI написа: МОЛЯ НА ОПАШКА ЕДИН ПО ЕДИН - БЕЗ ДА СЕ БУТАТЕ И ПРЕРЕЖДАТЕ :!:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Няя сА плашкате, ще стане бързо и безболезнено :roll: :shock: :lol: :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=k6qCRGbsn3A
:lol: :lol: :lol:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Един, като тебе го пратихме за каракуда до с. Дъбовец, до пътя има едно микроязо, като се върна нашия и носи само с банички и боза... :lol: :lol:
Втори път го пратихме, донесе 2 бут. плодова по 2,80... :shock: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Jimi Hendrix написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Разкудкудякахте ли сА Сладурчета ! :lol: :lol: :mrgreen: Джимарата ви разбута масонското кошерче :lol: :mrgreen: Утре шА вА упрая един по един ! :shock: :lol:
KRASSI написа: МОЛЯ НА ОПАШКА ЕДИН ПО ЕДИН - БЕЗ ДА СЕ БУТАТЕ И ПРЕРЕЖДАТЕ :!:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Няя сА плашкате, ще стане бързо и безболезнено :roll: :shock: :lol: :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=k6qCRGbsn3A
:lol: :lol: :lol:
Джими,ти гледай се се наХендришкс на некоя агресивна 40-ка и после ще те видим колко те бива? :mrgreen: Дай да ти видя Самурайските мечове и такъмите за да те преценя докъде ще стигнеш във Боя и дали си достоен за Битка!Поел си по пътя на Бушидо,но там често се стига до Харакири при издънка към Господаря! :wink: :mrgreen: Старите сомове са доста глухи и не знам дали харесват точно музиката на Джими с кльонка,но Усещат когато музикантът е със Смело сърце! :idea: :drinkers:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Troli Rapala написа:Поел си по пътя на Бушидо,но там често се стига до Харакири при издънка към Господаря! :wink: :mrgreen: Старите сомове са доста глухи и не знам дали харесват точно музиката на Джими с кльонка,но Усещат когато музикантът е със Смело сърце! :idea: :drinkers:
Бях са притеснил, че ми го няма партнера, пардон Господаря - Тролин дьо Рапален ! :shock: :D Ма сега ми поникнаха криле ! :P :lol: Шефе осигурил съм по един тир керосин, Дом Периньон, лютеница и два лайнера монахини :shock: ма искали да са разпопят :shock: :lol: :lol:
Чекам те у Тъмната Страна ! :lol: :lol: :lol:
Катаната че я изкарам по-късно, дан са разбягат с писъци ! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци, включи се де...ей, не ти се сърдя ич, ама бях малко накипяк... :lol: , сръднята ми Мина веч, като кошута Мина... :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Тоци, включи се де...ей, не ти се сърдя ич, ама бях малко накипяк... :lol: , сръднята ми Мина веч, като кошута Мина... :wink:
Опсааа,това Задкулисие съм го пропуснал! :shock: Кога се изтепахте вербално,че не съм разбрал? :roll:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”