Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Teo 62 »

Телескоп написа: Стрижеха такива непослушковци като теб!? :lol: :drinkers:
Аз учих в Първа мъжка гимназия и бях добричък :oops: От време на време ме разхождаха до 5 РПУ,ма то не се брои :lol: Ша ти разкажа един случай от преди няколко години - обаждат ми се съседи и ме викат в центъра където живееше баба ми - разхождала си кученцето и то се изпикало пред един магазин.Излезъл собственика и я блъснал - тя на 82 години паднала и се ударила.Та отивам аз и го питам - защо бре човек - той смърди на джибре и с нож към мене замахна да ма нахардафучка.Падна ми пердето - бях с двама юнака от моите - викам няма да се цапате ,аз ще се оправя."Излекувах" му 11 зъба, малко му смених конфигурацията на ръката и за спомен едно наместване на мозъка - комоцио.Гледам дебела става работата,свалих му гащите и викам - шта ашладисвам - оня побеля.Заебах го така и влизам в къщи.След 20 минути една орда куки звъни на вратата с героя.Отварям невинно и питам - какво е станало ? - ония викат - тоз си го пребил.Ма за първи път го виждам ,нещо грешка ша е станала.Оня квичи като прасе и вика - преби ма.Бре хора,той още малко ша каже че съм искал и да го :ANAL: - искаше квичи прасето.Аз културен :oops: казвам - ма моля ви се,не безпокойте гражданите с такива психично болни и алкохолизирани хора.Ония го подбраха и не знам къде го откараха.Иначе съм добър човек :D
Последно промяна от Teo 62 на Пет Яну 25, 2013 7:13 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Д-р Тигре, след като прочетох горния ти пост,ми хрумна да ти задам един деликатен въпрос:
Случайно да си попадал в ТВУ-Трудово-възпитателно училище!? :mrgreen:
Можеш отговора да ми го шепнеш на уше! :D
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Телескоп написа:Д-р Тигре, след като прочетох горния ти пост,ми хрумна да ти задам един деликатен въпрос:
Случайно да си попадал в ТВУ-Трудово-възпитателно училище!? :D
Не,ма имам доста приятели завършили този Факултет на живота. :drinkers: Сега съм се скрил в две апартаментчета с жената и децата,работя си почтенно - е няколко наркоманчета и пласьорчета дето тормозеха съседите станаха добри хора,ма това е друга ракия :D
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Teo 62 написа:
Телескоп написа:Д-р Тигре, след като прочетох горния ти пост,ми хрумна да ти задам един деликатен въпрос:
Случайно да си попадал в ТВУ-Трудово-възпитателно училище!? :D
Не,ма имам доста приятели завършили този Факултет на живота. :drinkers:
Ма то вярно си беше Факултет,не случайно тези"заведения" секретно се наричаха- Технически университет по вътрешна украса !!! :lol:
А,пропо,аз бях преподавател там в известен период от време! :lol: :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Aчка, да не сте стари дружки от там и сега да почнете да си показвате татуировките? :smt017

Тигрето вЕрно се оказа зъболекар....със замах е излекувал цели 11 зъба! :mrgreen: :lol:

Ма така трябва, все пак е било при законна самоотбрана, оня калъф е бил с нож.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:Aчка, да не сте стари дружки от там и сега да почнете да си показвате татуировките? :smt017

Тигрето вЕрно се оказа зъболекар....със замах е излекувал цели 11 зъба! :mrgreen: :lol:

Ма така трябва, все пак е било при законна самоотбрана, оня калъф е бил с нож.
Бе не беше само един замах :wink: ма в експертизата толкова ги бяха изкарали. :rolleyes: А прасето се оказа запален планинар - след една приятна разходка получи амнезия :D
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:Aчка, да не сте стари дружки от там и сега да почнете да си показвате татуировките? :smt017 ......
Кире,това е поверителна информация!!!
:lol: :lol: :lol:
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Кажете нещо за Ицо младши и първите опити за поезия,зарежете дъртия склерозирал тигър щото който тръгне по мухата ша го докара до......... :drinkers:
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Тео , не са първи..

Аз от 2 години пиша и имам награди от конкурси, даже наскоро от Чирпан имах ;)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Това последното е за един конкурс и има стипендия.. Пролетта живот и здраве ще кандидатствам за 1000- та стипендии.. :)
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Не знам къде е docenta , да даде експертна оценка.. :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Teo 62 написа:.....................
Аз учих ...........................Иначе съм добър човек :D
Лош Тигър , лош...лош... :mrgreen:
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Митев написа:
Teo 62 написа:.....................
Аз учих ...........................Иначе съм добър човек :D
Лош Тигър , лош...лош... :mrgreen:
Що лош - ша ти опиша друг случай преди около 13 години.Бачкаме на един обект - почнаха да изчезват кинти.Заследихме едно от касиерчетата - дърпа си момчето.Кат го почнаха - на почивки.То гърчаво горкото - ша го батисат.Викам - да го питам аз - викат ша го довършиш.Нема да го докосна - викам и ша ги върне.Влизам при него - то от вратата вика - колкото и да ма биеш нищо не връщам.Няма бре батьовото,мразя ги тез работи - казвам.Седнахме ,вадя една водка сипвам и на него,дръпнахме по една,втора - успокои се момчето. Вадя и една смазка от тия розовите и викам - айде мажи са,че работа ни чака.Ма кво ша праим побеля завалията - малко боли отначало ,после ти е все тая - айде не ма бави.Грабна ми мобилния - бяха едни тухли тогава ,върти и вика на някого - вади кутията от обувките и донеси парите.Та върна ги момчето и по живо ,по здраво.После го уредих да бачка на друго място,човек стана,ожени са и дете има - парите ги дръпал тогава за некаква фуста.Видехме се един два пъти и пихме по едно питие,кат се заговорим голям смях пада - пита - ма ти сериозно ли - викам - мойто момче,кат ти вадят зъб или ти слагат инжекция ти трепери задника докат ти дръпнат зъбът,или забият иглата - гадно е очакването.А ти лош човек :D
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Водката решава всички проблеми... :D
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Христо Рангелов написа:Водката решава всички проблеми... :D
Зависи къде я пиеш.Нали си чувал - пих уиски в Лондон - боли ма главата,пих в Истанбул - боли ма г....а. :D Повече няма да пия там :lol:Днеска получих таз макаричка,купих я от форума.Идеална е за плувка и подледен риболов.Подобрен вариант на същата Силстар Тини отпреди 14 години
Снимка0057 (400 x 300).jpg
Заключено

Обратно към “Разни”