Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: около Бургас ????
Здравейте колеги, някой би ли бил така добър да посочи къде е платения язовир Ветрен? Благодаря.
-
- вече хвърля и на тежко
Да се включа. Днес 6.30-11.30 на мостовете след Твърдица....40-50 слънчака, 5 хубави /около 300 гр/таранки и две-три по-малки плуващи на воля. Бял, торен, кисната царевица...захранка- хляб и шоколад.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес в тръстиково на канала се получи приятен риболов риба много време хубаво всичко 6 но рибите бяха средни и дребни,Хванах много но само една малка част снимах(всичко пуснато)
Колеги изписва ми това Разширението mp4 не е разрешено не мога да кача клип моля за помощ
Колеги изписва ми това Разширението mp4 не е разрешено не мога да кача клип моля за помощ
Колеги от Бургас здравейте!Бихте ли споделили имали около Бургас водоем с популация на щука.Благодаря предварително и наслука!

-
- вече хвърля и на тежко
баща ми днеска на дигата една голяма таранка и една платика над кило на плувка и бял червей
- sa4kov
- научил се да хвърля
на пук на мълчащите...Doncho69 написа:Колеги от Бургас здравейте!Бихте ли споделили имали около Бургас водоем с популация на щука.Благодаря предварително и наслука!

Код за потвърждение: Избери целия код
Димчево!Канала на Тръстиково!Грудовска река!Ахелойска река!Хаджийска река!Дупката на Сънито!язЧерноморец!Зидарово!яз Крушевец!
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
някой пробвалие за щука на канала във изгрев
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Чувал съм че имало щуки и едри таранки там но било забранено за риболов , но дали наистина е така нямам представа 

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- вече хвърля и на тежко
Днес на канала в Тръстиково доста таранки повечето дребни и средни-стръв бял червей 6м директен,Захранка гранули мед около 6 кг риби smile emoticon
- Прикачени файлове
-
- IMAG0576.jpg (1.25 MiB) Преглеждано 2601 пъти
-
- IMAG0573.jpg (1.42 MiB) Преглеждано 2601 пъти
-
- IMAG0572.jpg (1.13 MiB) Преглеждано 2601 пъти
-
- ще става разбирач
Колега видрите там ли бяха?slonski1981 написа:Днес на канала в Тръстиково доста таранки повечето дребни и средни-стръв бял червей 6м директен,Захранка гранули мед около 6 кг риби smile emoticon
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на дигата от 2:30 до 6:00 много тегъв риболов няколко червеноперки ,часовници попчета и две хубави таранки като едната беше в началото на плувка а другата накрая на дъно.Таранките не са никак малки много добри някой може пак да ги хване защото ги пуснах обратно.Упсех на всички.А иначе видрата беше на канала в тръстиково точно в 8:30 сутринта даже имам едно лошо клипче на което се вижда как плува 

- Прикачени файлове
-
- IMAG0605[1].jpg (1.55 MiB) Преглеждано 2316 пъти
-
- IMAG0604[1].jpg (1.7 MiB) Преглеждано 2316 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
днес баща ми е ходил на дигата каза че всичко било зеленясало и имало много водорасли постоял час но без удар и си тръгнал.
-
- вече хвърля и на тежко
Определено на Мандрата рибата се дръпна навътре. Ще трябва да я търсим вече на дълбокото или в каналите в камъша!
Днес пробвах Грудовска река... но на Кирил и Методи има огромна дупка от последните наводнения, брега е обрасъл, лиани, паднали дървета... не може да се познае мястото. На бързея се хванаха 7 бряни по над педя, а червеноперките бяха миниатюрни.
Ако някой стигне до устието на Драчовска река или пробие лонгоза до вировете по-нагоре.... да сподели!
Днес пробвах Грудовска река... но на Кирил и Методи има огромна дупка от последните наводнения, брега е обрасъл, лиани, паднали дървета... не може да се познае мястото. На бързея се хванаха 7 бряни по над педя, а червеноперките бяха миниатюрни.
Ако някой стигне до устието на Драчовска река или пробие лонгоза до вировете по-нагоре.... да сподели!
-
- новобранец
Някой знае ли статута на язовира до с. Крушевeц ?
Някой може ли да сподели някаква информация за яз. БАТА ?
Димитър Димитров ( 161)