Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
НЕ! По бързо отлепят и се вдигат високо над дъното-фактически в течение (резонно леговище на звяра) трохите отиват бързо надолу и някъде там падат вече тежки и пияниtopsoft написа:И аз правя така както казва Марто, ма се замислих дали пък няма да слепват по-добре, ако са сухи, а само камъните мокри....

Последно промяна от DJONI RINGO на Вто Яну 28, 2014 3:27 pm, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Знам че даваш инфо,ма не знам що се нервиш като те цитирам.Нищо лошо не съм казал.Това което казах е само че не всеки е като тебе и хората имат нужда от инфо,то затова съществува и темата.
Значи си правиме както до сега хубави тежки топчици и това си му еDJONI RINGO написа:НЕ! По бързо отлепят и се вдигат високо над дъното-фактически в течение (резонно леговище на звяра) трохите отиват бързо надолу и някъде там падат вече тежки и пияниtopsoft написа:И аз правя така както казва Марто, ма се замислих дали пък няма да слепват по-добре, ако са сухи, а само камъните мокри....За тиха вода става номера който те интересува Иво,но там вече идва и фактор дъно-тиня и излишни камъни и т.н! Целта на номера с камъните е да паднат на дъното и след малък интервал да почне да пуска и то не по много а полекичка-регулярно както казва Папарака:DПо този начин скобара се дразни и стърви !

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- фен клуб-скобар
По точно кебапчета и по често:Dtopsoft написа:Значи си правиме както до сега хубави тежки топчици и това си му еDJONI RINGO написа:НЕ! По бързо отлепят и се вдигат високо над дъното-фактически в течение (резонно леговище на звяра) трохите отиват бързо надолу и някъде там падат вече тежки и пияниtopsoft написа:И аз правя така както казва Марто, ма се замислих дали пък няма да слепват по-добре, ако са сухи, а само камъните мокри....За тиха вода става номера който те интересува Иво,но там вече идва и фактор дъно-тиня и излишни камъни и т.н! Целта на номера с камъните е да паднат на дъното и след малък интервал да почне да пуска и то не по много а полекичка-регулярно както казва Папарака:DПо този начин скобара се дразни и стърви !
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
горе доле тия продукти требе да имаш...topsoft написа:Венци, а трошките мокриш ли ги или само филца? Кажи технологията моля.

технологя нема ,сичко накуп

и стане те така...
и се сервира така...
от сички неща е най важен накиснатио леб,понеже къпирам и ловим у ного малък периметър ,требе да остане пред мене...иначе може и по ного начини...
другото каде е ного важно ,ако лебо не е минаван през сито ,накиснатио леб ,и ако турнеш 14 или 16 кука ,с малка трохичка има вероятност рибите да са пред тебе ,обаче да не ловиш...а като сложиш една 9ка с троха коко фас ,и ...и винаги едри,ного вариянти...
Добре, аз правя така за една кофа храна: 3-4 хляба на трохи, едно кило подхранка или галета, камъчета и бъркам всичко, накрая слагам 200гр бял червей. Да слагам ли накиснат хляб место вода при разбъркването на сместта?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- daanndo
- фен клуб-скобар
Човек много неща може да научи тук,евала на Венци,Джони и всички които споделят
-
- сериозен играч
експерименти...сложи ,или не слагай...пробай ...повече ли че ловиш ,по малко ли...topsoft написа:Добре, аз правя така за една кофа храна: 3-4 хляба на трохи, едно кило подхранка или галета, камъчета и бъркам всичко, накрая слагам 200гр бял червей. Да слагам ли накиснат хляб место вода при разбъркването на сместта?
- izzyone
- фен клуб-скобар
Само да питам дали правилно съм те разбрал - ако е минат мокрия хляб през сито по-добрия вариант е малка троха и кука, а ако не е - голяма кука и троха?venci72 написа:
другото каде е ного важно ,ако лебо не е минаван през сито ,накиснатио леб ,и ако турнеш 14 или 16 кука ,с малка трохичка има вероятност рибите да са пред тебе ,обаче да не ловиш...а като сложиш една 9ка с троха коко фас ,и ...и винаги едри,ного вариянти...
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
-
- сериозен играч
поне според мене е така...и със седмици съм ги драл...и с 18 ки ...сичко е според обстоятелствата...izzyone написа:Само да питам дали правилно съм те разбрал - ако е минат мокрия хляб през сито по-добрия вариант е малка троха и кука, а ако не е - голяма кука и троха?venci72 написа:
- izzyone
- фен клуб-скобар
Прав си. Аз сменявам големината на трохата ако не иска малка но съм стигал до 12 ка кука а имало още накъде.venci72 написа:
поне според мене е така...и със седмици съм ги драл...и с 18 ки ...сичко е според обстоятелствата...

“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
Венци искаше да каже, че ако трохата в подхранката е едра, то и на куката трябва да е едра. С други думи - не може да подхранваш с камола и да ловиш на пинки.
п.п. Венци, уредил съм ти подводна камерЪ
п.п. Венци, уредил съм ти подводна камерЪ

-
- фен клуб-скобар
Надявам се да се събереме колеги лятото живот и здраве като дойда и да направиме един риболов с преспиване на реката-демек един пир!
Зажаднял съм да си пийна и хапна в компанията на други улавци запленени от доживотна страст:D

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Здравей Марти.DJONI RINGO написа:Надявам се да се събереме колеги лятото живот и здраве като дойда и да направиме един риболов с преспиване на реката-демек един пир!Зажаднял съм да си пийна и хапна в компанията на други улавци запленени от доживотна страст:D
Вчерашната лекция, която ни изнесе съвместно с Венци, си заслужи подобаваща почерпка лятоска на реката.
Е аман това време пре*ба всичко.Тамън бях стегнал такъмите и след 2 дена вече щях да съм на реката ама от тия виелици .. Дано другия уикенд да е хубаво , че не издържам вече да седя в нас вече..:хх
Ако има риба и на бастун че се фане.