Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

Jimi Hendrix написа: Дом Периньон и два лайнера монахини :shock: ма искали да са разпопят :shock: :lol: :lol:
Дом Периньон убаво,че го изгълтаме два тира,обаче с тия монахини ша ма утепаш брат! :shock: Стар съм,гоним стотарката,остават ми 57години а ти,че ме наденеш на озверели девойчета? :shock: Избери ми една засукана и ако ми позволи Бог да съгрешим без да искам,може! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Jimi Hendrix написа:
bai mile1 написа: Моето малко орле искаш да се учим да летим май? :lol: :lol: :lol: :lol: С маски или без :lol: :lol: :lol: :lol: Ще разбереш с годините че младостта е нещо преходно :lol: :lol: :lol: ама сега скачай,докато можеш :lol: :lol: :lol: ама и показвай :fishing6: иначе си оставаш ,като твоя гуру :fishing2:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Ей туй са на голищарчаата ! :lol: :lol: :mrgreen: Ти му подаваш пръст, то ти отхапва ръката :lol:
Бегай да пълниш легеня, че си лабав още ! :mrgreen: Видях та :wink: Всичко виждам :shock: Безусловен рефлекс ! :wink: :shock: :lol: И за тоз акъл сега та глобявам, да ми пратиш третия черпак от твоя клип да си бъркам запръжката и боба в гърнето ! Прая ти компромис ! :roll: :lol: :lol: :mrgreen: :drinkers:
Ако си много отворен ела да покажеш звук с 3ия чарпак :lol: :lol: :lol Не ставай като твоя идол лаладжия без сомове или такива дет не можеш да ги извадиш :lol: :lol: Щото има проклятие на некадърния рибар Трол,голяма уста и малки риби :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: те големите гледат колко си велик и ти удрят за да ти видят прашките :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Troli Rapala написа:
Jimi Hendrix написа: Дом Периньон и два лайнера монахини :shock: ма искали да са разпопят :shock: :lol: :lol:
Дом Периньон убаво,че го изгълтаме два тира,обаче с тия монахини ша ма утепаш брат! :shock: Стар съм,гоним стотарката,остават ми 57години а ти,че ме наденеш на озверели девойчета? :shock: Избери ми една засукана и ако ми позволи Бог да съгрешим без да искам,може! :mrgreen: :drinkers:
Споко бре ! :wink: :D И аз не съм първа младост ! :wink: Ще вземем Бай Миле да ги разпопва, пък ний ша ръгами керосина и Периньона и ше му даваме акъли и поощрения ! :P :wink: Я го виж къф е напорист ! :wink: :P :lol: :mrgreen: :drinkers:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: Щото има проклятие на некадърния рибар Трол,голяма уста и малки риби :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: те големите гледат колко си велик и ти удрят за да ти видят прашките :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Проклятието тегне над злобните и нечестивите,Троли е жив и по-силен от всякога! :idea: 8) :drinkers: По това време на годината вече съм с няколко сома напред пред конкуренцията и дишам спокойно през сезона без да се напъвам!Тия дет се напъват от 10 години и още са на сухо с рибета до 6 кила,па се бият за фалшиво величие,нема да ги огрее скоро!И ти си избрал тясната пътечка,та за това цвилиш като оня кон от преди десет години!Не го знаеш лафа,защото още си зеле..н! :D Няма лошо да си зелен,стига да не си зачервен! :drinkers:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Jimi Hendrix написа:
bai mile1 написа: Ако си много отворен ела да покажеш звук с 3ия чарпак :lol: :lol: :lol Не ставай като твоя идол ..........
:roll: :?: :?:
Тука са обърка нещо ! Франко ми е приятел ! И Краси ми е приятел ! И двамата помежду си са приятели ! Недей да използваш епитети като не са ти ясни нещата ! Приемай ги с чувство за хумор !
А с черпака ще ти икарам звук ! Прайм ли бас !
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Jimi Hendrix написа:
Jimi Hendrix написа:
bai mile1 написа: Ако си много отворен ела да покажеш звук с 3ия чарпак :lol: :lol: :lol Не ставай като твоя идол ..........
:roll: :?: :?:
Тука са обърка нещо ! Франко ми е приятел ! И Краси ми е приятел ! И двамата помежду си са приятели ! Недей да използваш епитети като не са ти ясни нещата ! Приемай ги с чувство за хумор !
А с черпака ще ти икарам звук ! Прайм ли бас !
Джиминка бляд самия факт,че чикиджията Троли,дето един възел не може да върже ти е приятел не ме кефи :lol: :lol: :lol: а пък вместо да ръкоблудстваш в лиеня земи хвани една риба и после ланкай :lol: :lol: :lol: :lol: не ти е точен приятеля<Троли>Инормансов
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Jimi Hendrix написа:Споко бре ! :wink: :D И аз не съм първа младост ! :wink: Ще вземем Бай Миле да ги разпопва, пък ний ша ръгами керосина и Периньона и ше му даваме акъли и поощрения ! :P :wink: Я го виж къф е напорист ! :wink: :P :lol: :mrgreen: :drinkers:
Е то убаво,че е напорист но отказва да се грижи за обоза и да седи до казана с картофите докато ловкат Генерали и Крале,та треа да клекне малко на чорчик за да стане баш Сомаджия! :wink: :mrgreen: :drinkers: Даже не е и музикант от класа,нема подходящия ник-нейм! :shock: Ако беше се кръстил Васко-Кеца,по щеше да му върже! :mrgreen: Или Вангелис още по-добре,хем е сомско,хем и акулско име! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Джиминка бляд самия факт,че чикиджията Троли,дето един възел не може да върже ти е приятел не ме кефи :lol: :lol: :lol: а пък вместо да ръкоблудстваш в лиеня земи хвани една риба и после ланкай :lol: :lol: :lol: :lol: не ти е точен приятеля<Троли>Инормансов
Е ти ако не си онанист,как са те взели у казармата? :shock: Две години,ко си праил? :D Нема лошо,нема срамно,всичко е на сексуална основа както е казал чичо ми Фройдов! :D От меренето файда нема,защото както и в секса преживяването със сома е Лично усещане и гъдел,точно като да си го хванеш сам в ръце и да го разтръскаш на лево,на десно и цял свят да те види! :idea: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Нед Мар 19, 2017 12:02 am, променено общо 1 път.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка ако искаш нещо искренно и лично да ми продумаш :lol: :lol: :lol: Очаквам те с Джимито барабар в гр Шумен ул Кръстю Кючуков 32 вх2 ет2 ап 36 Васил Иванов :lol: :lol: :lol: :lol: ама много те очаквам,да знайш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и да ми покажеш как са ловят сомове на Тича :lol: :lol: :lol: лично ща заведа :lol: :lol: :lol: а пък Джимито ша ни свири през туй време на третия чарпак :lol: :lol: :lol: :lol: елате чакам ва :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа: Джиминка бляд самия факт,че чикиджията Троли ти е приятел не ме кефи
Боли ма фара кво те кефи ! Нещо не държиш на керосин ми се струва ! И на туй ща науча ! :shock: :wink:
С мене се бъзикай колкото искаш, но за приятели коля и беся ! :shock: :evil: И Тролката ми е приятел ! Знаеш ли му поне името като му скачаш ! :?:
Troli Rapala
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Троли,дето един възел не може да върже ти е приятел не ме кефи :lol: :
Дреме ми на Шмайзера,дали те кефа! 8) Точно това ти е проблема,че се вторачваш в другите,а не гледаш себбе си! :idea: Кво те грее,че некой си не може да си връзва или не му връзва,а? :wink: Абсолютно нищо! :mrgreen: Ако това ти е далаверата,че не мога да си връзвам спи спокойно и се хили яко! :D Ако искаш обаче да успееш наистина,трябва да се изчистиш от ........монахините знаят! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тролка ако искаш нещо искренно и лично да ми продумаш :lol: :lol: :lol:
Толерантен съм към това,което си и те приемам за човек! :wink: Иначе ако имах дарбата на дърводелец,хубав кльонк щях да издялам от теб! :mrgreen: Още си влажна дървения и нестаа! :mrgreen: Като те обрули опита,може би ще извадиш добър звук от китарата? :roll: :drinkers: Тича те чака,всеки си е бамбашка на мястото си!Дано сколасам да се пробвам на твоя гьол,все пак е по перспективен от Цонево! :roll:Убеден съм,че с едно-две ходения нещата не се получават,даже бас ловя че Красивия няма друг сом освен 112-ката на твоя гьол? :roll: Той да си каже!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка :lol: :lol: :lol: :lol: адреса го имаш :lol: :lol: :lol: :lol: ела да ма издялаш с Джимито ,че и той чувствителен,чак за приятел та спомена,сигурно щот не смей сам,елати бе :lol: :lol: :lol: :lol: чакам ва :lol: :lol: :lol: да ма отворите на риболов на сом :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Джиминка ,понеже си много страшен да ти кажа да можеш да ма плашиш още по силно имам 2е деца учат в Йоан Екзарх до градската градина ела да ги отвлечеш :lol: :lol: :lol: :lol: сега са 2ри срок 2ра смяна от 12и 30 до 18 и 30 ама после искам и да ги изядеш :lol: :lol: :lol: :lol: поне вътрешностите и ми прати някое ухо или зъб да мога да ги погреба поне :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Джиминка ,понеже си много страшен да ти кажа да можеш да ма плашиш още по силно имам 2е деца учат в Йоан Екзарх до градската градина ела да ги отвлечеш :lol: :lol: :lol: :lol: сега са 2ри срок 2ра смяна от 12и 30 до 18 и 30 ама после искам и да ги изядеш :lol: :lol: :lol: :lol: поне вътрешностите и ми прати някое ухо или зъб да мога да ги погреба поне :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нещо сериозно си изтрещел! :shock: Дай да си говорим за сомове,а другите проблеми всеки да си ги решава както иска и без да напряга другите,моля-моля! :idea: Ако не се бъзикаме,ще се изпотепаме,то е ясно! :D Та дай само да се бъзикаме без политика и прекалено съкровенни неща! :wink:
На мен лично би ми свършила работа банковата ти сметка на Сейшелите,другото не ме брига! :mrgreen: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”