Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

среща пловдив
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Здравейне колеги!!
Съжалявам че не можах да дойда на срещата ,наложи ми се спешно пътуване .,Радвам се че сте се запознали и сте изкарали добре.
Предлагам следващата среща да е на 19 октомври пак там в барчето на отрезвителя и пак в 18,30 часа.Ще може да се запознаем по подробно за участието на туртира който до колкото разбрах е на 21 октомври на Базата.
Съжалявам че не можах да дойда на срещата ,наложи ми се спешно пътуване .,Радвам се че сте се запознали и сте изкарали добре.
Предлагам следващата среща да е на 19 октомври пак там в барчето на отрезвителя и пак в 18,30 часа.Ще може да се запознаем по подробно за участието на туртира който до колкото разбрах е на 21 октомври на Базата.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- dimitar_
- сериозен играч
Да ви кажа най - добрият ден за такива срещи е понеделника , тогава обикновенно , две ръце не стигат да се покаже колко е бил голям рибока ... !
Иначе , вие от Пловдив сте хубави хора , убедих се на Жребчево , и на двете срещи , съжелявам , че сте малко далеч , но ако някога има път нататъка , мисля , че има на кого да се разчита ...
Наздраве от мен , за следващата ви среща !!!
Иначе , вие от Пловдив сте хубави хора , убедих се на Жребчево , и на двете срещи , съжелявам , че сте малко далеч , но ако някога има път нататъка , мисля , че има на кого да се разчита ...
-
- ще става разбирач
е че как да няма на кого да се разчитаdimitar_ написа:Да ви кажа най - добрият ден за такива срещи е понеделника , тогава обикновенно , две ръце не стигат да се покаже колко е бил голям рибока ... !

То риба има ама водата е повече.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ами ако някой реши да участва след агитация от наша страна,петък е късен ден,няма да има време да се подготви.събота е тренировката.за мен е без значение денят,нека другите колеги да потвърдят,за 19.10.много слаба активност,пловдивските рибари сме много,къде се изпокрихте.имах опасения,че масите няма да стигнат,а то кво стана.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
подкрепям това предложение,чака се и вашето.георгиев59 написа:Здравейне колеги!!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
2 -ра среща
19.10 среща ... въпроса е къде ... че на вън е вече доста студено
Драскаите предложенията тук
Драскаите предложенията тук
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
среща пловдив
какво става за утре,ще има ли среща,айде да си планувам задачите.
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Здравейте колеги!! Сега току що се прибирам от срещата.Жалко че не можахме да се саберем повече колеги но може би са били заети.
Бяхме само двамата с veso
и си направихме хубав мохабет.
Дайте предложение другата среща кога и каде да бъде.Ние с колегата veso решихме всеки последен петък от месеца да се събираме в Тракия в едно кръчме ;НАЩО МЯСТО".Там е спокойно и мезетата са много добри и обстановката вътре е битова.
Все пак това е наше мнение вие може да предложите нещо друго.
Бяхме само двамата с veso
и си направихме хубав мохабет.
Дайте предложение другата среща кога и каде да бъде.Ние с колегата veso решихме всеки последен петък от месеца да се събираме в Тракия в едно кръчме ;НАЩО МЯСТО".Там е спокойно и мезетата са много добри и обстановката вътре е битова.
Все пак това е наше мнение вие може да предложите нещо друго.

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
много слаба активност,съжалявам,че неможах да дойда,но ми възникна спешна работа,която не можех да откажа.как от толкова влизащи в сайта пловдивчани да не може да се съберат 10 души.поне се разходете в неделя на турнира да подкрепите някои от съфорумците си.