Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
- dimitar_
- сериозен играч
Брей , бая нещо съм пропуснал , от две седмици в къщи е като след "бомбардировка", причината е смяна на дограмата , няма да обяснявам , как от от "една малка целувка , почна голямото е...е", виждам , че има колеги от бранша за монтиране на дограми , разбира се хората си свършиха работата перфектно , и без да правя реклама , фирмата се казва "Алфа - хим", но после Кака и дойде нещо на ум и ... стана тя !!!
Та така де , аз съм си Димитър , адаши дал господ , а какво работя , ами не знам , но в повечето случай винаги съм бил по "тънките" занаяти . На младини ,известно време "гонех" топката , после работих като машинен техник в шивашка кооперация ( ей , много булки имаше ... ), след това по време на "една голяма екскурзия , свързана с преименуване" , за добро или лошо почнах в полицията , или по - точно в туристическата , по хотелите и т . н . , след доста "метаморфози" и смяна на служби , в момента съм техник по СОТ , въртя си пак отвертката и не се занимавам с "глупости"! Ако всичко е нормално , нищо чудно догодина да ви почерпя за пенсия , но не бързам , все пак не стига , че съм дядо , ами и като кажеш , че си пенсионер ... , иначе откакто съм дядо , жените ми имат по - голямо доверие , все мен избират за изпращане , е , на някой казвам и "добро утро", но това е друга тема ... !!!
Наистина това е една от най - стойностните теми , защото , освен общата ни "болест" , човек спокойно може да "надникне" в тази тема и да намери точният човек , който може да му помогне !
Та така де , аз съм си Димитър , адаши дал господ , а какво работя , ами не знам , но в повечето случай винаги съм бил по "тънките" занаяти . На младини ,известно време "гонех" топката , после работих като машинен техник в шивашка кооперация ( ей , много булки имаше ... ), след това по време на "една голяма екскурзия , свързана с преименуване" , за добро или лошо почнах в полицията , или по - точно в туристическата , по хотелите и т . н . , след доста "метаморфози" и смяна на служби , в момента съм техник по СОТ , въртя си пак отвертката и не се занимавам с "глупости"! Ако всичко е нормално , нищо чудно догодина да ви почерпя за пенсия , но не бързам , все пак не стига , че съм дядо , ами и като кажеш , че си пенсионер ... , иначе откакто съм дядо , жените ми имат по - голямо доверие , все мен избират за изпращане , е , на някой казвам и "добро утро", но това е друга тема ... !!!
Наистина това е една от най - стойностните теми , защото , освен общата ни "болест" , човек спокойно може да "надникне" в тази тема и да намери точният човек , който може да му помогне !
-
- вече хвърля и на тежко
Аз се казвам Христо, приятели и познати ме наричат Ицо, занимавам се с
проектиране и изграждане на Оптични кабелни мрежи за пренос на
данни, глас, ТВ и тн...
...и всичко това не ми дава възможност да риболовствам толкова колкото ми се иска.
Но какво да прави човек и Хляб трябва!!!(не става само с риба) хехе!
Живи и Здрави всички
!!!
проектиране и изграждане на Оптични кабелни мрежи за пренос на
данни, глас, ТВ и тн...
...и всичко това не ми дава възможност да риболовствам толкова колкото ми се иска.
Но какво да прави човек и Хляб трябва!!!(не става само с риба) хехе!
Живи и Здрави всички
!!!
Love & Ribolov
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво колеги - темата е страхотна!
Наско - Пловдив.Работя като машинен инженер,правя всякакви проекти: от проекти на поточни линии и разни там машинарийки до цялостни инвестиционни проекти.Също така следя и изпълнението на самите проекти.
Ако има нужда някой от чертежи да свирка!
Наско - Пловдив.Работя като машинен инженер,правя всякакви проекти: от проекти на поточни линии и разни там машинарийки до цялостни инвестиционни проекти.Също така следя и изпълнението на самите проекти.
Ако има нужда някой от чертежи да свирка!
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Недко, нямам нищо против ъпгрейда!vIdRaTa написа:За това трябва (от колегиалност) да попитаме създателя на темата налиsapuna1971 написа:Ами Неци,то е простичко-всеки,който иска използва бутончето "промени" и си добавя името!Само телефонни номера се дават на лични!![]()
Аз съм Димитър!![]()
![]()
Това Неци ми хареса![]()
![]()

Аз пък съм Кирил.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

:)
Иво 27 годинки
Военен !

Аз съм Павел - 44 г - ТКК, ВНВМУ, БРП. Когато не съм за риба - лекувам ПиСи-та и образовам Маце-та. Обяснявам, например, че това дето излиза напред и после се прибира не е поставка за чаши. Така ги спасявам от нервна криза. От мен - всякаква помощ свързана с домашния компютър 

Последно промяна от sestrata на Нед Окт 21, 2007 7:09 am, променено общо 2 пъти.
- Local
- учете се от него
Красимир , за съфорумците Локи' . 21г.
Работя в магазин "Рибар" гр. Бургас (http://www.akvasport.com)
3-та година студент PR ( Връзки с обществеността).
Излишно е да казвам - за съфорумци специални цени, само се обаждайте да ви разпознавам!
. Каквото ви трябва или не намирате , питайте ще помагам колкото мога! 
Работя в магазин "Рибар" гр. Бургас (http://www.akvasport.com)
3-та година студент PR ( Връзки с обществеността).
Излишно е да казвам - за съфорумци специални цени, само се обаждайте да ви разпознавам!

Клавиатура риба не лови!!!
- Vesko1
- сериозен играч
Тва е хубаво начинание
Аз съм Веско ....и се занимавам с компютри,мрежови принтери,копири....компоти
като 2-ра работа.Основната ми дейност е държавен служител.тел 0896286671

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.