Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От къде идва никът ви
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
INCUBUS e гад проклета
INCUBUS е терминът на латински език за зъл демон от мъжки пол.Освен това,така се нарича едно парче на моя любима група "Алкатрас".В презентацията си съм посочил макар и по заобиколен начин какво е името ми.Не го крия от съфорумците,обаче ние не сме на партийно събрание.Интрига да става-по-интересно е така.Пък който си харесва повечко собственото име или фамилията,да си го ползва и във форума-нали сме демокрация ?Моите такива,освен че са най-обикновени,съм принуден да ги пиша ежедневно в работата си,така,че са ми втръснали направо.За това,моля да ме извините,драги колеги по рибозаболяване и да приемате бездокачливо инкубусченето ми.
------------------------------------------------------------------------------
Медленно ракетьI упльIвают в даль.
Больше встреча с ними тьI не жди.
И хотя Пекина нам немного жаль
Родина зовет : "На кнопку жми!"
------------------------------------------------------------------------------
Медленно ракетьI упльIвают в даль.
Больше встреча с ними тьI не жди.
И хотя Пекина нам немного жаль
Родина зовет : "На кнопку жми!"
-
- сериозен играч
Ами всичко идва от книгата на РИЧАРД МАРЧИНКО-СВИРЕПИЯ-там един от героите се казва НИК ГРАНДАЛ - ГАДНИЯ
Цифрите отзад не знам от къде идват
А пък понеже благоверната и малкия казват, че съм гаден и затова ника ми е такъв
А пък аз уж не съм такъв
обаче само на уж
А пък иначе съм Пенчо но без чурулик

Ами и моето е от името.Казвам се Венцислав !
Последно промяна от Венци ® на Нед Окт 11, 2009 6:51 pm, променено общо 1 път.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Е аз нали с това започнах- Димитър Петров Сапунджиев 1971година.На нея не държах,но някой беше регнал чистия ник.Така и не го разбрах кой е!Фамилията ми е от поколения,но едва ли дедите ми това са работили.maranzika написа:Митак (Сапуне), а напиши и ти нещо де.![]()
![]()
![]()
Сапуна-прякор си ми е от ученическите години.Така си бях и в казармата.Всички в града/и не само/ така ме знаят!

-
- разбира нещата
Ето го и най-загадъчния потребител - natrii
Връшаме се към далееечния седми клас(2003-04)!
Когато бях закъсал с химията и на стената срещу мене беше Менделеевата таблица.С майка ми се мъчехме да се регистрираме в някакъв сайт,чудехме се за потребителско име и ето на майка ми погледна към таблицата и каза natrii™
И от тогава до днешната 2007-08 почти година,използвам този лесен за писане ник...с много загадки около него! 
Иначе се казвам Емил,приятно ми е!

Иначе се казвам Емил,приятно ми е!

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- hendekltd
- научил се да хвърля
Откак имам каквото и да било общо с виртуалния свят, все това ми е бил никът - Хендек. Навремето за сефте чух думата от г-жа Керемедчиева, преподаваше ми английска литература в 8ми клас в английската в София. Хареса ми звученето и тъй - оттогава насам така. А пък ltd-то си го харесах за благозвучие.
Иначе съм Атанас.
Иначе съм Атанас.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Чиста проба абривиатура
БОБИ

Последно промяна от bkd на Пон Ное 05, 2007 5:06 pm, променено общо 1 път.