Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

АКЦИЯ
Модератор: dantho.mihov
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Супер се движим
Емо, мислиш ли вече за пазаруване и доставка на нещата?
Ще трябва ли помощ?

Емо, мислиш ли вече за пазаруване и доставка на нещата?
Ще трябва ли помощ?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- emo vasilev
- сериозен играч
До момента в банковата сметка имаме 635 лева /преводи/ , към тях ще прибавим събраните на ръка пари от софийско-пернишката група !
Днес или утре ще направя последни уточнения с дома , за да кажат точно какво трябва !
Ивака е направил перфектна организация - подсигурени са няколко коли така , че нещата са под контрол !
На 15 /събота/ се събираме на някоя борса , пазаруваме и тръгваме за дома !
Естествено , преди това ще се разберем къде ще е мястото на срещата , от къде ще пазаруваме и други подробности за да може който има желание да дойде !
В понеделник тегля всичко , което имаме в сметката и след това имаме няколко дни да се уточнят подробностите !
Благодаря на всички , които ни подкрепиха !!!
Днес или утре ще направя последни уточнения с дома , за да кажат точно какво трябва !
Ивака е направил перфектна организация - подсигурени са няколко коли така , че нещата са под контрол !
На 15 /събота/ се събираме на някоя борса , пазаруваме и тръгваме за дома !
Естествено , преди това ще се разберем къде ще е мястото на срещата , от къде ще пазаруваме и други подробности за да може който има желание да дойде !
В понеделник тегля всичко , което имаме в сметката и след това имаме няколко дни да се уточнят подробностите !
Благодаря на всички , които ни подкрепиха !!!
-
- кандидат преподавател
Браво на всички позкрепили акцията .Сори но аз не се включих защото не ми излезе инвентаризацията и то доста та ще трябва да плащам липсите.Верно че и малка сума е помощ но немога да отделя и нея .Все пак идат празници и за моие деца .Сори отново надявам се да ме разберете (знам че участието не е задължително но се надявах и аз да помогна).Пак браво и свалям шапка на включилите се.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- emo vasilev
- сериозен играч
- barutchiata ©
- Администратор
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- GODzillata
- GODzillata
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поне аз до колкото разбрах имат нужда от плодове , зеленчуци , консерви зарзават и памперси.
Зеленчуковите борси в Слатина и Дружба са добър вариант.
В Метро видях големи опаковки памперси
Според мен е най-добре да се каже накакъв час примерно на една от борсите, събираме се там вземама каквото трябва, вземаме памперсите после. Оставяме ги на дома и след това по кафе за добре свършената работа някъде и всеки от къде е
Зеленчуковите борси в Слатина и Дружба са добър вариант.
В Метро видях големи опаковки памперси

Според мен е най-добре да се каже накакъв час примерно на една от борсите, събираме се там вземама каквото трябва, вземаме памперсите после. Оставяме ги на дома и след това по кафе за добре свършената работа някъде и всеки от къде е

- emo vasilev
- сериозен играч