Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

моля за мнение :)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- cani
- вече хвърля и на тежко
ми тая щука съм я хванал на язовира на село дойренци ама не е в селото а малко след него и я хванах на тапа с пръчка DAM и няква макара за 13 лв. моя с струно 0.30 но я извадих на косъм и дърпах половин час с оплетена макара и съм я дърпал буквално с ръце .Вуичо влезе в язовира че да я извади и сега седи на поставка в коридора в нас
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Един приятелски съвет ...
За нито един воблер не можеш да кажеш , че лови докато ти не го накараш да прави това ... До тогава си е парче дърво или пастмаса
. Няма примамка която сама да лови която и да е риба на света .. Да има подходящи и неподходящи за даденото време , водоем и риби воблери .. но има уловени 15 см кефал на 12 см воблер и 70 см щука на 2,5 см воблер ...
мога да ти развия цяла тема точно за горния воблер .. и какво от това ... няма да го хвърлям аз , а ТИ .. а как да му придадеш живот и да излъжеш рибата да го гризне .. е това зависи само и единствено от теб ..
Преди 6 и повече месеца и аз си взех първите воблери
ето я и първата ми тема по въпроса ...
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=8936&highlight=
Ако потърсиш мои теми ще можеш да проследиш скромното ми развитие като спинингист в рамките на тези месеци
Старал съм се да описвам излетите си максимално подробно ... не за да се хваля , а ако мога да помогна на хора като вас които навлизат в тази магия наречена СПИНИНГ
Надявам се да съм бил полезен
На слука
За нито един воблер не можеш да кажеш , че лови докато ти не го накараш да прави това ... До тогава си е парче дърво или пастмаса

мога да ти развия цяла тема точно за горния воблер .. и какво от това ... няма да го хвърлям аз , а ТИ .. а как да му придадеш живот и да излъжеш рибата да го гризне .. е това зависи само и единствено от теб ..
Преди 6 и повече месеца и аз си взех първите воблери
ето я и първата ми тема по въпроса ...
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=8936&highlight=
Ако потърсиш мои теми ще можеш да проследиш скромното ми развитие като спинингист в рамките на тези месеци
Старал съм се да описвам излетите си максимално подробно ... не за да се хваля , а ако мога да помогна на хора като вас които навлизат в тази магия наречена СПИНИНГ

Надявам се да съм бил полезен
На слука

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!