Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
- stareca
- ще става разбирач
Re: Зарган 2019
Колеги незная къде ходите за риба зарган си дава доволно от извесно време хора няма по скалите да го хващат .Повечето дащни места на юг от Бургас вече дадоха добре Колета споделя в по горен пост че днес се е взело добре сутринта.Защо не проверите сами вместо да се чудите.
А Вие ходите ли на морски риболов?ianimar написа:не мога да повярвам че някой ще лъже с инфото,
Ако го практикувате няма да се чудите!
Колега, много Ви уважавам, но любителски от 10 риби при опити от 10 дни, не означава, че рибата е тръгналаstareca написа:Колеги незная къде ходите за риба зарган си дава доволно от извесно време хора няма по скалите да го хващат .Повечето дащни места на юг от Бургас вече дадоха добре Колета споделя в по горен пост че днес се е взело добре сутринта.Защо не проверите сами вместо да се чудите.
- stareca
- ще става разбирач
Ама то на компа да се пише вместо до се провери много лесно .И никой не лъже с инфото .За първи път чувам за риболов на зарган с въдица от лодка никога не съм виждал някой да се занимава с подобно нещо .
- stareca
- ще става разбирач
Колежке повярвайте рибата си тръгна колкото и на мен да не ми се вярва .Имам още излети със снимки не всичко качвам количествата са доста прилични дори за сезона.
-
- вече хвърля и на тежко
stareca написа:Ама то на компа да се пише вместо до се провери много лесно .И никой не лъже с инфото .За първи път чувам за риболов на зарган с въдица от лодка никога не съм виждал някой да се занимава с подобно нещо .
Има, има, не се коси, много колеги го практикуват.

-
- вече хвърля и на тежко
Колежке не мога да разбера защо се съмнявате в думите на stareca ? За мен той е човек доказал се във времето като достоверен източник на информация ( проверете в стари теми за зарган). Това , че аз или Вие нямаме времето и шанса да се срещнем в правилното време и обстоятелства с рибата си е наш проблем. Недейте с лошо и недоверие , много качествени информатори спряха да пишат във форума заради това , че някой подлага на съмнение информация им.Мilena написа:гstareca написа:Колеги незная къде ходите за риба зарган си дава доволно от извесно време хора няма по скалите да го хващат .Повечето дащни места на юг от Бургас вече дадоха добре Колета споделя в по горен пост че днес се е взело добре сутринта.Защо не проверите сами вместо да се чудите.
Колега, много Ви уважавам, но любителски от 10 риби при опити от 10 дни, не означава, че рибата е тръгнала
П.с. колега stareca благодаря за информацията.
Проверка се извършва всяка седмица, но риба от брега почти никаква.stareca написа:Ама то на компа да се пише вместо до се провери много лесно .И никой не лъже с инфото .За първи път чувам за риболов на зарган с въдица от лодка никога не съм виждал някой да се занимава с подобно нещо .
Риболов на зарган от лодка, често практикувано във Варна при спокойно море.
Никога не бих обидила точно този човек!Ivan_nikolov написа:Колежке не мога да разбера защо се съмнявате в думите на stareca ? За мен той е човек доказал се във времето като достоверен източник на информация ( проверете в стари теми за зарган). Това , че аз или Вие нямаме времето и шанса да се срещнем в правилното време и обстоятелства с рибата си е наш проблем. Недейте с лошо и недоверие , много качествени информатори спряха да пишат във форума заради това , че някой подлага на съмнение информация им.Мilena написа:гstareca написа:Колеги незная къде ходите за риба зарган си дава доволно от извесно време хора няма по скалите да го хващат .Повечето дащни места на юг от Бургас вече дадоха добре Колета споделя в по горен пост че днес се е взело добре сутринта.Защо не проверите сами вместо да се чудите.
Колега, много Ви уважавам, но любителски от 10 риби при опити от 10 дни, не означава, че рибата е тръгнала
П.с. колега stareca благодаря за информацията.
Спорът не е обида, а просто вид общуване.
Дано всички сте ме разбрали правилно!
За първи път чувам за риболов на зарган с въдица от лодка никога не съм виждал някой да се занимава с подобно нещо .[/quote]
Star4e във Варна от доста време колегите с лодки ловят зарган . Като няма нищо друго гледат по брега къде има рибари които ловят зарган и застават срещу тях и хвърлят от ръка . Другия вариант е на бавен ход си дърпат бомбардата докато уцелят пасажа и я мятат. За първи път мисля ,че беше 2009г когато разбрах ,че ловят от лодка . Бяхме на Синеморец нямаше нищо друго в морето освен зарган и едни наши приятели бяха с лодка ,вечерта ни помолиха да им вържем няколко такъма за другия ден даже се разбрахме като я напипаме от брега да им се обадим да дойдат с лодката ,пичовете бяха доста габаритни и не им се катереше по скалите.
Star4e във Варна от доста време колегите с лодки ловят зарган . Като няма нищо друго гледат по брега къде има рибари които ловят зарган и застават срещу тях и хвърлят от ръка . Другия вариант е на бавен ход си дърпат бомбардата докато уцелят пасажа и я мятат. За първи път мисля ,че беше 2009г когато разбрах ,че ловят от лодка . Бяхме на Синеморец нямаше нищо друго в морето освен зарган и едни наши приятели бяха с лодка ,вечерта ни помолиха да им вържем няколко такъма за другия ден даже се разбрахме като я напипаме от брега да им се обадим да дойдат с лодката ,пичовете бяха доста габаритни и не им се катереше по скалите.
- stareca
- ще става разбирач
Е явно във Варна е практика тук не е много популярно.
-
- ще става разбирач
има риболов от лодка на заран и е много ,ама много ефективен ,какъв е проблема да си седиш удобно в лодката и леко да си замяташ накъдето искаш ,а не да се разчекваш от тетраподитеstareca написа:Ама то на компа да се пише вместо до се провери много лесно .И никой не лъже с инфото .За първи път чувам за риболов на зарган с въдица от лодка никога не съм виждал някой да се занимава с подобно нещо .

същото правя и за нощен на чернокоп да се убивам по камъните ли !!!
Колега това че не си чувал не означава че няма ,топлата вода е отдавна открита

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

- stareca
- ще става разбирач
Не съм чувал защото тук не се практикува по зарганско време всеки на юг де що има сносна лодка работи с воля молари се единствено и само за паламуд ако е слаба годината най гладните почват и зарган да моларят щото друго няма.Ама аиде стига че оспамихме жестоко наслука на всички.
-
- ще става разбирач
не оспамихме ,просто си говорим за заран и уловът му ,аз не го ловя от години защото не ми е интересен ,но ако имаш възмоност пробвай много е удобно от лодка ,казвам го чисто колегиално извън чистият спам който се шири по другите теми
п,с, моларенето не е за всеки ,тва че имаш лодка не значи че ще ти се получи
п,с, моларенето не е за всеки ,тва че имаш лодка не значи че ще ти се получи

моята риба никой не може да я хване ,

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
И все пак колега не уточни на Митьо Чепарето ли дължим две страници отклонения