Зарган 2019

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Зарган 2019

Мнение от stareca »

Колеги незная къде ходите за риба зарган си дава доволно от извесно време хора няма по скалите да го хващат .Повечето дащни места на юг от Бургас вече дадоха добре Колета споделя в по горен пост че днес се е взело добре сутринта.Защо не проверите сами вместо да се чудите.
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

ianimar написа:не мога да повярвам че някой ще лъже с инфото,
А Вие ходите ли на морски риболов?
Ако го практикувате няма да се чудите!
Аз съм си АЗ :wink:
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

stareca написа:Колеги незная къде ходите за риба зарган си дава доволно от извесно време хора няма по скалите да го хващат .Повечето дащни места на юг от Бургас вече дадоха добре Колета споделя в по горен пост че днес се е взело добре сутринта.Защо не проверите сами вместо да се чудите.
Колега, много Ви уважавам, но любителски от 10 риби при опити от 10 дни, не означава, че рибата е тръгнала
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stareca »

Ама то на компа да се пише вместо до се провери много лесно .И никой не лъже с инфото .За първи път чувам за риболов на зарган с въдица от лодка никога не съм виждал някой да се занимава с подобно нещо .
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stareca »

Колежке повярвайте рибата си тръгна колкото и на мен да не ми се вярва .Имам още излети със снимки не всичко качвам количествата са доста прилични дори за сезона.
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

stareca написа:Ама то на компа да се пише вместо до се провери много лесно .И никой не лъже с инфото .За първи път чувам за риболов на зарган с въдица от лодка никога не съм виждал някой да се занимава с подобно нещо .

Има, има, не се коси, много колеги го практикуват.
:fishing1:
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Мilena написа:
stareca написа:Колеги незная къде ходите за риба зарган си дава доволно от извесно време хора няма по скалите да го хващат .Повечето дащни места на юг от Бургас вече дадоха добре Колета споделя в по горен пост че днес се е взело добре сутринта.Защо не проверите сами вместо да се чудите.
г
Колега, много Ви уважавам, но любителски от 10 риби при опити от 10 дни, не означава, че рибата е тръгнала
Колежке не мога да разбера защо се съмнявате в думите на stareca ? За мен той е човек доказал се във времето като достоверен източник на информация ( проверете в стари теми за зарган). Това , че аз или Вие нямаме времето и шанса да се срещнем в правилното време и обстоятелства с рибата си е наш проблем. Недейте с лошо и недоверие , много качествени информатори спряха да пишат във форума заради това , че някой подлага на съмнение информация им.
П.с. колега stareca благодаря за информацията.
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

stareca написа:Ама то на компа да се пише вместо до се провери много лесно .И никой не лъже с инфото .За първи път чувам за риболов на зарган с въдица от лодка никога не съм виждал някой да се занимава с подобно нещо .
Проверка се извършва всяка седмица, но риба от брега почти никаква.
Риболов на зарган от лодка, често практикувано във Варна при спокойно море.
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

Ivan_nikolov написа:
Мilena написа:
г
Колежке не мога да разбера защо се съмнявате в думите на stareca ? За мен той е човек доказал се във времето като достоверен източник на информация ( проверете в стари теми за зарган). Това , че аз или Вие нямаме времето и шанса да се срещнем в правилното време и обстоятелства с рибата си е наш проблем. Недейте с лошо и недоверие , много качествени информатори спряха да пишат във форума заради това , че някой подлага на съмнение информация им.
П.с. колега stareca благодаря за информацията.
Никога не бих обидила точно този човек!
Спорът не е обида, а просто вид общуване.
Дано всички сте ме разбрали правилно!
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bubamara »

За първи път чувам за риболов на зарган с въдица от лодка никога не съм виждал някой да се занимава с подобно нещо .[/quote]
Star4e във Варна от доста време колегите с лодки ловят зарган . Като няма нищо друго гледат по брега къде има рибари които ловят зарган и застават срещу тях и хвърлят от ръка . Другия вариант е на бавен ход си дърпат бомбардата докато уцелят пасажа и я мятат. За първи път мисля ,че беше 2009г когато разбрах ,че ловят от лодка . Бяхме на Синеморец нямаше нищо друго в морето освен зарган и едни наши приятели бяха с лодка ,вечерта ни помолиха да им вържем няколко такъма за другия ден даже се разбрахме като я напипаме от брега да им се обадим да дойдат с лодката ,пичовете бяха доста габаритни и не им се катереше по скалите.
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stareca »

Е явно във Варна е практика тук не е много популярно.
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

има риболов от лодка на заран и е много ,ама много ефективен ,какъв е проблема да си седиш удобно в лодката и леко да си замяташ накъдето искаш ,а не да се разчекваш от тетраподите ;)
същото правя и за нощен на чернокоп да се убивам по камъните ли !!!
Колега това че не си чувал не означава че няма ,топлата вода е отдавна открита ;)
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stareca »

Не съм чувал защото тук не се практикува по зарганско време всеки на юг де що има сносна лодка работи с воля молари се единствено и само за паламуд ако е слаба годината най гладните почват и зарган да моларят щото друго няма.Ама аиде стига че оспамихме жестоко наслука на всички.
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

не оспамихме ,просто си говорим за заран и уловът му ,аз не го ловя от години защото не ми е интересен ,но ако имаш възмоност пробвай много е удобно от лодка ,казвам го чисто колегиално извън чистият спам който се шири по другите теми
п,с, моларенето не е за всеки ,тва че имаш лодка не значи че ще ти се получи ;)
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

И все пак колега не уточни на Митьо Чепарето ли дължим две страници отклонения
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”