Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Окончателен избор на място за среща!!!
Модератор: sapuna
- emo vasilev
- сериозен играч
- krokibg
- учете се от него

НАМИРА СЕ НА ПЪТЯ ПЛОВДИВ - ХАСКОВО.
ПЛОВДИВ,САДОВО,ПОПОВИЦА НА ДЯСНО ЗА ПЪРВОМАЙ,БЯЛА РЕКА И СЛЕД ДВЕТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИЙ НА БЯЛА РЕКА ВЕДНАГА НА ДЯСНО КЪМ с.ЕЗЕРОВО И ОТ ТАМ НА 1км Е ЯЗОВИРА.
НА 45мин ОТ ПЛОВДИВ.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- чпс
- ще става разбирач
Има ли възможност да посещаваме този язовир преди или след бъдещата майска среща ?Krokibg написа::lol: :lol: От трите показани на Гугъла,най големия е язовира на който ви каня.Както одбелязаха някой от колегите,няма прблеми със калта както е по другите водоеми а си имам бетонен път от селото до водоема.Колкото и човека да доидете няма да ви върна,все ще намеря място където да си опънат палатката :idea: :!: :lol:
НАМИРА СЕ НА ПЪТЯ ПЛОВДИВ - ХАСКОВО.
ПЛОВДИВ,САДОВО,ПОПОВИЦА НА ДЯСНО ЗА ПЪРВОМАЙ,БЯЛА РЕКА И СЛЕД ДВЕТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИЙ НА БЯЛА РЕКА ВЕДНАГА НА ДЯСНО КЪМ с.ЕЗЕРОВО И ОТ ТАМ НА 1км Е ЯЗОВИРА.
НА 45мин ОТ ПЛОВДИВ.
При какви условия може да става това ?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
А тия, които гласуват за друго място, не за Езерово...ъъъ...дали ще дойдат на Езерово?
Досега има общо 51 гласа...това са 51 палатки...Кроки, от всички страни ли може да се къмпингира?
51 човека Х 3 въдици = 153 въдици...ужасссссс....оная риба направо ще се ошашави от толкова линии във водата.

Досега има общо 51 гласа...това са 51 палатки...Кроки, от всички страни ли може да се къмпингира?
51 човека Х 3 въдици = 153 въдици...ужасссссс....оная риба направо ще се ошашави от толкова линии във водата.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
GODzillata написа:А тия, които гласуват за друго място, не за Езерово...ъъъ...дали ще дойдат на Езерово?![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сумарно може да минат и повече от 50 човека през през язовира за почивните дни ! но за по ден !
но със сигурност няма да има 50 палатки
))
със преспиване ще бъдат тези които по принцип си ходят така
аз миналата година един единствен път съм ходил за риба без преспиване
така че и на Езерово ще е с преспиване и ..... !
но със сигурност няма да има 50 палатки

със преспиване ще бъдат тези които по принцип си ходят така

аз миналата година един единствен път съм ходил за риба без преспиване

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- dimitar_
- сериозен играч
Така като гледам , очертава се в тези почивни дни през месец май да бъде срещата . Добре е да определим един ден в който да бъде сбора , а този ден като че ли е най - добре да бъде събота . Разбира се всеки може да отиде по - рано и да остане още някой ден , но все пак хубаво е този ден да бъде официалният за срещата .
Ако трябва да пуснем нова тема за точната дата , както предлага Иво след като минат двете седмици на валидност на тази тема , целта на която е определянето на водоема .защото както гледам той почти е определен . Нека коментираме деня на срещата в следващата тема , след като стане ясен окончателният избор на мястото , пък ние до края на февруари все ще стигнем до общо решение за мястото на срещата , за да може всеки който иска да дойде , да си направи сметката !
Каквото и да става , среща ще има , и хората със сигурност ще са повече !!!
Живи и здрави всички ... , до срещата !!!
Ако трябва да пуснем нова тема за точната дата , както предлага Иво след като минат двете седмици на валидност на тази тема , целта на която е определянето на водоема .защото както гледам той почти е определен . Нека коментираме деня на срещата в следващата тема , след като стане ясен окончателният избор на мястото , пък ние до края на февруари все ще стигнем до общо решение за мястото на срещата , за да може всеки който иска да дойде , да си направи сметката !
Каквото и да става , среща ще има , и хората със сигурност ще са повече !!!
Живи и здрави всички ... , до срещата !!!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз лично ще бъда за 5-6 дена ако има възможност. Но наистина трябва да има официална дата за хората които са без преспиване. Доколкото си спомням на миналата среща нямаше такива. Но все пак. И хубаво е да бъде събота както спомена колегата Димитър. Е това ще се обсъжда предполагам в друга тема, ама нещо нямам търпение иска ми се да е май вече.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Хубаво местенце е язовира,минавал съм от там.Само да видя дали ще смогна ,че гледам се говори за 1-6.05.08г.А започвам голям ремонт в къщата март и планирах да го свърша до откриването.Но ще чакам датата да се уточни ,пък не се знае ,зарязваме всичко за 3-4дни и сме там
Ми така де ,човек трябва и да почине 

Всичко може,но не всеки го можe.