Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

4 X 4
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
CERRUTI написа: Защото досега колегите не предложиха тая марка но все пак да не забравяме какви джипове има LandRover и RangeRover!!!![]()
Temerut написа:Тъййййй....... точно в тоз диапазон се вместваш....
В момента карам еи таквоз
Land rover Defender 110 2.5tdi
Тряя да ти кажа че е невероятна машина.....минава на всякъде и при нужда километража го пълни до 155км/ч въпреки близо трите си тона.НО тук не коментирам подръжката (моя е служебен)

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- GODzillata
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Значи аз лично съм карал една фронтера колкото за пробата само и то беше някъде към 1996-97г и нямам лични наблюдения.......НО едни от най верните ми аверчета в града имат доста елитен авто сервиз..... и постоянно ги слушам как кълнат по тез фронтери.....,а на тях им се доверявам безрезервно.Въпреки че и аз карам Опел 

- GODzillata
- Моряка
- кандидат преподавател
Абе там дето работих се караше една Фронтера,много скъпа подръжка беше.Ползвахме я за лични нужди и не на бъркаше,и от доста места на е вадила ама имам вяра на шофьорчето ,че не е ДЖИПКАТА.Тя може би е единствената дето е на газ и метан.Резервоара го маанахме.
Аз съм голям фен на Самурай и Ферозата,ама завиди и на кво разстояние ще се ходи и с колко рибари и каси
.Мале на Паша Дере до Варна у пясъка само Самурай бега.
Аз съм голям фен на Самурай и Ферозата,ама завиди и на кво разстояние ще се ходи и с колко рибари и каси

- GODzillata
- CERRUTI
- сериозен играч
Задал си си грешно въпроса....Трябва да се чудиш дали сърбите и турците променят километражите....GODzillata написа:Гледам офертите в mobile.de и се чудя дали германците променят километража?

ако си решил да ходиш до Германия ето полезно инфо:
http://www.vwclub-bg.org/articles.php?id=10

По принцип си прав, колега Наско, но един приятел наскоро ми каза за последната мода в автоджамбазните далавери (ама и аз к'ъв термин измислих), та далаверата се състои в това, че автомобили от Италия са по-евтини от тези в Германия и Австрия, но като чуе дадения купувач, че автомобила е от Италия и се отказва от пазарлъка! И наште изобретателни далавераджии вкарват в Германия автомобила и намират някой местен, евентуално срещу прилично заплащане 150-200 евро и става собственик (временно) на бившата "италиянка" ;оформят документи, талони и там каквото трябва и така бившата "италиянка" става "германка". От там нататък ви е ясна процедурата. Та имайте го впредвид при покупка - не им вярвайте много, много на продавачите, освен ако не са ви много близки познати! Не твърдя за достоверност на тази информация, но все пак я имайте впредвид!nasco2 написа:Италия не рискуваи, Германия, Австрия да.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- GODzillata
CERRUTI написа:Задал си си грешно въпроса....Трябва да се чудиш дали сърбите и турците променят километражите....GODzillata написа:Гледам офертите в mobile.de и се чудя дали германците променят километража?![]()
ако си решил да ходиш до Германия ето полезно инфо:
http://www.vwclub-bg.org/articles.php?id=10

Мерси за линка!
Мда..гадно и тъпо...добре, де...ако колата е с електронен километраж - той може ли да се бърника?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...