Размразиха ли се язовирите около Варна

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Re: Размразиха ли се язовирите около Варна

Мнение от rap66 »

Извинявай gogo.ko ако съм те обидил. Мисълта ми беше че като пишем 1,2,5 или колкото там килограма, поне горе-долу да отговаря на истината. Дори не ми идва наум да критикувам някого какво взима и как го взима-всеки си решава. За пояснение първата снимка (така любезно показана от теб) е първия ми риболов за 2007 г. и са каракуди + 1 заблудено шаранче 1 кг, а втората са 6 амура по 3 кг + 1 - 2кг в кепа. Аз на това не бих му казал зарибителен материал.
Аватар
gogo.ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo.ko »

И аз се извинявам,но снимките могат да се увеличават,смисъл zoom,и на практика никой не знае дали съм ги пуснал обратно.ДА ти кажа и една новина,рибата в язовира е болна от нещо ,но от какво не знам,това ми го каза един приятел от ВАРНА които купувал риба от там за магазините си,но вече спрял.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Не само че се размразиха, ами и голямото надлъгване май вече е в ход. На 2 март (неделя) реших да проверя едно от язовичетата около Варна, размразило се на 29 февруари. Вятър 25м/с, водата 9.5 C на повърхността, замятането мисия почти невъзможна с 3гр-вите ми ваглери, и аз едиствения смелчага. От 12.30 до 15.30 - 3 късания, 2 откачания и 8 в кепа, рибките от кило нагоре. "Ти я уби бе ..." вика пазача. На 1-ви мой познат в същата ситуация с горе-долу същия успех. Тази събота (въпреки празника 8-март, ама нали днес е ден на прошка...) нищо, като изключим наколкото таранки, 5-6 рака и 1 маломерно по живо по зграво, водата 16C. ??? На връщане гледам нещо разсипано по пътя, след проверката се оказа зърно (ечемик може би или овес) и така по целия път 2 км., според мен на не-повече от 2-3 дни. Нали се сещате какво ще стане с това ремарке или камион със зърно :drinkers:
Аватар
pigov
новобранец
новобранец

Мнение от pigov »

Колеги, къде се намира този язовир Киселово?
И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Не си спомням 5кила ли беше го постнал,ама заповядай.Между Вълчи Дол и Добрич виж.http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?mapSize=1
А сега де? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”