Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Моля да изкажете вашето мнение
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Моля да изкажете вашето мнение
[quote="dunavski"]Ами просто ми стана смешно как всеки се бие по гърдите и се прави на голям разбирач. Аз не казвам , че разбирам много от мач риболов не се правя и на майстор защото не съм такъв. Бутник мисля , че е не уместно нито да ме хвърлиш у боклука , защотото форума е за това всеки да си изказва свободно мнението и предизвикателството ти също е не уместно защото нито съм с твоето обурудване нито с твоя опит
И съм забелязял , че почти всички теми започват с някакво питане и завършват по почти същия начин като тази защо ли .......[/quoФорума е да се пишат смислени неща пт които не знаещите да научат нещо,а знаещите да ги затвърдят,нали.Чети и пиши по темите без излишно напрежение което искаш да създадеш.Ако има отговор извън темата не е необходимо да пиша .....знаеш.Ще отговоря на всеки твой въпрос,ако ли не мога, ще се намери и знаещ друг ОК!
И съм забелязял , че почти всички теми започват с някакво питане и завършват по почти същия начин като тази защо ли .......[/quoФорума е да се пишат смислени неща пт които не знаещите да научат нещо,а знаещите да ги затвърдят,нали.Чети и пиши по темите без излишно напрежение което искаш да създадеш.Ако има отговор извън темата не е необходимо да пиша .....знаеш.Ще отговоря на всеки твой въпрос,ако ли не мога, ще се намери и знаещ друг ОК!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
Моля,някой да сподели мнение-Удачно ли е да използваш мачът с неподвижна плувка и изобщо ще Ви бъда благодарен, ако някой сподели малко повече на тази тема.
Предварително Ви благодаря!
mabusin1968 написа:Моля,някой да сподели мнение-Удачно ли е да използваш мачът с неподвижна плувка и изобщо ще Ви бъда благодарен, ако някой сподели малко повече на тази тема.
Що да не е удачно.
Ако дълбочината на коятоловиш е по малка от дължината на мача слагаш неподвижна плудка и си свиркаш.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- новобранец
Супер явно ще излезе,че съм си взел универсалното оръжие.И аз така си мислех,но все пак трябва да се обменя опит защото човек се учи докато е.......
И на края някой да драсне малко повече все пак опита е важен!
В неделя ще се пробвам на Струма за да тествам новата придобивка,надявам се да ми е наслука.
Ще пиша допълнително как и минал риболова.
В неделя ще се пробвам на Струма за да тествам новата придобивка,надявам се да ми е наслука.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Едно съм разбрал досега на МАЧА мнго тренинг трябва ама много .А ако не си взел влакно мога да ти препоръчам COLMIC RACE SINKING 12лвmabusin1968 написа:Супер явно ще излезе,че съм си взел универсалното оръжие.И аз така си мислех,но все пак трябва да се обменя опит защото човек се учи докато е.......
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аз съм на същтото мнение за трабукото,колегата Guslar е прав уникална пръчка е това 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А погледна ли датата, преди да се съгласяваш с каквото и да е било.Или пак на ЛС, ще се опитваш да се правиш на интересен.sa4kata написа:Аз съм на същтото мнение за трабукото,колегата Guslar е прав уникална пръчка е това
Дишай спокойно няма проблеми 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Moeто е спокойно ,но да не се учести твоетоsa4kata написа:Дишай спокойно няма проблеми

-
- новобранец
Приятелю Бутник,мога ли да дойда да гледам отблизо двубоя,или ще е на затворени врати,и аз искам да науча нещо,ако може.

Браво Мишел,точно в десятката. 

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами за него е по-добре да е двубой -риболов,за другото които ме познават по-отблизо,абе мислете си каквото искате,двубоя искам да е честен за това риболов.Хага,ако си толкова отворен може и ти да си избереш оръжие.Но на теб няма да ти дам право на избор.
А ако не си разбрал с Мишел не се познаваме от вчера.А и хумора на музикант-човек естет,не е за всеки.

-
- новобранец
Бутник-Приятелю,не се ядосвай на колегите за това което пишат в този форум,трябва да ти кажа че този е по добър от другия,там прави много Професор.най важното е риболова,и да има повече емоции.Поръчах си 2-модел на тубертини, и го чакам за панаира.Надявам се да дойдеш да се видим,и да ти покажа щеката,има доста интересни неща като иновации и цена.До другата седмица-на слука на всички.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мишел,на драго сърце приемам поканата и ще дойда да се видим.А колкото до този индивид,аз се забавлявам с него.Не искам да коментирам други форуми,факт,че пиша на два месеца мнение, дава обяснение.Viva Na riba.com