Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Кажете едно здраво влакно ??
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Кажете едно здраво влакно ??
IDA ,ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО какво съм писал,и не бързай да ми пращаш постовете в бисери.Не съм коментирал фендреел-а,а нещо съвсем друго .Това е като да кажеш че голф 3 е по добър от 2-ка щото и двата са фолксваген.Нито си ме разбрал какво казвам ,нито си си направил правилни изводи от казаното от мен,включих се в темата само за да са наясно колегите и да им бъда от полза , давайки им пример с ефтта. Не разбрах в коя тройка влиза КОЛМИК ФЕНДРЕЛ в тройката на най-големите несъответствия между данни на опаковката и данни от тестовете,или в тройката на най-много излъгани потребители.Аз ако не си ме разбрал коментирам и дадох за пример ЕДИНСТВЕНО разминаването в данните на опаковка и теста на ефтта,РАЗБРА ЛИ. За мен това е подвеждане на купувача.За дайва темата я подхвана ти и не виждам нищо смешно.И като си тръгнал да ми отговаряш отговаряй на всичко поред щото ми заприлича на адвокат на ''чичо Веско'' ,ако плаща добре и аз мога да се включа. Ама не знам затова ли му викат ''щедрия"
Последно промяна от boki speca на Чет Юни 26, 2008 8:55 pm, променено общо 1 път.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- учете се от него
Ето ги влакната на COLMIC :boki speca написа:IDA ,ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО какво съм писал,и не бързай да ми пращаш постовете в бисери.Не съм коментирал фендреел-а,а нещо съвсем друго .Това е като да кажеш че голф 3 е по добър от 2-ка щото и двата са фолксваген.Нито си ме разбрал какво казвам ,нито си си направил правилни изводи от казаното от мен,включих се в темата само за да са наясно колегите и да им бъда от полза , давайки им пример с ефтта. Не разбрах в коя тройка влиза КОЛМИК ФЕДЕРАЛ в тройката на най-големите несъответствия между данни на опаковката и данни от тестовете,или в тройката на най-много излъгани потребители.Аз ако не си ме разбрал коментирам и дадох за пример ЕДИНСТВЕНО разминаването в данните на опаковка и теста на ефтта,РАЗБРА ЛИ. За мен това е подвеждане на купувача.За дайва темата я подхвана ти и не виждам нищо смешно.И като си тръгнал да ми отговаряш отговаряй на всичко поред щото ми заприлича на адвокат на ''чичо Веско'' ,ако плаща добре и аз мога да се включа. Ама не знам затова ли му викат ''щедрия"
http://www.colmic-bg.com/?page=lines&cat=7
Кое от тях е " КОЛМИК ФЕДЕРАЛ"???
п.п. иначе , това което съм пратил в "бисери" , си е точно за там , сигурно и последните две изречения от този ти пост , и те ще отидат там- постовете ти имат много силен финал.....
Последно промяна от Бачо Илия на Чет Юни 26, 2008 8:16 pm, променено общо 1 път.
Според мен едно доста добро влакно е Powerflex на Robinson

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами нали си чел "представителната"в кавичките е заради теб ,извадка, там пише прочети я!!!!
И пак ти казвам ,не отговаряй само на това което ти изнася.Та в коя тройка влизаше колмик ФЕНДРЕЛ,ако забеляза става въпрос за едно "е" дето вече си забрави и собствените писания? А федерал е моя грешка
И пак ти казвам ,не отговаряй само на това което ти изнася.Та в коя тройка влизаше колмик ФЕНДРЕЛ,ако забеляза става въпрос за едно "е" дето вече си забрави и собствените писания? А федерал е моя грешка
-
- учете се от него
Пак да ти пиша . че след поста ти:boki speca написа:Ами нали си чел "представителната"в кавичките е заради теб ,извадка, там пише прочети я!!!!
, представителя на КОЛМИК ти е отговорил много точно , много коректно и много културно( аз ако бях , щях да те направя на маймуна). Темата е "Кажете едно здраво влакно"- моля , придържай се към нея!!! Мисля че съм мяркал някъде тема за това , дали влакната отговарят на това което е написано на каталога. Колкото "в коя тройка" - ми в челната за здраво влакно, не случайно съм подчертал в списъка на ефтта (от преди три години) влакната със сходен диаметър.boki speca написа:......,и като се има предвид Веско "щедрия" какъв изкусен омайник е, не е чудно че някой хора още му се връзват и купуват от него глупости,с неясни качества http://www.eftta.com/english/line_test_results.html
п.п. колкото до "адвокатурата" , по едно време бях адвокат на ДЖАКСОН , после на ТРАБУКО , преди това на ВИДРАКС, съвсем наскоро на ТОМАКС , сега в момента съм на КОЛМИК

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Като изключим Видракс (защото са ми приятели)другите наистина имат нужда от "адвокатура",най-малко Колмик разбира се,явно ти е дошъл лека полека акъла и са ориентираш в правилната посока.Като стигнеш до "адвокатури"на марки като Шимано например,обади се първо,за да ти кажа че те нямат нужда от адвокати,особено като теб.За Колмик бих казал че имат и хубави неща,но ще оставя тази чест на адвоката им.
-
- учете се от него
boki speca написа:Като изключим Видракс (защото са ми приятели)другите наистина имат нужда от "адвокатура",най-малко Колмик разбира се,явно ти е дошъл лека полека акъла и са ориентираш в правилната посока.Като стигнеш до "адвокатури"на марки като Шимано например,обади се първо,за да ти кажа че те нямат нужда от адвокати,особено като теб.За Колмик бих казал че имат и хубави неща,но ще оставя тази чест на адвоката им.

един от щедьоврите на шимано

и един твой пост за макара шимано Nexave 1000 :
п.п. нали ти писах че темата е "Кажете едно здраво влакно"boki speca написа:И аз имам същото шимано много голям фен съм на марката ама тази си е много яка излагация,след 5-6 пъстърви на доспат и се разскърца цялата,да не говорим че се появиха и луфтчета
- Чичо веско
- новобранец
- Обратна връзка:
Нека да сведем глави пред "спеца" и да замълчим! ... ...
За щастие като нация имаме много подходящи поговорки за подобни случаи, но в интерес на добрия тон ще оставя за всеки да се сети за подходящата...
За щастие като нация имаме много подходящи поговорки за подобни случаи, но в интерес на добрия тон ще оставя за всеки да се сети за подходящата...

- Чичо веско
- новобранец
- Обратна връзка:
... А на тези които не се сетиха за поговорка предлагам да приключим спаменето на хубавата тема с мисълта, че "по-умния отстъпва"... 

-
- учете се от него
Някой ползвал ли е това влакно и какво е мнението за него???

RED DRAGON
Съвършенно ново влакно от силиконови полимери с несравнима мекота!
Сигнално червено на цвят това влакно притежава екстремна здравина на възел, висока износоустойчивост и е почти незабележимо във водата. Предлага се с размери: 12 lbs(0,30мм.); 20 lbs(0,40мм.); 30 lbs(0,47мм.); 50 lbs(0,65мм.) и 80 lbs(0,88мм.) в индивидуална опаковка от 600 метра.
код: NYRE12 - RED DRAGON 12lbs(0,30мм.) - 600м. 28.00 лв.
код: NYRE20 - RED DRAGON 20lbs(0,40мм.) - 600м. 34.00 лв.
код: NYRE30 - RED DRAGON 30lbs(0,47мм.) - 600м. 42.00 лв.
код: NYRE50 - RED DRAGON 50lbs(0,65мм.) - 600м. 56.00 лв.
код: NYRE80 - RED DRAGON 80lbs(0,55мм.) - 600м. 79.00 лв

- Чичо веско
- новобранец
- Обратна връзка:
Малко е рано за отзиви, защото влакното дойде преди две седмици. Иначе е меко като памук, аз специално, досега такова не съм виждал...IDA написа: Някой ползвал ли е това влакно и какво е мнението за него???
-
- и господ не е толокова добър
Ето ви едно здраво влакно.
Ако някой има оплаквания или е доволен да сподели.Аз така или иначе го купих,след известно време ще ви кажа.За ава шимата ще кажа,че е много здраво,но след 5 риболов му се намаля здравината драстично.(демек за нищо не става)
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Колеги какво ще кажете за Sufix Duo Core - 7.0kg/15.7lb - 0.30mm? Някакви наблюдения над него? Ще съм благодарен на всякакви отговори!
Здравеите.
Някои ползвал ли е това влакно http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... 67f6e09efd
и какво ви е мнението.
Някои ползвал ли е това влакно http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... 67f6e09efd
и какво ви е мнението.
Всичко е добре когато завършва добре.
Да на дънните съм с такова влакно добро е цяло лято съм с него и преди една седмица удържа и едно сомче,така че си купувай за дъно е суперtodoplam написа:Здравеите.
и какво ви е мнението.