Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

бяла риба на жеребчево???
Модератор: sapuna
Re: бяла риба на жереб4ево????????
Много си оригинален Troli,направо съжалявам че такива самонадеяни и самовлюбени особи като теб черпат информация от форума.Чудя се също ти КОГА ще пуснеш информация и ще помогнеш на колегите си???Troli написа:Вес,питах Фуцата и заради предишните му резултати не очаквах капо!Имам питане към вас,като спинингисти!
"Риба в мътна вода се лови."
Мътната,кална вода проблем ли е за успешен спининг?
Тази сентенция,важи ли при спининга?Питам,защото нямам опит в спининга и особенно със силикона!
Аз знам де, НИ КО ГАААААА.

- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Фуцата написа:Много си оригинален Troli,направо съжалявам че такива самонадеяни и самовлюбени особи като теб черпат информация от форума.Чудя се също ти КОГА ще пуснеш информация и ще помогнеш на колегите си???Troli написа:Вес,питах Фуцата и заради предишните му резултати не очаквах капо!Имам питане към вас,като спинингисти!
"Риба в мътна вода се лови."
Мътната,кална вода проблем ли е за успешен спининг?
Тази сентенция,важи ли при спининга?Питам,защото нямам опит в спининга и особенно със силикона!
Аз знам де, НИ КО ГАААААА.![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Да, Троли, риба в мътна вода, но не боза се лови на спининг! Със силикони( Нервна игра), Въртящи блесни! И изобщо ако има активна риба на всичко! Стига ти да имаш под ръка правилната примамка!
Друго е да знаеш поведението и особеностите в биологията на водните обитатели при мътна вода! С ходене и мислене се установяват много истини!
А пък може и късмет да има- В мътна вода- много, а в нормална(перфектна)- нищо!
Проба трябва!

Друго е да знаеш поведението и особеностите в биологията на водните обитатели при мътна вода! С ходене и мислене се установяват много истини!
А пък може и късмет да има- В мътна вода- много, а в нормална(перфектна)- нищо!
Проба трябва!

-
- новобранец
преди 2 години на устието бяхме отрепали бялата риба именно в матна вода

-
- сериозен играч
Инфо от вчера 10.4.08г Бялата от както се е размътил язовира я няма никаква!!!!Говорих с хора които са там вече 2-ра седмица и ми казаха че от понеделник насам язовира е пълна боза,имаха една бяла пред село Паничерево там водата е малко по бистра.До миналата седмица е вървял що годе приличен риболов но в момента
!!!А м/у другото рибите ловени през миналата и по миналата седмица са повечето на отвес със силиконки,май и е рано да гони воблери още.При римския мост върви приличен плувкарски риболов,за няколко часа не е проблем с подходящ такъм да се направят 10-тина килограма перка,морунаж,платика и каракуда.Ми това са моите впечатления от вчера след като изгорихме 10-тина литра бензин с лодката предния ден и завъртяхме капо,направихме един добър риболов на плувка!!!!!!!

+ 1 /07.04 - 10.04/Фуцата написа:Записах едно нормално КАПО.

Боза е малко да се каже , а плуващите клони и треви подминаха и ракетната площадка , така язовира не е бил никога .
Заля ми и тентата на караваната , местих я нагоре .

До брега хванахме с ръце полузадушена каракуда , хрилете и бяха пълни с тиня .

На плувка и червей даваше перка и платика , но темата е за бялата риба , за това , "капо"

PS: на 10.04 след обяд Тунджа се вливаше все още мътна , но до 14-15 .04 може и да избистри , знае ли човек

На платено не одим !
Снощи се върнах от Жребчево колеги.Пълно капо!!!Нито една бяла риба не извадихме!!!
Отначало,като пристигнахме на 9.04.към 18:15ч.,застанахме на един залив след Паничерево,успяхме да си хванем с цапалото 6-7 уклей и 2-3 малки червеноперки за стръв.Хвърлихме 8 пръчки на рибе,а с една започнах да обикалям залива и да търся бялата на туистер с замятане от брега.Докато се стъмни си играх с туистера,но без никакъв усех!
На сутринта към 8ч.,згънахме пръчките и се преместихме на залива където се влива Тунджа,прослувутото устие!Какво да ви кажа,голяма мътилка и на 1м. от брега водата беше пълна с дървета,клечки,боклуци и какво ли не!
Имаше 5-6 лодки които обаче и те нищо не извадиха,говоря за бяла риба.Ние се отказахме от бялата и започнахме да ловим нещо друго,до 17ч. когато почнахме да згъваме за да си ходим,хванахме 1 платика на торен и 2 червенопери на бял!Но,поради скромните размери ги пуснахме обратно и отпрашихме за София.
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА ЛЮБОВ,А ЛЕВСКИ Е НАШАТА СЪДБА !! !! !!

БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА ЛЮБОВ,А ЛЕВСКИ Е НАШАТА СЪДБА !! !! !!
+ 1 /07.04 - 10.04/sampo написа:Фуцата написа:Записах едно нормално КАПО.

Боза е малко да се каже , а плуващите клони и треви подминаха и ракетната площадка , така язовира не е бил никога .
Заля ми и тентата на караваната , местих я нагоре .

До брега хванахме с ръце полузадушена каракуда , хрилете и бяха пълни с тиня .

На плувка и червей даваше перка и платика , но темата е за бялата риба , за това , "капо"

PS: на 10.04 след обяд Тунджа се вливаше все още мътна , но до 14-15 .04 може и да избистри , знае ли човек

и взе че загуби 100 лв. от бас че няма да залее караваната

Аз си взех своето!
В събота на силикон удари мъжкар 48см.-1кг. и костур на касмастер,който пуснах обратно.В неделя на тролинг извадих бяла на границата-44см. и си я прибрах.Беше си хвърлила хайвера,а стомахът бе празен.Закачих и шаранче около кило,което пуснах.Беше борбено и се завираше под лодката,кат сом!
Важното е,че не съм капо въпреки тежките условия и пожеланията на Некои!

Браво колега!
Ние,записахме капо както писах по-горе,но след забраната ще се явяваме на поправителен!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА ЛЮБОВ,А ЛЕВСКИ НАШАТА СЪДБА !! !! !!

БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА ЛЮБОВ,А ЛЕВСКИ НАШАТА СЪДБА !! !! !!
кои воблери са актуални за жребеца, говорим за влачене 

Нямаше,актуални воблери!
Всички риби,които съм хванал на тролинг удариха на различни места и воблери.Пробвах с газещи между 3 и 6 метра.Пробвах и нещо ново за мен!
Заради многото треволяк,който убиваше играта на воблера направих следното.На 2 метра преди воблера поставих вирбел с халкички от двете страни и там се събираше треволяка.Така по-рядко вадех воблера за почистване.Открих и друго!Сложих плиткогазещ воблер 2м. и установих,че закачките са по-малко.10-минути след това удари женската-бяла,а след още 10-минути и шаранче.Но с това и си останах. 

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Как е след откриването колеги някой ходил ли е скоро ???