Петицията е факт

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Петицията е факт

Мнение от snegk »

Господин Колев,кажете кой сте,покажете си снимката,с какво се занимавате,изкарайте аргументи(точни).От комунягите ли си,бракониерлиси,от иара ли си или всичко това взето заедно.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

snegk написа:Господин Колев,кажете кой сте,покажете си снимката,с какво се занимавате,изкарайте аргументи(точни).От комунягите ли си,бракониерлиси,от иара ли си или всичко това взето заедно.
Това пък какво общо има с петицията?!
Изразявам мнение като обикновен човек, заинтересувал се от начинанието. Какво значение има с какво се занимавам?!
Нали точно ти искаше да не се пише петицията с грешки. И си прав.
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

kolev написа:
snegk написа:Господин Колев,кажете кой сте,покажете си снимката,с какво се занимавате,изкарайте аргументи(точни).От комунягите ли си,бракониерлиси,от иара ли си или всичко това взето заедно.
Това пък какво общо има с петицията?!
Изразявам мнение като обикновен човек, заинтересувал се от начинанието. Какво значение има с какво се занимавам?!
Нали точно ти искаше да не се пише петицията с грешки. И си прав.
Колев, почакай , могат да се случат доста неща преди и след предаване на петицията на европейските институции.
Дано да съм прочел добре, но ставаше въпрос и за някакви европейски програми,а те са свързани с пари.Да не се случи случката на паричките по тея програми, това леко ме притеснява.Ако това ще да е цената към по добро, така да е.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

IDA написа:
IDA написа:
laplandeca написа:
Колев, почакай , могат да се случат доста неща преди и след предаване на петицията на европейските институции.
Дано да съм прочел добре, но ставаше въпрос и за някакви европейски програми,а те са свързани с пари.Да не се случи случката на паричките по тея програми, това леко ме притеснява.Ако това ще да е цената към по добро, така да е.
laplandeca написа:
Гледам много писане, много нещо.Ще с позволя да кажа следното и това ще е последния път когато споменавам думит България и българи.Трябва да мине доста време за да се нормализира ситоацията в България.Дори и след това България ще бъде място изпълнено с мъка и страдание, както и с безбрежна простота и невежество, това са думи казани за друга криза в бг , след 1 вата световна война от един буден Българин, точно си прилягат и сега.Вие живеете на Бълканите , това е място на вечен ужас в Европа,поне докато има Бедни и богати и сиренето се купува с пари .Вие нямате Бъдеще за един нормален живот, в България остават най силните духум и близки с власта хора ,много от тях блестят с безбрежна п/та. .Остават също и начетени с познания цигани,турци и българи с остър недостиг на въображение и други умствени способности .Та скоро ще се заформи и поредния военен конфликт, Бъдещето изглежда доста светло .Нима си мислите че хора като мен могат да оцелеят във Вашата държава?,това не е възможно.Никой от моите роднини и познати не желаеше да напуска родината, но това беше единственото решение,нас ни прогониха в продължение на век,други семейства само за 5 год.Положението ви не е никак розово,оставате без хора,имате само гласоподаватели ,които не си плащат тока и говорят Български така както аз говоря Suomea. .Та моля без упреци защо реших да живеа в друга държава и защо моите деца и внуци няма да говорят бг език, въпро са е защо така се случва и ще продължава да се случва още много дълго време.Помислете си добре какво ще правите за в бъдеще.На тези от вас с положение в БГ бих казал да дават възможност за изява както и власт на по можещи и талантливи хора, и да не испитват злоба и завист към тях,трябват ви много такива хора за да оцелеете.Другото е ясно ,ходете на риба,бъдете здрави и щастливи, доколкото е възможно,пийте си ракийката и се надявайте да съм бил пиян докато съм писал това
Какво те е развълнувала ПЕТИЦИЯТА -тя касае Българите!!!!!
Изображение
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

И аз я подписах :wink:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

№225 :smt023
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Господин Колев, ще се постарая да ви отговоря като подчертая, че не съм много във час със начинанието но съм оптимист!

http://www.bgribolov.com/news/view/5 ..... тук има информация за безхаберието което проявяват нашите големи глави.... и от части даже в по голямата си степен и народът проявява безхаберие !!!
Във Европа има страни които са се докарали до нашият хал и Европарламента е наложил санкции и програми, с които задължава ( Държавата като стопанин и гражданите като ползва-тели ) да изпълняват и носят отговорност и отчетност за свършената работа. Създават се одитни комисии които оценяват и в последствие дават препоръки за развиете и инвестиции! Та Комисиите са съставени най-вече на доброволен принцип от частни сдружения, които имат желание да инвестират опазват!Също така сдруженията в европейския съюз дават препоръки на месната власт в определената държава както и носят отговорност наравно със всички ангажирани :roll:
На въпросът ви за сдружението конкретно.... ( сдружение БГ Риболов е виртуално ) при предаване на петицията, въпросът ще стои по друг начин ! Най-вероятно ще се учреди, регистрира и следи развитието в следващите години на Европейски преход !!! Задачата е ще да информира гражданите (данъкоплатци) и да отстоява техните проекти !!!
Безхаберието и разграбването трябва да се спре.... има начини!!! Но винаги ще има и песимисти родолюбци, като вас, които само ще упрекват и ще се оплакват, без да са направили нищо, без да са инвестирали и една стотинка и ще продължават да серът по водоемите, горите и тн.
http://www.bgribolov.com/content/purpose ... тук е описано с думи прости .... ма трябва да се чете със сърце за да се разбере... хората са ви качили и документация за учредяване на сдружения... та който иска независимо къде е във България да може да работи.... регионално и отговорно!

:roll: Няма по лесно от това да се оплакваш, но истината винаги има две лица, затова няма да търкам мнения.... както се вижда, всичко е на доброволен принцип и никой не ви кара на сила да подписвате каквото и да било! Ако един ден ви се наложи да обяснявате на внуците си .... какво е гора и вода на снимка си спомнете за темата 8) :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

И аз съм подписъл. :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Аз също съм в числото.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Изображение

И аз съм за.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Момчета,сега видях,че петицията вече съществува!Евала,да сте живи и здрави,най-вече ти,Snegk!Нека има повече като теб!Сега разпространявам идеята по интернет! :lol:

00.00ч.Готово!Пуснах нови теми във форумите на колегите ни ловци от http://forum.nalov.com .

Пуснах писмо до колегите соколари от БАЗГП- http://falconrybg.eu

Очаквам включване и от форума на БСК- http://falconry-bg.com/forum

Природозащитниците от http://zoomania.org ще докажат,че са природозащитници,като ни подкрепят.

Очакваме включване и от съфорумците от http://forum.oragie.com/ .

Помощ ще има и от стрелците с лък: http://archerybg.com

Пуснах линка и на абонатите си от Skype и ICQ.

Помогнете да разпространим линка с идеята на повече места!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

Приемам идеята за петицията и я подкрепям напълно.
И аз ще дам своя принос в популяризирането й.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

И аз вече съм в кюпа,още един глас повече :D :D :D
sashko71
новобранец
новобранец

Мнение от sashko71 »

казах да
Публикувай отговор