Успех на яз.Пчелник

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Petar Enchev
новобранец
новобранец

Re: Успех на яз.Пчелник

Мнение от Petar Enchev »

А бе колеги тази тема си е за яз. Пчелник /Успешен излет / Тези упреци които писаха някой колеги си е за друга тема . Колегата отишъл , хванал ,начеса си крастата, изкарах ме си хубаво защото и аз бях там и това е . След като прочетох мненията с малки изключения ми се стори за момент ,че бях в Съдебната палата . А относно рибата : защо да не си взема 2-3 риби , Вие да не си мислите че като ги пусна обратно , ще пораснат големи , и ще може да станат 30 кг. както някой си мислят . Такива водоеми са вече почти всички около Варна . Кой Арендатор го стопанисва както трябва :?: Всичко е от ден до пладне . А да ли ще си я купя тази риба от пазара или ще си я уловя мисля ,че е едно и също . Все от такива водоеми идва рибата на пазара . При излет на дгуг водоем/държавен/да речем е вече по различно еееее там вече трябва да има голям контрол, защото там се опъват километри мрежи , и по добре всички да си насочат вниманието на там , неееее за 4-5 риби , и то на платен водоем да убивате желанието на хората да изпитат удоволствието от риболова . От мен толкова , ако съм обидил някого се извинявам :drinkers:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Petar Enchev написа:А бе колеги тази тема си е за яз. Пчелник /Успешен излет / Тези упреци които писаха някой колеги си е за друга тема .
То и аз за това говоря ама... :roll:
nikiil написа:Основен принцип ми е да не критикувам хора, а постъпки. И сега съм го спазил. Държа на мнението си за поведението на модератора. Недопустимо е за за човек с такъв ранг изказване "буря в чаша вода" по въпроса кой в края на краищата е виновен в гьоловете ни да има само малки шаранчета.
Единственото недопустимо тук е да вадиш част от изказването ми от общия смисъл в който то е направено. Видимо нещо те е подразнило но моля обърни внимание , че аз говоря само и единствено за Пчелник а не по принцип за проблема.
Защо не пуснеш отделна тема в подходящ раздел, да изкажеш мнението си и да предизвикаш дискусия!?
Колегата emilio777 просто сподели с нас един свой успешен излет, нека си остане и такъв.
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
Petar Enchev
новобранец
новобранец

Мнение от Petar Enchev »

Точно затова говоря и аз . Нека това си остане просто един успешен излет! Желая ти наслука
emilio777
новобранец
новобранец

Мнение от emilio777 »

Амин!!!
Може да е Цаца, ама е Риба!
Аватар
Petar Enchev
новобранец
новобранец

Мнение от Petar Enchev »

:D :) :) :P :wink:
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Браво за разходката и улова... Платен-неплатен, начесахте си крастата нали...???
Само да питам. Наистина ли е отворен само събота и неделя, че мисля утре да забия нанякъде.
emilio777
новобранец
новобранец

Мнение от emilio777 »

Да! За съжаление само петък и събода. :!:
Може да е Цаца, ама е Риба!
Аватар
Petar Enchev
новобранец
новобранец

Мнение от Petar Enchev »

Поправка само събота и неделя от 08 ч. - 17.00 ч. :wink:
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

А има ли едра таранка.Ако може да ми каже някой,но да не ми се смее на въпроса.
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Иванко, едрата таранка е на Засмяново.В неделя мой приятел 16-17 риби от които 7-8 хибави.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Аз също искам да знам дали излиза таранка на този водоем. Това ми е любимата риба.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Ако искате едра таранка + червеноперка бягайте на Одринци наи вероятно аз ще съм там в неделя
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Момчета,имам мерак да думна някоя щука там,имам ли шанс?Някой въобще пробвал ли е?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Davidoff
новобранец
новобранец

Мнение от Davidoff »

На Пчелник хванахме 2,120 шаран - най-големият. Общо 12 парчета - взех 4. Основно са около 1 кило. Таранката не се плаща, но е дребна. Язовирът е интересен - на ръкави. Има места около 2-5 метра, а на стената над 10. В неделя зоната беше доста голяма. Аз първо пробвах по стената, а после се мръднах в един от ръкавите. Рибата е гладна и кълве без да подбира. В събота пак съм там и ще се пробвам за щука. 5 лв. е входът - това е като такса кеф. Никой не те задължава да вземеш шаркото, ако не ти харесва. След 15ти ще пускат всеки ден - може би??? :lol:
Последно промяна от Davidoff на Нед Авг 03, 2008 8:35 pm, променено общо 1 път.
Davidoff
новобранец
новобранец

Мнение от Davidoff »

Камбата написа:Момчета,имам мерак да думна някоя щука там,имам ли шанс?Някой въобще пробвал ли е?
Арендаторите вадят с мрежи толстолоб и казаха, че са хващали прилични щуки. Аз ще се пробвам в неделя.
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”