Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Езерово
Модератор: sapuna
Re: Езерово
Абе, Илийка, дядото дърт и простsnegk написа:Сестро излъга,аз ги наблюдавах тамошните рибари.Слагат голямо подвижно олово,пружина и 2 куки.Качамак на пружината а на куката,качамак,царевица или стериопор.Дядото надърпа няколко шарана арни а аз с тези модерни захранки и стръв един гол к.....р

- carp-stz
- научил се да хвърля
1 ot sutezatelite na 2 krug ne republikanskoto ima 4 ribi na top4eta... Az li4no go poznavam i nikoga nqma da me izluje...kalkan4o написа:Горе долу както carp-stz "отрече", че има голяма риба в язовира, така и Вие отричате сега риболова на топчета и говорите глупости.Това че съзтезателите не са хванали риба, и Вие не сте хванали риби на топчета незначи, че трябва да се отричат според мене.
No za jalost drebni...
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
kalkan4o написа: П.С. AL CAPONE, като модератор вместо да вземеш да вкараш темата в правия път...съвсем я оспами.А тебе деденцата ако те правят на смешни с дряновиците, на мене все още не ми се е случвало.

Послеписът ми е .... темата започна кофти и така си върви... но и подфорума си има Модератор, аз мога да си пиша като любител риболовец

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- krokibg
- учете се от него
Първо пиши на български !!!! И второ 150 към четири,как ти звучи.И бащати явно ще трябва да се учи да лови шараниcarp-stz написа:1 ot sutezatelite na 2 krug ne republikanskoto ima 4 ribi na top4eta... Az li4no go poznavam i nikoga nqma da me izluje...kalkan4o написа:Горе долу както carp-stz "отрече", че има голяма риба в язовира, така и Вие отричате сега риболова на топчета и говорите глупости.Това че съзтезателите не са хванали риба, и Вие не сте хванали риби на топчета незначи, че трябва да се отричат според мене.
No za jalost drebni...

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- carp-stz
- научил се да хвърля
Не говоря и не пиша от името на баща ми... Той няма нищо общо с риболова никога не е ходил за риба...
Това за топчетата ми го каза сътезател който е бил на състезанието и участвал...
Това за топчетата ми го каза сътезател който е бил на състезанието и участвал...

carp-stz написа:1 ot sutezatelite na 2 krug ne republikanskoto ima 4 ribi na top4eta... Az li4no go poznavam i nikoga nqma da me izluje...kalkan4o написа:Горе долу както carp-stz "отрече", че има голяма риба в язовира, така и Вие отричате сега риболова на топчета и говорите глупости.Това че съзтезателите не са хванали риба, и Вие не сте хванали риби на топчета незначи, че трябва да се отричат според мене.
No za jalost drebni...

Е вече взех леко да се изнервям! Има правила във форума и те трябва да се спазват!
Dedy написа: Е вече взех леко да се изнервям! Има правила във форума и те трябва да се спазват!
Недей батка ,че ще вдигнеш кръвно

-
- разбира нещата
Рибата е като жената, ако те иска ще те вземе ако не и златен червей да сложиш на куката няма да го погледне...................
.
Ех бат Любо да идва срещата да пробвам новото ингилизко въоръжение дето ти разправях ........ да подърпаме от онези харните шарани и да пинем по една анасонлияяяяяя. ееееех .
ПП. Наближава последната неделя на месеца???

Ех бат Любо да идва срещата да пробвам новото ингилизко въоръжение дето ти разправях ........ да подърпаме от онези харните шарани и да пинем по една анасонлияяяяяя. ееееех .
ПП. Наближава последната неделя на месеца???

- Paublo_Eskobar
- Модератор
AL KAPONE написа:а твоето поколение само си мерите малките п....и![]()
Аз пък не мога да разбера защо старото поколение не се обръща към младото с малко повечко респект и уважение.Това изказване какво ще значи?Макар и да не е адресирано специялно към мен и аз се чусвам обиден по някакъв начин,макар че нямам комплекси в тази част!Забелязъл съм,че вие по опитнете пренебрегвате доста от въпросите и желанията на новаците да научат нещо,все пак има и много точни и добронамерени съфорумници

Извинявам се за този пост ще ми бъде последният по темата!
А пък на Езерово отивам за почивката и купона не толкова за риба тя ако иска голямата риба ще се хване на всичко и на всякаква стръв и въдица!Бащата има една много хубава приказка"Въдицата е като Колата евтина скъпа все една и съща работа ти върши"Аре да идва тая среща,че и аз като Деди взех да се изнервям

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е па земи да се изнервиш малко и за спама, хич няма да е зле.Dedy написа:carp-stz написа:1 ot sutezatelite na 2 krug ne republikanskoto ima 4 ribi na top4eta... Az li4no go poznavam i nikoga nqma da me izluje...kalkan4o написа:Горе долу както carp-stz "отрече", че има голяма риба в язовира, така и Вие отричате сега риболова на топчета и говорите глупости.Това че съзтезателите не са хванали риба, и Вие не сте хванали риби на топчета незначи, че трябва да се отричат според мене.
No za jalost drebni...![]()
![]()
![]()
![]()
Е вече взех леко да се изнервям! Има правила във форума и те трябва да се спазват!

И аз спирам да пиша, че много зехме да си мерим п*****e, да не стане някрая дъртите да се окажат с малките...
За бракониерите само слънчаци
!

Значи гледах по Хоби ТВ за това езеро една вечер но не го бях хванал отначало предаването и не разбрах къде е що е и т.н. и на другия ден улучих началото и всичко ми стана ясно. Хареса ми това, че има риба и то голяма, може да се направи много хубав излет и да ти се напални душата от кеф, правя евала на крокибг че има такива трофейни риби при него. FULL RESPECT
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Paublo, ако позволиш аз ще ти отговоря.
Уважение се печели, не се дава току така.Вижда ми се напълно нормално отношението на дъртите
при положение, че сме само никове и не се познаваме лично. След срещата ще е съвсем различно. Ще се познаваме, ще се знаем по-добре, кой, кой е в живия живот. Сигурен съм, възрастта няма да е проблем, нито на Калканчо, нито на Карпчо, да спечелят уважение с майсторлък и характер.
Поздрави!
Уважение се печели, не се дава току така.Вижда ми се напълно нормално отношението на дъртите

Поздрави!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- zarganski
- ще става разбирач
Разменям "Бургас"63 за Карловска анасонлийкаBZI написа: и да пинем по една анасонлияяяяяя. ееееех .
ПП. Наближава последната неделя на месеца???![]()
![]()

Отдавна не съм пил такава, а много е яка...
Сори за спама, ма не се стърпях.

Айде да идва тая среща, че...
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
-
- разбира нещата
Само кажи колко да ти донеса за лична консумация?zarganski написа:Разменям "Бургас"63 за Карловска анасонлийкаBZI написа: и да пинем по една анасонлияяяяяя. ееееех .
ПП. Наближава последната неделя на месеца???![]()
![]()
![]()
![]()
Отдавна не съм пил такава, а много е яка...
Сори за спама, ма не се стърпях.![]()
Айде да идва тая среща, че...

Чак сега свалих кръвното, та мога да пиша! Пичове, смисъла на тази тема е да съберем повече информация за риболова (ако въобще се стигне до него) по време на срещата или имаче казано - ние питаме, Кроки отговаря. Едва ли някой е по-наясно със моментното положение на водоема и рибата в него от любезния домакин! Разбира се, всеки, който има актуални наблюдения от там, е добре да ги сподели.
Пабло, нема се нервиш, че ще побелееш като мене! Ти си умно момче, прочети внимателно мненията по-долу и сам ще си отговориш на въпроса.Paublo_Eskobar написа:Аз пък не мога да разбера защо старото поколение не се обръща към младото с малко повечко респект и уважение.
carp-stz написа:Куде бяха тея ГОЛЕМИ риби миналата година на 2 кръг на републиканското...
15 отбора 4 дена ловиха шарани по 500г до 1кг...
Дано тая година няма кръг там че нз кво ще ловим...
П.Ц. Нищо лично към собственика...
kalkan4o написа:... като модератор вместо да вземеш да вкараш темата в правия път...съвсем я оспами.А тебе деденцата ако те правят на смешни с дряновиците, на мене все още не ми се е случвало.