Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: САФРИДА СЕ ПОКАЗА
Ама след обяд,пак е имало и то доста едър/по време на дъжда/.
Момчета днес сутринта отидох около 06.30 на Траката, до 11.30 часа 7 кила сафрид. Ама духна един лош североизточен вятър а аз бях с гуменката та се наложи да изляза. Утре пак.
Пашата обича смелите.
Снощи пак на панаорама от 17,30 до 20.00ч 5кг с лодката от преде до самия талян на плиткача. Но ми направи впечатление че малко по дребен, не е този едрия сафрид от миналата седмица. Сега тази вечер малко почивка си давам и утре вечер пак сьм там , ще пиша пак какво става . Опсс забравих да кажа минах днеска през вьлнолома сьс лапето само еи така без прьчки, от стапалата страната голям вятьр кьм 16.30. От вьтрешната страна имаше доста колеги обаче аз седях половин час никои нищо не извади и трьгнах че да не хвана трафика след 17. 30.
Снощи на Морска гара(от 21.30 до 1.00ч) 82бр сафрид,2 хамсийки,няколко меджит и една зарганчица.С последната имахме дълъг,а надявам се и ползотворен разговор.След няколко нейни обещания,че на есен ще покани на вечеря цялата фамилия,отплува по-живо,по-здраво.Е ...,имаше и любов и целувки на раздяла...после и малко сълзи...и до нови срещи(като навърши пълнолетие,че еподсъдно)
Пък тогава

- КИРО
- Обратна връзка:
Ще гоня сафрида след 1700,но ако е вятъра като вчера,се чудя къде да застана.Късно тази вечер или утре ще разберете.
- patter
- вече хвърля и на тежко
Имате ли някаква информация за изложението на морска гара ? Дали ще гонят ?
- Боро
- научил се да хвърля
Информация от вчера вечерта- не пускаха коли на самият паркинг на морска гара (имаше бариера, така че още докато идваш си търси място на пътя). Иначе за риболова никакви проблеми.patter написа:Имате ли някаква информация за изложението на морска гара ? Дали ще гонят ?
Жалко само че за разлика от неделя сафрида го нямаше. Тогава някъде към 23.30, пред очите ми лефера направо го разпиля. Дотогава излизаха по 2-3 наведнъж на еланкат, а след това единични бройки през около половин час.
PS: За мен морска гара и плочата е едно и също, за да не подведа някого- бях на плочата.
Последно промяна от Боро на Вто Юни 03, 2008 5:31 pm, променено общо 1 път.
- Моряка
- кандидат преподавател
Аз разбрах,от колеги,че около седмица колкото ще трае изложбата,няма да пускат на Морска гара.Ще бъде добре ако пускат поне на плочата. 

А сега де? 

- patter
- вече хвърля и на тежко
Хмммм, дали не е време да стягаме изкуствените примамки за лефера
... щом се е показал.
Иначе и аз си мисля че докато трае изложението най-много да пускат на плочата и около фара (евентуално и нощем на пристанището), което е кофти - докато свърши изложението сафрида може и да се дръпне

Иначе и аз си мисля че докато трае изложението най-много да пускат на плочата и около фара (евентуално и нощем на пристанището), което е кофти - докато свърши изложението сафрида може и да се дръпне
Сега се връщам от Траката. Сутринта влязох с гуменката в 06.30. Излязох в 12.30. Общ резултат за деня точно 12 кила сафрид. Размазах гоооооооооооооооо. Утре пак.
Пашата обича смелите.
Аиде и от мене 9 кила сафрид, на панорама, в предния пост обещах да пиша за вторник като излезем. Влязахме в 16.00 и 20.00 бяхме на вьнка спо 9 кила сафрид .Този пьт колегата ме изпревари с 1 кило.Това което ви разправям става пред самата буна на сто метра, и стьржем, по едно време си викам ще се оплетем с някои колега от брега, между другото и те вземаха доволно. Утр сутрин сьм 5.30 на линия да видим какво ще става че работата е много сериозна. Ще пиша пак. 

Какво правите бре хора
, ще го изловите и есента какво ще хващаме 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тая година съм хванал 5 сафрида,те ми говорят за 5-10-15килограма...
Чепарето ли ми е калпаво все,аз ли съм калпав,че немога да го клатя,късмета ли ми е калпав,мястото ли ми е калпаво...незнам.
Продължавайте в същия дух!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- Обратна връзка:
Ами като те е срам да ми се покажиш.Камбата написа:Тая година съм хванал 5 сафрида,те ми говорят за 5-10-15килограма...Чепарето ли ми е калпаво все,аз ли съм калпав,че немога да го клатя,късмета ли ми е калпав,мястото ли ми е калпаво...незнам.
Продължавайте в същия дух!
Късно е и ми се ляга,ако имам време сутринта ще пусна някоя снимка и видео.Пред морска гара от1700 някъде до 2000ч,по кило и нещо на калпак.Ама вълна,направо ме кефеше.
- КИРО
- Обратна връзка:
Айде обещаното

Доста аеробика беше,но мен ми харесва такова време.А и това.
http://www.vbox7.com/play:fcedd3e1
Друг път пак.

Доста аеробика беше,но мен ми харесва такова време.А и това.
http://www.vbox7.com/play:fcedd3e1
Друг път пак.