Зарган и илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Зарган и илария

Мнение от Моряка »

На тоя дето ме докара с колата си ти ли му даде миди за стръв.

Иначе по темата щом пасе май не е готова още .Ще се излъгва някоя,но не масово.
А сега де? :roll:
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Тая заран от 05.00 до към 8 бях на Траката - нищо на бомбардата ако не броим 1 попче (а него не го броим :D ).На дъно 1 удар като от илария ама понеже бамбардирах и...... .Пак старите номера - придружават такъма а не кълват.Водата се стопли вече,червеите като за изложба - какво искат само те си знаят.
gipsa77 като сте се гмуркали други риби виждали ли сте там.Един колега ловеше попчета и каза че някой от гмуркащите се му разправял за някакви лавраци там.Миналата година бяха хванали морска врана на Траката,да не би да се въртят такива гадинки?
gipsa77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gipsa77 »

kuku написа:Тая заран от 05.00 до към 8 бях на Траката - нищо на бомбардата ако не броим 1 попче (а него не го броим :D ).На дъно 1 удар като от илария ама понеже бамбардирах и...... .Пак старите номера - придружават такъма а не кълват.Водата се стопли вече,червеите като за изложба - какво искат само те си знаят.
gipsa77 като сте се гмуркали други риби виждали ли сте там.Един колега ловеше попчета и каза че някой от гмуркащите се му разправял за някакви лавраци там.Миналата година бяха хванали морска врана на Траката,да не би да се въртят такива гадинки?
Не,само илария и гюмюш много
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Яснооо - пак "пусканица" :D .Наличието на гюмюш обяснява наръфаните червеи на дънния такъм без видим удар.Благодаря за инфото.Ами.... ще чакаме илариите да огладнеят хубаво.
Аватар
emcho0o
новобранец
новобранец

Мнение от emcho0o »

еми таи ши е тя...ши чакаме и тва е :D :D :D
Гладни и мокри...но не и без риба :)
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

emcho0o написа:еми таи ши е тя...ши чакаме и тва е :D :D :D
Няма какво да чакате :wink: - вземайте бомбардите и на буните,иларията дърпа яко вече предимно сутрин!
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Тя отдавна си дърпа,просто досега беше по-малко и трябваше късмет да уцелиш мястото.
Сега вече като ги има навсякъде,малко по малко ще започне сечта. :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
stoistoi
новобранец
новобранец

Мнение от stoistoi »

08.07.08 от 6:00 до 7:00, буната на Траката - едно зарганче. След това дойдоха делфините. Зарганчето го пуснах да расте.
и най-умния си е малко прост
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

А някоя илария?Или още ги мързи да "гонят" бомбардата.Това стадо делфини ни направи услуга като набута сафрида до камънака (като беше тука ) и от тогава май всяка заран са там на проверка.Само дето сега не са ни особено полезни :D .Тледах някакво филмче за рибарите и делфините в Бразилия - помагат си взаимно,въпросът е как да го прожектираме на нашите :D .А зарганчето по голямо ли беше от куката :D .
stoistoi
новобранец
новобранец

Мнение от stoistoi »

kuku написа:А някоя илария? А зарганчето по голямо ли беше от куката :D .
Илария не се обади, само няколко барбуни, когато водя близо до дъното. Зарганчето по-малко от 30см. Извън темата, всеки път изнасям по няколко торби с изхвърлени пластмасови бутилки, но без видим резултат. Виждам, по постовете ти, често ходиштам. ПОМАГАЙ!!! Кажи и на други. Може пък да успеем - идеализъм :? !
и най-умния си е малко прост
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Да често съм там и обикновено не съм сам.Аз съм с една Алфа 146,често на босата глава слагам една шапка идиотка в маскировъчни краски - обаждай се ако се засечем.Без да съм идеалист си мисля че може да се постигне не малко ако се обединят по-вече хора.
Вероятно в петък пак ще замерям морето с бомбарди.30 см е ръст гигант в сравнение с онова което аз закачих - първо помислих че червеят си води гадже в работно време,като го вдигах помислих че съм хванал бабата на всички Уви,накрая се оказа с човка,я имаше 15см я не.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

kuku написа:Да често съм там и обикновено не съм сам.Аз съм с една Алфа 146,често на босата глава слагам една шапка идиотка в маскировъчни краски - обаждай се ако се засечем.Без да съм идеалист си мисля че може да се постигне не малко ако се обединят по-вече хора.
Вероятно в петък пак ще замерям морето с бомбарди.30 см е ръст гигант в сравнение с онова което аз закачих - първо помислих че червеят си води гадже в работно време,като го вдигах помислих че съм хванал бабата на всички Уви,накрая се оказа с човка,я имаше 15см я не.
Ама туй само човката ли?
Иначе за идеализма на 2-пъти стой,началото е много трудно,но не неосъществимо.И аз за сега на 2 седмици си пълня по един чувал,основно пластмасови бутилки,които са около моята и съседните лодки,за сега поне не ми се смеят или подиграват,но мисля че,след някоя и друга неделя и другите колеги тихомълком ще почнат да правят същото,а това пак е нещо.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

КИРО написа:Ама туй само човката ли?
И тоя момент ще дойде надявам се :D
Имах предвид не само да събираме съвместно "амбалаж" а и да агитираме за културно ползване на буната.Иначе няма оправия - трябва да ходим със самосвали за риба(не да си носим рибата с тях де).
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

KUKU,и аз съм май голям оптимист/да не кажа глупав /,но си мисля,че по младите ако го правят това,то и ние по-дъртите като видим,ще почнем да се замисляме.И обратно.Въпроса е,че трябва да има някакво начало,та лека полека и другите да почнат да се замислят.Да не се замисляме кой как ще ни се пресмива,това си е тяхна работа,просто с аверите накрая си съберете отпадъка най демонстративно,пък оставете другите да мислят каквото искат.На втория,третия път,в разговори с техни приятели,ще разберат,че грешат,ако имат малко ум в главата си де.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Винаги си събираме отпадъците,аз не плащам данък "обществено мнение",ако на някой му е смешно - нека се смее - още по добре.Поне ще му е весело на човекът.Нормално събирам и боклуците околу мен.Идеята е че ако 5 събират а 50 цапат скоро няма да се изчисти,трябва и да се напомня да не се замърсява.Много по лесно е ако всеки пази.На Морска Гара минахме по тоя път - веднъж предупредиха,втори път,като казаха - айде сега - въдиците и .... беж от тук,след това 3 пъти ходих и нямаше ни семки,ни чашки,ни торбички и бутилки.Скоро не съм ходил,дано още е така.Иначе си прав - трябва да се дава пример.
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”