Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗЪБАТКО дойде...
Модератори: emo vasilev, alekst
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re: ЗЪБАТКО дойде...
Батьо,в събота и неделя ще съм на бунгалата на Иракли,така че Морска гара и лефера ще почакат.Обожавам скарата направена на дървени въглища,а бирата и студената ракия идват като мехлем за морната ми /от изтеклата седмица/ трътка. Знам,че Иракли е ачик място за зъбатия и при всички случаи ще взема такъмите,ама дали ще опра до тях, нямам идея. Ако има риба,ще пиша и ще пусна снимки.Полковник, чакаме снимки с улова утре!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Батка,поне по опашката виж.Моето бебе,и твоята баба.
-
- разбира нещата
Киро,уважавам те,въпреки че не се познаваме лично,по постовете които чета:Та те моля :КИРО написа:Батка,поне по опашката виж.Моето бебе,и твоята баба.

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
мараба 
един вапрос, тука в Несебър рибарите по пристанището всички казват че лефера идвал чак на есен, по принцип в района на Несебър, кои биха били най-удачните места да се търси от брега лефер? Общо взето имам предвид района Поморие - Влас. благодаря предварително за инфото

един вапрос, тука в Несебър рибарите по пристанището всички казват че лефера идвал чак на есен, по принцип в района на Несебър, кои биха били най-удачните места да се търси от брега лефер? Общо взето имам предвид района Поморие - Влас. благодаря предварително за инфото
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Досега бях на Морска гара.Резултатът е един празен удар на Алба №1,бяла-8гр.Малките рибки скачаха над повърхността,явно ги гони,ама блесната не му е интересна.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.