Тролинг-сезон 2008г!

Модератор: bobopeli

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Тролинг-сезон 2008г!

Мнение от Ivak »

Еееее то хубаво, но аз си мисля че от всеки може да се научи нещо.

Поздравления за майсторските риболови на тролинг. Аз само си мечтая за такива. :wink:
Че ми писна да ги вадя от брега големи :lol: :lol: :lol:
evgeni200
новобранец
новобранец

Мнение от evgeni200 »

Дата 26.07.2008 четири риби - една 1,2кг., две 1,5кг., една 2 кг.Час на снимката 16.07, всичките хванати за половин час около 15.00 часа

Изображение
Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Поздрави за добрият улов! :wink: Не става ясно дали са на тролинг,щот се вижда кофа за рибета? :roll: Сподели нещо по-така,моля!Като знам къв е тегав риболовът на тролинг в момента,то това е сериозен успех! :wink: Само,така! :drinkers:
evgeni200
новобранец
новобранец

Мнение от evgeni200 »

НА тролинг са рибите ,кофата е за лодката да не скачат .Тази също е на тролинг 3кг 01.08.2008
Изображение
Изображение
Вярно риболова е тегъв :wink:Май е по- важно къде ги има белите
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Евгени,сега му развали на Троли съня с тази тройка дето я размяташ :lol: :lol: :lol: Тролийййййй,проблем брато,още конкуренция :lol: :lol: :lol: Гена,супер рибка колега,давай само така и да ги показваш на Троли редовно та да му даваш стимул :o :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

че то кат така и ние да се похвалим
Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Кроки,нещо си се объркал! :wink: Аз се радвам на истински риболовци,които не лъжат! :wink: Аз,като пиша от 2-3 години тука,за кво го правя?Отговори си сам!И на твоите успехи се радвам,без да завиждам!Ловете и споделяйте,това е!Мене не ме мислете! :cry: Браво и на Манчев! :wink: :D :D :D
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli Rapala написа:Мене не ме мислете! :cry: Браво и на Манчев! :wink: :D :D :D
Еййй голема гадина си!!! :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

В събота,тролих и всички риби бяха от 6м. надолу!Хванах ята с едри костури,но се отказах.За това тези,които успяват в тия жеги да уловят 3-4 бели или сом определено им се радвам,щот си е трудничко. :wink: Преди си говорех сам тук за белите,но ето ситуацията се промени!Все повече хора успяват в тролинга.Аз стимулирам,а не спирам развитието на тролинга у нашенско-на изток от рая! :D :D :D
evgeni200
новобранец
новобранец

Мнение от evgeni200 »

Преди малко се прибрах само една бяла 1.250 кг. Четири малки сулки между 200 и 400 грама обратно във водата. Много жега и малко риба. При мен рибите са около 4-те метра дълбочина. И към снимката едно воблерче за познавачи :)
Изображение
Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ето,Емо е пример за това!Набарал е ваксата и си ги праска. :D Не се очудвам,че този воблер лови! :wink: Гази,до 3.3м.,а на бялата и трябва височина за атака!Тя атакува почти винаги отдолу! :roll: Тогава се закача на средната или и на двете куки.Атаката на задната кука е след дълго кумене и преследване на воблера.Предполагам,че 4-рите маломерки са били закачени на средната кука а тази красавица на задната? :oops: :roll: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Много се надявах на този цвят,но уви нямам риба на него! :oops: Емо,обаче ми показва-лови сега.Ще пробвам този уикенд,па да видим! :D
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Troli Rapala написа:Ето,Емо е пример за това!Набарал е ваксата и си ги праска. :D Не се очудвам,че този воблер лови! :wink: Гази,до 3.3м.,куки.Атаката на заа на бялата и трябва височина за атака!Тя атакува почти винаги отдолу! :roll: Тогава се закача на средната или и на двете дната кука е след дълго кумене и преследване на воблера.Предполагам,че 4-рите маломерки са били закачени на средната кука а тази красавица на задната? :oops: :roll: :drinkers:
Тролка -не го разбирам като тебе тоя риболов -но вчера на Искара-закачихме с ЖОРКАТА -и още един приятел сомче 5 кила -на самото влизане -на сонара показваше 15 метра -воблера гази 9 метра -рибата беше закачена -с двете куки отгоре на главата-дай комменнтар -що така :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Гони го преди да удари :roll: Тейл денсърче нали :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Люси,явно сте провокирали сома и той доста стръвно се е насочил към воблера!В бързината не е успял да захапе средната тройка и за това се е закачила отгоре! :wink: Поздравявам ви за слуката! :wink: Този воблер е Шад-рап 7-гази до 3.3м.Цветът е нов за тази година и ето,че дава резултат! :wink: Все пак,колкото и да е важен цветът от риболовецът зависи резултата! :D
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”