Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Цонево
Модератор: Кърцата
Re: Цонево
Докторе не съжалявай, все пак си прекарал свободното си време на един прекрасен язовир. А за растението мисля че името му е роголистник и наистина ми става ясно каква отврат е да ловиш на такова място. Аз преди си ходих на едно малко ръкавче точно под взирвния склад, но тази година просто цялото е задръстено от това растение. Поздрави и успех следващият път.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги рибари тази седмица ще ходим на язовира към Добромир та вапроса ми е някои скоро ходил ли е там?Ако е ходил да каже каква риба излиза и на какво.Мисля да се пробвам за сом и бяла риба но с моя късмет не ми се вярва да хвана някоя хищна риба както и да е поне някоя платика или таранка да хвана пак ще е добре, че от много време не съм хващал прилична риба.След като се върна ще дам прясна информация.Ако някои ми да де сега прясна информация ще съм му много благодарен.
Мерси предварително!
п.с. Ако някои е хванал сом или бяла риба да каже на какво?

Мерси предварително!

п.с. Ако някои е хванал сом или бяла риба да каже на какво?

Колега, аз не ходя към Добромир поради голямата гюрултия, но щети споделя моите методи за язовира. Платиката я хващам на фидер със стръв бял червей, бабушката излиза и на сварено жито на плувка, за хищниците пробвай на рибка. Но моя съвет е да си вземеш колкото можеш различна стръв и да пробваш, на този голям язовир ден с ден не си прилича. Успех
Колеги имам следното питане, след първия мост от страна на с. Аспарухово има ли от лявата страна път по който мога да сляза с колата до язовира. Мисля да отида там за преспиване и се сещам, че там имаше удобни палаткови места.
- каридата
- учете се от него
Имаш в педвид като идваш от варна,нали?Ако е така мисля че няма.Има един път с бариера и доколкото знам той води до козя река(някаква местност) но след породължително каране по кофти път.Отляво на моста съм ходил но пеш с цялото оборудване но на 200м от моста.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

Мерси Карида, като отида там ще го решавам на място къде ще разпъваме.
- каридата
- учете се от него
За сом ли ще пробвате или бяла ще търсите?
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Ами бялата ще търся и сигурно един фидер ще пусна за платика, ама лошо няма и сом ако удари на рибката. 

-
- научил се да хвърля
колега nas,немога да ти помогна с инфо за тази част на язовира,но поне да ти пожелая приятен и успешен излет и риболов!
късмет и
късмет и

Благодаря Докторе, ама нещо май ще се отлага излета (пак работа), иначе ти знаеш аз къде си ходя ама тоз път не можем да вземем УАЗ-ката, а пък ако отидем с мойта ще я надера цялата. А бе ще го мисля някак си. Поздрави.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
кьм средата на юли,с колегата рикошет мрьднахме до този язовир-много е красив(аз не бях ходил дотогава) и наистина скачаха дебели риби.не хванахме нещо сьществено,но добре си изкарахме на един бряг,далече от мрьсотията,счупените буркани и пликчета от найлон.бабушка след бабушка,яко костури-платики не уцелихме,освен няколко заблудени бройки по тьмно,но като цяло-язовира много ми хареса.кво му се цупите не мога да разбера.
ето ви няколко снимки:

наслука-при пьрва вьзможност пак бих мрьднал до цонево

наслука-при пьрва вьзможност пак бих мрьднал до цонево

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- каридата
- учете се от него
Аз не му се цупя.Имаше по едно време едни дечурлига(слордфиш)нещо бращолевиха за язовира.Ама ис лодка си е друго,може да отидеш кадето си поискаш.Инъче за красотата няма спор.Но и Добромир и Аспарухово мамицата му разгонват,аз на тях им се цупя.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Минаваш бариерата ислед 400-500м има черен път вляво,който се спуска до язовира(на самата отбивка има камара от камъни със синкав цжят).Пътчето е що годе добро,но на две места прави почти обратен завой ина едното са нужни 2-3 маневри.Мястото е идеално както за пикник(има сенчести места)така и за риболов(има и плиткач и дълбоки участъци).Приятен и успешен риболов на отиващите там(ине само на тяхnas написа:Колеги имам следното питане, след първия мост от страна на с. Аспарухово има ли от лявата страна път по който мога да сляза с колата до язовира. Мисля да отида там за преспиване и се сещам, че там имаше удобни палаткови места.