Размисли без страсти .

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Размисли без страсти .

Мнение от kukukuka »

След смъртта на Сталин си заминаха сталинистите :lol: :lol: :lol: Ся чакаме Пулеристите да си заминат :lol: :lol: :lol: Ковидистите си изпяха песента :lol: :lol: :lol: Кой ще ни оправи водопроводите и магистралите ? :smt043 :smt044 :smt045
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Тц.Както е в песента - " просто човек " .Моля,не ми слагайте неприсъщи определения. :oops:
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

.айде да разбирам още малко с един въпрос - кой от вас ( от нас ) роден преди 19о0 г. не е бил чавдарче и пионерче? А комсомолец ? Кой не е ходил на манифестации,не е скандирал " да живее БКП ,да живее КПСС ,вечна дружба......" ама честно си кажете.Колцина още пазят някъде партийните си книжки,щото може и да потрябват ? Лесно е да даваме определения но е трудно да се вгледаме в нас си.Като сменяме един господар с друг по независими ли ставаме? Като се плюем едни други егото си ли четкаме? " .....народеееее " Това е от един велик българин, не е мое.Ако някой иска ,нека оплюе и него. :oops: :oops: :oops:
Аватар
itzo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от itzo »

Първо на първо песента на Щурците : Просто човек, неслучайно започва с текста: Аз не съм комунист и никога няма да бъда….Страх Ви е за собствената ви кожа колега или мислите за бъдещето в последния си пост…. !? :D Питам, за да знам как да Ви отговоря, като един бивш чавдарец, пионерец, “манифестарец” и аха да стана и комсомолец и те…. изчезнаха “уж безследно”. Явно е било само привидно… :?
Последно промяна от itzo на Пет Юли 21, 2023 7:14 am, променено общо 1 път.
успех на цялото рибарско воинство
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

Те преди 1990 те питаха искаш ли "чавдарче" и "пионерче" и ти ясно осъзнат и държейки живота си в ръце, на седмата си година с треперещ от вълнение глас казваш "да а а а ", а на единадесетата с треперещи ръце подаваш червената си връзка на чичко орденоносец да ти я върже....
Ами признавам си! Познавайки човеконенавистното лице на капитализъма от най-ранна детска възраст и закърмен от другарката дружинна с идеалите на светлото бъдеще в първи клас казах "да"! И чавдарче и пионерче ще стана! И нещата се случиха-построих победилия социализъм!
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Павел Три написа: Чет Юли 20, 2023 9:38 pm...... ама честно си кажете.Колцина още пазят някъде партийните си книжки,щото може и да потрябват ? .......
Пазиш ли си твоята, на почетно място между портретите на Путин и Костя Копейкин ?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Трифонов озаглави темата си "Размисли без страсти", ама напразно !
Нищо не става без страст ! :D

Иначе,
Павел Три написа: Чет Юли 20, 2023 9:38 pm .....Колцина още пазят някъде партийните си книжки,щото може и да потрябват ? .....

Моята я няма, а си спомням че партийният секретар събра книжките на тези, които не се записахме в БСП !
Нямам и чавдарска, пионерска и комсомолска !
Нищо не ми остана.

Също съм сигурен, че вече няма да потрябват.
gamon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gamon »

Павел Три написа: Чет Юли 20, 2023 9:38 pm Като сменяме един господар с друг по независими ли ставаме?

Не не ставаме по-независими. Ние си оставаме същите "магарета" за работа. Просто някои господари по-добре хранят. :lol:
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Г- н Колев,за пореден път да уточня- канили са ме,не са ме притискали да ставам комунист.Никога не съм бил социалист.Не членувам и нямам намерение да участвам в някоя ( никоя ) партия.Имам си мое мнение за партиите,за членовете им и най- вече за преминаването от една в друга. Цитат " които сте на власт и аз съм с вас ". Не се отнася за мен.Някой ако се припознава....... п.п. правописна грешка в предишния пост - да се чете " да разбутам "
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Бай Георги е прав- в България не можем без страсти,за това предлагам темата да е Размисли И страсти .
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Павел Три написа: Пет Юли 21, 2023 10:25 am ... предлагам темата да е Размисли И страсти .
Не, със страсти от години е залят Форума.
Нека да ги оставим в сексуалния им смисъл. :D Не е срамно - Природата ни е дарила с това. И нас и животинския свят.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Павел Три написа: Пет Юли 21, 2023 9:44 am Г- н Колев,за пореден път да уточня- канили са ме,не са ме притискали да ставам комунист........

Да разбирам ли тогава,че сте доброволец-перманентен мрънкач, симпатизиращ на Путин и Костя Копейкин?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Прочети,ако си кадър шо съм ти написал за Св.Климент Охридски!!!И що каза Чорапо по повод Илинден!!!Ако знаеш?!! :drinkers:
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Някакви комплекси ли се опитваш да избиеш г- н Колев ? Или се изявяваш като нов борец против ? ? ? Ако е така ,закъснял си. :oops:
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Павел Три написа: Пет Юли 21, 2023 7:28 pm Някакви комплекси ли се опитваш да избиеш г- н Колев ? Или се изявяваш като нов борец против ? ? ? Ако е така ,закъснял си. :oops:
Против мрънкащите като теб! Опитвал ли си някога да свършиш нещо на полза роду, безкористно, ей така нашата България да стане малко по добро място за живеене, или си избрал далеч по лесното да мрънкаш срещу всичко което някой се опита да направи, другарю :D (..или както е там обръщението в редиците на Костя Копейкин) ?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”