В защита на граничаря Михаил Цонков

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: В защита на граничаря Михаил Цонков

Мнение от Drago »

Радвам се, че се оказа, че много хора не са безразлични към неправда и несправедливост. На лапландеца проблема му не е в хора или системи, а в онова над раменето дето явно го ползва само за равновесие. Най обичам някой, който не е вътре в даден проблем не го изпитва на гърба си ежедненво да ми дава акъл как да се справя с него. Всеки има право да избере лесния път ма да си трае после и да не дава акъл, да се радва на собственото си същестрвуване и дано на света да се раждат по-малко като него, а в българия никакви, че и тези сега са ни достатъчни. Жалко че опорочи начинанието ми лапландецо бог здраве да ти дава, че един ден ще са нужни таквиз кат теб за да можем да ги показваме на децата си и да казваме ей и такива хора имаше, но въпреки тях ние не загубихме себеси и вие няма.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Подписах я, дано има ефект.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Подписано..Изображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Drago написа:Радвам се, че се оказа, че много хора не са безразлични към неправда и несправедливост. На лапландеца проблема му не е в хора или системи, а в онова над раменето дето явно го ползва само за равновесие. Най обичам някой, който не е вътре в даден проблем не го изпитва на гърба си ежедненво да ми дава акъл как да се справя с него. Всеки има право да избере лесния път ма да си трае после и да не дава акъл, да се радва на собственото си същестрвуване и дано на света да се раждат по-малко като него, а в българия никакви, че и тези сега са ни достатъчни. Жалко че опорочи начинанието ми лапландецо бог здраве да ти дава, че един ден ще са нужни таквиз кат теб за да можем да ги показваме на децата си и да казваме ей и такива хора имаше, но въпреки тях ние не загубихме себеси и вие няма.
Поклон колега!!!!! :prayer: :prayer: :smt023 :smt023
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

И аз днес я подписах ама съм забравил да се отразя като такъв.

И само да предупредя, който иска подписва , който иска не , само не влизайте в безмислени спорове!!!! :twisted:
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

barutchiata написа:И аз днес я подписах ама съм забравил да се отразя като такъв.

И само да предупредя, който иска подписва , който иска не , само не влизайте в безмислени спорове!!!! :twisted:
Така си е бате няма и за какво да се спори то нещата са ясни момчето е изпълнявало дълга си "ДА ПАЗИ РОДИНАТА",но Баруте тоя Лапландец много филосовства и малко ама много малко :idea: дразни
Изображение
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

slivnalia написа:
barutchiata написа:И аз днес я подписах ама съм забравил да се отразя като такъв.

Така си е бате няма и за какво да се спори то нещата са ясни момчето е изпълнявало дълга си "ДА ПАЗИ РОДИНАТА",но Баруте тоя Лапландец много филосовства и малко ама много малко :idea: дразни
Ами бате , всеки си има своя позиция и свой си „свят„ , не сме праени в един калъп , писнами от подобни мероприятия които са сътворени с помоща на некои момчета и момичета отговорна за страданието обхванало родината , пък и не само.
Както и да е , арни хора сте , може да си пия ракията с вас при удобен случай , красотата в живота иде от контрастите :wink:
Служителят , с или без петиции и „театри„ , ще бъде онивинен, той има главната роля в таз „програма„.
Ай , че ожаднях от много писане :D :drinkers: :drinkers: .
Не се знае как ще се завартят нещата , ноже да се случи тъй да сме „заедно„ за добро или лошо „под знамената„ , в тоя или некой друг живот. :lol: :drinkers:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

laplandeca написа:бля бля бля
Баце започна прекалено много да наглееш последно време, обаче всичко си има граници !!!Нямам нищо общо с 2-ро ,3-то или 6-то главно ама накрая ще ти дръпна шалтера и то за постоянно.Оставих те от самото начало , по простата причина , че всеки има право на мнение ама като гледам започна да обиждаш та дори да се заяждаш с хората.Слагам ти банн за 1 месец. :evil: :evil: :evil:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз също подписах петицията и няма какво повече да добавя.Дано да приключат нещата в полза на момчето !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Zdromel
новобранец
новобранец

Мнение от Zdromel »

Подписвам и аз, дано да има ефект и да се опрадае служителя, който е изпълнявал служебните си задължения. В други държави като например САЩ посегателството срещу служител на държавата е посегателство и срещу самата държава. А при нас веднага се търси вина в служителя, който е защитавал държавните интереси и си е изпълнявал служебните задължения, като е използвал сила и оръжие.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

И моя подпис е вътре !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

barutchiata написа:
laplandeca написа:бля бля бля
Слагам ти банн за 1 месец. :evil: :evil: :evil:
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Изображение
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Още един глас в подкрепа :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Токущо се подписах!Искам да попитам всички,които обвиняват Михаил Цонков,какво би станало ако български риболовен кораб попадне в турската акватория и на предупрежденията на Турския ВМФ,български рибар нападне турския аскер?Ще изпострелят всички,че и медали ще им дадат!Човека си е свършил служебния и граждански дълг,а сега се опитват да го изкарат виновен?Доста нелепо.
trangelov
новобранец
новобранец

Мнение от trangelov »

Подписах и аз.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”