Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Симулатор за спинингисти
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Digitron нещо този сайт не работи
ако можеш да ми помогнеш да изтегля играта с тези ексри моля те кажи ми !
Би трябвало с накакъв ПАЧ (patch) също да може да се обнови така играта че пак да има такива кленове шарани и плувки и дъно и такива работи ?
Дигитрон оправих се вече мерси за линка !
Сигурен ли си че тука може да се лови на леко на тежко и тем подобни защото на моята версия неможеше
!

Би трябвало с накакъв ПАЧ (patch) също да може да се обнови така играта че пак да има такива кленове шарани и плувки и дъно и такива работи ?
Дигитрон оправих се вече мерси за линка !
Сигурен ли си че тука може да се лови на леко на тежко и тем подобни защото на моята версия неможеше

Последно промяна от kalkan4o на Съб Апр 01, 2006 10:02 pm, променено общо 1 път.
За бракониерите само слънчаци
!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Играта е старичка (2000 г.) и няма големи изисквания. Просто това е най-реалистичния симулатор на риболов, нищо че е не е някакво графично чудо.
Играта се изтегля с торент от линка, който съм пуснал по-горе. Не знам друг линк. Току що го пробвах - работи си.
Изтеглете си и другите файлове, които към които съм пуснал линкове.
Niki_4, значи съм се объркал. Повечето блесни и изкуствени мухи ги има на самото СД. Като стартираш играта, отидеш Options -> Advanced -> Import Add-On, отдоу има едно бутонче, на което пише CD ROM. Натисни го. То ще ти отвори приставките, които са на самото СД с играта. Там има няколко приставки за изкуствени примамки и мухи. Инсталират се по същия начин. Не забравяй да монтираш с Димън тулс ИЗО-то на играта.
В момента правя собствено място за риболов - Черно Море. Направил съм всички видове попчета, барбуна, морски дракон и други и като е готово ще ви го пусна да го тестваме.
А знаете ли как се лови с две въдици едновременно?
1. Отивате в Tackle Box
2. Отдолу вдясно има две бутончета Rod One и Rod Two. Изберете Rod Two.
3. Избирате отгоре Rods и в долния десен ъгъл има едно квадратче за отметка Use this rod. Маркирайте го.
4. Когато отидете за риба, ще сте с две въдици, но втората е само за дъно. Сменят се със Интервал (Space).
Играта се изтегля с торент от линка, който съм пуснал по-горе. Не знам друг линк. Току що го пробвах - работи си.
Изтеглете си и другите файлове, които към които съм пуснал линкове.
Niki_4, значи съм се объркал. Повечето блесни и изкуствени мухи ги има на самото СД. Като стартираш играта, отидеш Options -> Advanced -> Import Add-On, отдоу има едно бутонче, на което пише CD ROM. Натисни го. То ще ти отвори приставките, които са на самото СД с играта. Там има няколко приставки за изкуствени примамки и мухи. Инсталират се по същия начин. Не забравяй да монтираш с Димън тулс ИЗО-то на играта.

В момента правя собствено място за риболов - Черно Море. Направил съм всички видове попчета, барбуна, морски дракон и други и като е готово ще ви го пусна да го тестваме.

А знаете ли как се лови с две въдици едновременно?
1. Отивате в Tackle Box
2. Отдолу вдясно има две бутончета Rod One и Rod Two. Изберете Rod Two.
3. Избирате отгоре Rods и в долния десен ъгъл има едно квадратче за отметка Use this rod. Маркирайте го.
4. Когато отидете за риба, ще сте с две въдици, но втората е само за дъно. Сменят се със Интервал (Space).
Аз на морето не оби4ам да лова риба просто по ме кефи на язовир и река а аз ловя ве4е само на някъв SPECIAL АД МАГГОТ където съм хванал с него 15 вида риба
и клена си кълве на него и пъстървата и змиорката АМА НЕ МОГА ДА ХВАНА СОМ И ЩУКА много искам ама незнам просто как е най добре да хвърлям и на какво

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Niki_4, пусни две въдици, едната за плувка, блесна или муха, а другата за дъно и дънната я заметни някъде. С левия Ctrl се поставя на стойка и й се закача детектор на кълването, а с другата си лови на плувка.
На дънната пробвай протеиновите топчета. Хвърли също и захранка ground bait с 'G'. Обикновено на дънната повече се чака, но пък по-големи риби излизат.
На дънната пробвай протеиновите топчета. Хвърли също и захранка ground bait с 'G'. Обикновено на дънната повече се чака, но пък по-големи риби излизат.

- barutchiata ©
- Администратор