Първата ми щука.

Модератори: bobopeli, sapuna

Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Първата ми щука.

Мнение от Jechev »

zapalen_92 написа:
Jechev написа:ей голям си шемет ти и наистина си много запален, отговаряш си на ника от всякъде-браво!метни ми на лични един адрес да ти пратя няколко джунджурии и да ти намаля част от въпросите , аи да ти поувеличим малко щукоуловителския арсенал!? :smt025
Еххх ми как :lol: Какви джуднжурии?За какво да те занимавам и аз с моите риби :wink: Пък като си казал пращай.Ама незнам колко трябва да ти платя.
Нищо няма да плащаш, подарък ще са!давай адрес! 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Jechev написа:
zapalen_92 написа:
Jechev написа:ей голям си шемет ти и наистина си много запален, отговаряш си на ника от всякъде-браво!метни ми на лични един адрес да ти пратя няколко джунджурии и да ти намаля част от въпросите , аи да ти поувеличим малко щукоуловителския арсенал!? :smt025
Еххх ми как :lol: Какви джуднжурии?За какво да те занимавам и аз с моите риби :wink: Пък като си казал пращай.Ама незнам колко трябва да ти платя.
Нищо няма да плащаш, подарък ще са!давай адрес! 8)
Имаш лично.
Днеска сутринта пак ходих,но нищо.Не всеки ден е велик ден :)Вчера когато ходих играеше много-пък днеска водата си кротуваше не пригра и един път.
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Просто трябва да ги набараш къде са :) Аз за половин час съм стигал до 5 щуки :D Трябва да имаш усет, да предполагаш къде могат да са. Не знам как е положението там където ти ходиш, но пробвай така по брега в тревата(водораслите) и драките или на плитки места(затончета или заливчета) и най-вече където има дребосък.
Айде наслука и успех
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Shankulov написа:Просто трябва да ги набараш къде са :) Аз за половин час съм стигал до 5 щуки :D Трябва да имаш усет, да предполагаш къде могат да са. Не знам как е положението там където ти ходиш, но пробвай така по брега в тревата(водораслите) и драките или на плитки места(затончета или заливчета) и най-вече където има дребосък.
Айде наслука и успех
Положението е много трудно.На всяко замятане закачам у водораслите и вадя малко или много от водораслите.Не са много гъсти или големи че като се забие блесната да няма вадене дърпам назяд и идат водораслите,но е много гадно и голяма играчка,но си занм че за щука е така.Това за плитките места е вярно.Е тази втората малка щука дето хванах я хвана на едно място където се стига мн трудно.Минах ппрез два ручейника малки през едни треви колкото мене и стигнах то това място.То е такова че зад тебе е едно дърво с надвиснали колони над теб и пред теб точно където хвърляш там винаги играе и сивикам я да ида там.Не съм вижал никой друг да мята от там,но с първото замятане и се хвана тази втората щука дето съм се снимал има ме на снимката зад мен едно дърво.Много трудно се хвърля,но на мен ми е къса пръчката и поотчупих от клонаците да си направя пролука и метнах.Стана голям роман ама да обясня :lol: :lol: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”