Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първата ми щука.
Re: Първата ми щука.
Нищо няма да плащаш, подарък ще са!давай адрес!zapalen_92 написа:Еххх ми какJechev написа:ей голям си шемет ти и наистина си много запален, отговаряш си на ника от всякъде-браво!метни ми на лични един адрес да ти пратя няколко джунджурии и да ти намаля част от въпросите , аи да ти поувеличим малко щукоуловителския арсенал!?Какви джуднжурии?За какво да те занимавам и аз с моите риби
Пък като си казал пращай.Ама незнам колко трябва да ти платя.

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- zapalen_92
- разбира нещата
Имаш лично.Jechev написа:Нищо няма да плащаш, подарък ще са!давай адрес!zapalen_92 написа:Еххх ми какJechev написа:ей голям си шемет ти и наистина си много запален, отговаряш си на ника от всякъде-браво!метни ми на лични един адрес да ти пратя няколко джунджурии и да ти намаля част от въпросите , аи да ти поувеличим малко щукоуловителския арсенал!?Какви джуднжурии?За какво да те занимавам и аз с моите риби
Пък като си казал пращай.Ама незнам колко трябва да ти платя.
Днеска сутринта пак ходих,но нищо.Не всеки ден е велик ден

-
- разбира нещата
Просто трябва да ги набараш къде са
Аз за половин час съм стигал до 5 щуки
Трябва да имаш усет, да предполагаш къде могат да са. Не знам как е положението там където ти ходиш, но пробвай така по брега в тревата(водораслите) и драките или на плитки места(затончета или заливчета) и най-вече където има дребосък.
Айде наслука и успех

Айде наслука и успех
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- zapalen_92
- разбира нещата
Положението е много трудно.На всяко замятане закачам у водораслите и вадя малко или много от водораслите.Не са много гъсти или големи че като се забие блесната да няма вадене дърпам назяд и идат водораслите,но е много гадно и голяма играчка,но си занм че за щука е така.Това за плитките места е вярно.Е тази втората малка щука дето хванах я хвана на едно място където се стига мн трудно.Минах ппрез два ручейника малки през едни треви колкото мене и стигнах то това място.То е такова че зад тебе е едно дърво с надвиснали колони над теб и пред теб точно където хвърляш там винаги играе и сивикам я да ида там.Не съм вижал никой друг да мята от там,но с първото замятане и се хвана тази втората щука дето съм се снимал има ме на снимката зад мен едно дърво.Много трудно се хвърля,но на мен ми е къса пръчката и поотчупих от клонаците да си направя пролука и метнах.Стана голям роман ама да обясняShankulov написа:Просто трябва да ги набараш къде саАз за половин час съм стигал до 5 щуки
Трябва да имаш усет, да предполагаш къде могат да са. Не знам как е положението там където ти ходиш, но пробвай така по брега в тревата(водораслите) и драките или на плитки места(затончета или заливчета) и най-вече където има дребосък.
Айде наслука и успех