Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Mepps vs. Robinson
Модератор: sapuna
Re: Mepps vs. Robinson
jechv kade si mazko
- zapalen_92
- разбира нещата
Ако имаш нещо да казваш на БГ пиши.На кирилица!kutrovski написа:jechv kade si mazko
колегата Кутровски току що се регистрира във форума и успя да оспами темата с първото си мнение...ха, добре дошъл Бранимире, тук съм "мацко"...сега и ако се научиш да пращаш и "лични" и да пописваш и на кирилица ....и да се готвиш за щукоулавяне в сряда ей....zapalen_92 написа:Ако имаш нещо да казваш на БГ пиши.На кирилица!kutrovski написа:jechv kade si mazko

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- zapalen_92
- разбира нещата
В сряда?Вие се познавате така ли?Намислили сте да ходите за щука?Айде да пишете в успешниJechev написа:колегата Кутровски току що се регистрира във форума и успя да оспами темата с първото си мнение...ха, добре дошъл Бранимире, тук съм "мацко"...сега и ако се научиш да пращаш и "лични" и да пописваш и на кирилица ....и да се готвиш за щукоулавяне в сряда ей....zapalen_92 написа:Ако имаш нещо да казваш на БГ пиши.На кирилица!kutrovski написа:jechv kade si mazko![]()
![]()

Аз си взех мепс -3-ка имам и 2-ки ама 3-ката много ми се оплита като я мятам с утежнението ... имам чувството че не е много добре сметната!
П.С. Става и за сом имам записани няколко сомчета на тая блесна!
- zapalen_92
- разбира нещата
Бравоgogun написа:Аз си взех мепс -3-ка имам и 2-ки ама 3-ката много ми се оплита като я мятам с утежнението ... имам чувството че не е много добре сметната!

Ами в бистрата вода може да гази и по-дълбоко пък там дето ходим наскубахме и няколко сомчета, но щука несъм хванал още на нея, не че съм ходил за щука де ... той човек като се научи на хубаво и си търси само него ама последните пъти от тия ходения за сомчета все валат и май ще ходя да си гоня щуките!
- zapalen_92
- разбира нещата
хахаха ми браво.gogun написа:Ами в бистрата вода може да гази и по-дълбоко пък там дето ходим наскубахме и няколко сомчета, но щука несъм хванал още на нея, не че съм ходил за щука де ... той човек като се научи на хубаво и си търси само него ама последните пъти от тия ходения за сомчета все валат и май ще ходя да си гоня щуките!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пробвай да затвориш бигела малко преди да се приводни примамкатаgogun написа:... ама 3-ката много ми се оплита като я мятам с утежнението ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Абе всякак пробвах ... нестава много много ... иначе 2-ката няма проблеми!
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, приводняването на Лусокс става с опъната линия, има теоритично показно за този маниер. Оплитането се избягва и с повече практика, аз лично се дразня на такова оплитане във ветровито време, когато контролът в-у тази примамка е минимален. Иначе във вятър е истински майсторлък да ловиш на спининг. Успех. 

- zapalen_92
- разбира нещата
Робинсона Гепард е много добра блесна за щука.На тази коркция където ходя аз откачат на нея.Много я гонят.
- zapalen_92
- разбира нещата
Робинсона не става.Чупи се захващането на листото към оста.Търся си Лусокс да си купя.Във Велико Търново дали има?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
zapalen_92 написа:Робинсона не става....
Go to know

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- maranzika
- сериозен играч
Има при Мариян.zapalen_92 написа:Търся си Лусокс да си купя.Във Велико Търново дали има?