Помислете малко върху това!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: Помислете малко върху това!!!

Мнение от Dedy »

kaloyan87 написа:Не знам точно откъде да започна...
:!: :!: :!: :!:

И за какво беше целия този фарс!? Не знаеше от къде да започнеш, не знаеш как и какво точно искаш да кажеш, не знаеш и как да прикючиш! Или очакваш някой да се хвърли в краката ти и да започне да те разубеждава. Опита се на много места в тази тема да изглеждаш мъжкарски, но само на думи не става. Няма значение, млад си още, живота е пред тебе. Дано все пак извлечеш някаква поука от това, което се случи тук.
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Както вече казах стоя си зад думите и желая профилът ми да бъде изтрит!
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Ето и от мен :
Помислете малко и върху това :

* Е сега вече някой се осраха а други се подрискаха *

Направете подтема за философия, душевни, компексни и лични проблеми и си сипете глупостите там :rolleyes:

Според мен прилегировани няма, има хора които пишат повече, знаят повече, практикуват почече или просто по някакъв начин са се доказали и са уважавани. Това не е привилегия дадена му от някой а заслужена, т.е. не може да се говори за привилегия.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Днес , в останалите подфоруми я има я не двадесетина постаИзображение Тук постоянно си се вихрят скандали , но за сметка на това не са "на ниво"Изображение
п.п. присъствито на НС"х" ли е същественото условие за нормалните , колегиални отношения?
Изображение
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Да взема и аз малко отношение по въпроса.
Калояне не си прав, аз доста неща научих от форума - по отношение на монтаж на тежко, ловене на шаран на плувка, как да уцелим щуката и ред други. Риболова приятел е за хора с много здрави нерви, не винаги можеш да уцелиш ден и слука, по-скоро "неуспешните" за един рибар са много повече от успешните. Някой беше писал на Бат Неделчо, че каръка му се е счупил щото човека е постоянен, мятал, мятал мухарката и накрая извадил добър кефал.Земи млко от ината му и няма да имаш проблем. Туй с местата кой, къде ходи и не казва, е нормална практика. На всеки от нас му се иска да му се усмихне щастието и всеки си пази местенцето , като зеницата на окото си. Причината според мен е все по-рядката възможност да намериш качествена риба по родните водоеми - то не бяха лодки с грибове, то не бяха бомбаджийски истории,... И не се коси младежо за улова, ходи по-често за рибка и накрая може да хванеш златната. На "ветераните" въвъ форума - колеги простете му е на младежа, не го изтривайте от форума, току виж след някой друг месец и той си има Фен клуб, като оня с крокодилите - Запаления. Хайде успокойте топките ;-), наредете такъмите, че Сряда е Малкия Петък...
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Понеже смятам тази тема за изчерпана, държа да поясня, че това мнение е извън контекста и!
Напоследък ми прави впечатление, че редовно се спекулира с така нареченото "равенство" във форума. Не е възможно всички тук да бъдат поставяни под общ знаменател. Забравете тези глупости, комунизмът е утопия. Ние сме членове на едно затворено общество, което ще рече, че то има нужда от лидери, които да създават и контролират реда в него. Не може да бъдат равнопоставяни успели хора с положение, кариера, богат житейски опит и доказани умения в риболова с деца на петнайсетина години. Звучи малко кофти, но е абсолютна истина. Добрата новина е, че всеки новорегистрирал се е поставен на равен старт с останалите и това, до къде ще стигне зависи само и единствено от него.
Искам освен това да поясня, че модераторството не е привилегия, както го виждат някои колеги, а задължение и то не винаги приятно. Малко хора имат представа какво значи ежедневно да изчиташ всички мнения във форума част от които са меко казано безинтересни, да правиш N на брой монотонни забележки, да триеш, да местиш и т.н. и т.н. И целия този труд се дава на добра воля! Уважавайте модераторите, те са Ваши!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

kaloyan87 написа:Първо-никога не съм задължавал някой да ми търпи поведението,защото не мога и защото не съм имал тази цел!
Второ-когато не искам да казвам(показвам) нещо не го правя-защо ли,защото така съм преценил че е редно!
Трето-никога съм правил евала на когото и да било и никога няма и да го направя-пък камо ли да викам браво,другия път повече и тем подобни!ако съм го направил е било,защото наистина заслужава похвала!
Това поведение не е на 21г.младеж, а на депресирано пубертетче.За съжаление ти не знаеш какво искаш.Когато осъзнаеш какво искаш и желаеш да бъдеш член на този форум,да споделяш радостите и неволите на колегите,заповядай.Моите деца на твоите години създадоха семейства и знаят какво искат и го гонят до дупка.Израсходвай си отрицателната негативна енергия другаде.Аз казах!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Бутник мога да ти отговоря по същия начин,по-който и ти си се изказал и повярвай ми ще се почувстваш кофти,но няма да го направя!А какво искам съм го казал по-горе-включително и последното че искам да ми бъде изтрит профила,но никой не го прави!А хората на които им пратих лични съобщения и не получих отговора им...те си знаят!!!само искам да кажа че всичко което казах дотук не е само мое мнение-много хора ми пратиха лични,за да ме подкрепят и да изразят и те това което мисля аз!Благодаря им на всички тях-само искам да спомена че в това число няма нито един от клуба''92''!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Днес май има изригвания- слънчеви и форумни. :wink: :wink: :wink:
Изображение
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Аве хора ,кво правим.Тоя форум от рибарски взе да се обрьща в интригантски.Спокоино бе момчета,знам че на някои не им понася жегата,ама чак пьк толкоз.Че то на зима ще вземем и да се бием :D
Уж рибарлька успокоявал нервите,а пьк то какво стана,маи някои хора никога не са ходили за риба.
Моето мнение за привелигированите не сьвпада много с това на Калоян,според мен има хора които знаят какво правят и такива на които не им идва на акьла.Пример с Запален 100 теми вместо една,и веднага забележка.Хората които знаят какво правят и какво пишат,не са привилигировани.На тях няма за какво да им удрят ключ или да им трият темите.
Make love и риболов :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Той , Барута хубаво го беше подкарал тоя подфорум.....Изображение
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Калояне,първо искам да те попитам,защо тези дето са ти пратили лични съобщения,не те подкрепиха директно във форума или се страхуват че ще ги банне някой заради подкрепата им към теб !?!?!? искам също да те попитам,какво общо има моя язовир със темата ти за РАВНОПОСТАВЕНОСТА и защо ми го напомняш на ЛС нещо ввъв което няма как да ти повярвам и т.н.Калояне,аз съм от 12 години на яз.Езерово и НИКОГАПАРИ НА ЖЕНИ ДЕЦА И ПРИЯТЕЛКИ НИКОЙ ОТ ПАЗАЧИТЕ НЕ Е ВЗИМАЛ !!! Това ако някой около мен си позволи да го направи,за него е равносилно направо на САМОУБИЙСТВО :!: :idea: :idea: Искам да те попитам пред всички,защо когато има регламен на язовира ми и ти го знаеш,също така знаеш че човека поискал пари от приятелката ти е просто работник, ЗАЩО НЕ ДОЙДЕ НАПРАВО ПРИ МЕН НА СТЕНАТА,да ми се оплачеш :?: :!: :?: :!: :idea: Ако е имало такова нещо и беше дошъл,щеше да си свидетел на нещо което не е хубаво да се гледа от малки деца,пазача щеше да го отнесе като стой та гледай.Това обаче неможе да стане при мен,защото само на тебе се е случило.има много хора от Пловдив и околията които идват при мен и ако говорим за подкрепа,ще ги помоля всеки който е идвал при мен,да каже взимани ли са му пари за жена,приятелка или детео/ако детето е като теб на 21 години,просто си пропуснал времето да не те таксувам.И понеже си глупаво момче,на мен ми каза че са искали пари на приятелката ти,но в същност охраната е искала да се таксуваш ти,но си се направил на осмокласник,тръгна да ми пишеш на лични и да се възмущаваш от моите пазачи.Затова потвърждавам и думите,които ти върнах като отговор на личното ти съобщение преди два месеца - НЕДЕЙ ДА ИДВАШ ПОВЕЧЕ НА МОЯ ЯЗОВИР ЩОМ НЕ СИ ДОВОЛЕН :idea: :!: :axe: Имай си на предвид че на други хора си говорил други неща и нищо за никаква приятелка а само че си идвал със баща ти. Е,търси си го и си го намери :idea: В предния ми пост до теб,просто ти дадох съвети които ти игнорира и непожела да се вслушаш,така че нека всички знаят и разберат какъв лъжец си и интригант :idea: Понеже е нямало какво да кажеш друго,си измисли мнимата приятелка и таксата за нея,но това нехвана дикиш защото от стотиците рибари с приятелки които са минали от там,просто твоята сигурно е била със брада и мустаци та са я объркали със мъж за да и искат такса :shock: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: спри,скрий се за известно време и понеже аз бях забравил за теб,дано пак да те забравя и вземи да идваш по срещите за да се опознаеш със МИРОПОМАЗАНИТЕ,но се съмнявам че вече е късно.И спри да лъжеш и да си измисляш простотий че виж до къде се докара абсолютно сам,просто скочи във ямата със лайната отпростотия и незнам още от какво,ти си знаеш.Честито,Рапалката № 2 си !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Изпратено на: Сря Апр 30, 2008 2:54 pm
от kaloyan87

току що се връщам от язовира ти и искам да ти кажа че съм много разочарован-не от самия язовир,а от пазачите ти.ако продължават така ще изгонят всичките ти клиенти-първо когато отидох ми взеха 11 лева вместо 10 и искаха да таксуват и приятелката ми,а освен това не ми дадахо и никаква квитанция(незнам дали по-принцип е така),второ едни цигани до мен вдигаха адския шум и нямаше начин просто да се завърти нещо по-сериозно,а те самите вадеха малки шаранчета и си ги прибираха доволно доволно,трето доста боклуци има от недобросъвестни клиенти(посъбрах едно чувалче),четвърто казаха ми че в другия край е забранено,и просто нямаше къде да хвърля и хвърлях в едно дере-сигурно беше над 10 метра дълбоко.иначе искам да те похваля за прекрасната природа,за прекрасния язовир и хубавите риби,които държи-видях около 7-8 майки които хвърляха хайвер(много красива гледка)!не приемай нищо от казано като лична обида,а просто като съвет,защото немърливостта на хората може да ти донесе само неприятности,но ти го знаеш това!!!след някоя и друга седмица мога пак да го посетя,но засега смятам да оставя на спокойствие рибите да си вършат работата!!успех с НС-3 и приятно изкарване на всички!!!:)и късмет със сомовете след забраната!!!
Re: здрасти
Изпратено на: Вто Апр 29, 2008 5:16 pm
от kaloyan87

здрасти пак!!утре смятам да дойда до язовира ти с приятелката ми и искам да те попитам колко на колко въдици имам право,за да знам как да се подготвя и също така дали ще мога да вляза с лодка или нещо друго,за да разпъна и захраня??мерси предварително!!!
Сега да видим кой е рапала 2 аз или ти??Никога пред никого не съм се правил на тарикат пък камо ли и да се правя на осмоклсник при положение,че аз съм с кола и аз я карам от Стара Загора до Езерово!Второ аз си платих таксата на стената,а теб те нямаше там!!!
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Точно заради немърливоста на клиентите вдигнах цената и парите ще ги дам на хора които ще се занимават със чистотата на водоема.За една седмица съм събрал около два и половина камиона чували със боклук !!!! Що се отнася до държанието на пазачите ми,трябва да се държат нормално със всеки,но този всеки трябва да съблюдава правилата които съм наложил !!! Омръзнали са ми хора които им се казва какво имат право да правят,но те него правят и си въобразяват че за 10/вече 11 лв/ могат да правят каквото си поискат и да ходят да ловят където си поискат.Сега съм уморен и нямам желание да дискутирам по въпроса,но като нети харесва държанието на пазачите,просто недей да идваш там и проблема се решава !!!
Това е твоя отговор-не виждам с какво съм заслужил подобен отговор и не смятам,че към друг колега от форума би се отнесъл по същия начин!Не ти прави чест при положение,че съм ти казал как са ме посрешнали да ми казваш повече да не идвам!!!
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

И още нещо-я кажи на кои съм казал,че съм идвал на язовира ти с баща ми,че това за сефте го чувам:) :D
А по отношение на това,че не съм пуснал личните на ''мнимата ми подкрепа''-щом те са ме подкрепили на лични значи си имат някакви съображения!!!А затова,че съм прост-може и така да е,но намного места съм доказал обратното!!!
Заключено

Обратно към “Разни”