Имали ли сте проблеми по време на риболов със болни колеги!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Имали ли сте проблеми по време на риболов със болни колеги!!

Мнение от batmilen »

5кила написа:аз лично ходя само с неколко ножа и задьлжително-брадва :D :D :D
А аз ходя с фотоапарат...

Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Fitibaldi
новобранец
новобранец

Мнение от Fitibaldi »

аз малко далеч от темата, но да споделя един мой лош опит на Пожарево миналата година. Беше много дъждовна седмица, даже поредица от седмици и една събота не издържах и отидох в дъжда на риба. имаше всичко на всичко 5 човека на целия язовир. вали спира, вали спира и така цял ден...
към 7 се оказа, че съм последният останал на язовира и започнах да стягам инвентара да си ходя. в тоя момент тоя дето пази гьола си запали колата и изчезна и тръгвайки си виждам 2 огормни кучета срещу мен... по физиономиите им видях, че не ми мислят доброто и да не ви казвам как съм стигнал от язовира до колата. по краткия път беше километър някъде, аз минах по заобиколния през ТКЗС-то, цялото село, по пътя до колата ми... аз си бях вир вода, ама и това... супер голямо безобразие да пусне кучетата, докато има някой на язовира... та тогава си мислех да вземам оръжие на гьола, защото само нож надали ще ме спаси...
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Братци, по статистика в света в това число и у нас престъпления извършени със законно бойно оръжие са под 1%. Тук никой от вас не засегна въпросът с арсеналите на мутри, мутреси, бандюги , цингалери и т.н. новобогаташи, дето изкарали някоя и друга хилядарка си мислят, че са над закон и общество и могат всичко да купят. Като имаш законен пистолет или пушка си носиш отговорността за тяхното съхранение и употреба. Ако си на първа сигнална писта или ти е слаб ангелът, ще направиш щуротията и без оръжие. Конкретният случай не коментирам! Не съм бил там! Сигурен съм, че закачането на воблера не е било нарочно! Простотия е да отрежеш воблера и да си го прибереш. Но всеки знае, че от дума на дума се стига до хващане за гушите! И аз съм се вбесявал, като са ми минавали на 20м от брега, въпреки, че ме виждат че ловя! Един на Батак мина на скорост на 20м само за да може вълната да ми обърне бидона с рибките. Над Чукурово за две торби с манатарка и пачи крак щях да ям бой от две коли гъбари-цингарели. После не ги чаках да видя дали си прибраха разпилените техни гъби. Закон има и съгласно него имаш право при определени от него условия да притежаваш оръжие и да го използваш за лична защита, на семейството ти , живота на други хора, на имот и чест! Да особено в настоящите "мирни и спокойни" години мисля, че всеки правоспособен гражданин би трябвало да има законно оръжие. Пък като се казват народни приказки се сещам и аз за една наша поговорка:-По добре в затвора жив, от колкото на 2м заровен!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

chapara написа:Малко встрани от темата,ма как не се е сетил някой да направи "Пейнтбол"На вода с джетове и скутери,лодки водни колела и др.,та да ходят там болните мозъци да се разтоварват
Изображение
аз,така,на една студентска бригада за праскови измислих новаторската игра пичбол-доста оригинално,като се има предвид,че пич на английски е праскова,а пич на бьлгарски си е пич :D :D :D играта представляваше следното нещо:двама,трима и повече играчи застават от двете страни на лехата,тургат по една зелена праскова в пластмасовата щайга,с шейк движение я карат да подскача и на третия подскок трябва да прехвьрлят лехата :D :D и така-докато прасковата се разцепи на две....мдааа-тотално развалих дисциплината
а ето го и истинския проблем..... :D :D :D

Изображение
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Диканаров написа: Закон има и съгласно него имаш право при определени от него условия да притежаваш оръжие и да го използваш за лична защита, на семейството ти , живота на други хора, на имот и чест! Да особено в настоящите "мирни и спокойни" години мисля, че всеки правоспособен гражданин би трябвало да има законно оръжие. Пък като се казват народни приказки се сещам и аз за една наша поговорка:-По добре в затвора жив, от колкото на 2м заровен!
Е ,тука си много прав и съм абсолютно съгласен с тебе :smt023 Всеки да преценява какво може да притежава и как да го използва.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Аз не трябва да имам оръжие :D
Един път на Слаковци едни бяха надули чалгата. Виках,виках ,с цяло гърло,побеснях.
Викам си ,сега ако имам пушка ,ще целя лампата им ,като начало,ама знае ли човек,де ще иде куршума.

Накрая ме чуха и намалиха музиката.

По добре ,че нямах пушка :D .
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”