Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Апнеа
Модератор: nkolev66
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: Апнеа
Булти, братко, бях обещал да започна по първият ти урок челните стойки на Сопот, но всичко приключи след първият ми опит! След неколкократни опита да се изправя и опра на стената с краката, ми се притече на помощ жената. Закрепих се с нейна помощ и си затворих очите. Тя си излезе да си върши нейните важни дела, а аз останах да се самоконцентрирам с ръце на "триъгълник " и стъпала на стената. Не знам колко съм стоял така. Може да е било минута и започнах да се наклонявам на дясно и се сгромолясах върху един от креватите на който ми бе куфарчето с рибарски принадлежности. Резултатът бе синини по крака , гръб и ръце и счупено куфарче. Куфарчето възстанових с 6-7 шини по счупената задна страна. Бе изтръгнато без мъчения, тържествено обещание пред жената повече да не правя щуротии и опити да съборя вилата.
Абе старост нерадост! Направиш ли един път шкембе, не ти остава нищо друго освен да го увеличаваш! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!

колега Диканаров ,така си го написал, че ще се попикая от смях бе човек...не се отчайвай - сина ми- на 23 год , двамата със жената едвам му вдигнахме гъзъ до стената

Колега Диканаров не се помайвай , ами зимай дебелите книги ( аз тука ви давам само маята
) и лека по-лека започвай , което не можеш го прескачаш ( няма да ходиш на изпит я ) , после се връщаш и т.н. , не се отказвай от един неуспешен опит, малките деца като се учат да ходят , падат стават и т.н.( с тва сравнение не намеквам нищо
, че Кирето пак ще се засегне
)....след една година занимания ще се почувстваш млад и силен а шкембето ще бъде само спомен
, да не ми е името Дон Булти Дракона ако не стане така

- Диканаров
- кандидат преподавател
Булти, приятелю, аз не се засягам от майтап с мен! Самоиронизирам се защото скоро ще стана на 63г, а се още пъна барабар с мъжете! Още ми се ще, да не се давам! Съвсем не съм човек , дето се лесно отчайва или предава! Но за себе си намирам все по-малко време! Например тези дни след работа, помагам, без аз да пиша, на внукът си да прави реферат за Кусто и главоногите. Трябва да знаеш, че с внимание чета твоите съвети за йогиските упражнения и когато мога ще ги опитвам да ги приложа, но най много през събота или неделя. Кирчо, верно е че наболява ден - два, ама минава със смях! Физическа е , а не душевна болка! Последните таят с години и никому не ги пожелавам да ги изпитва! Малей, казват, че с годините щял съм съвсем да се вдетиня! А нали знаете, че сега най-хубавото телешко по магазините било от вдетинени от старост биволи! Е те тогава, какво ще прави жената съвсем не знам! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Булти,давай следващия урок. Кво кат сме станали дядки,нали трябва и внучките да учим след време.
Нищо,че още не мога да мина първата пречка,ама тренирам само кат я няма бабата.
Нищо,че още не мога да мина първата пречка,ама тренирам само кат я няма бабата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Диканаров
- кандидат преподавател
Булти приятелю, в последният ти пост няма и една дума, с която да не съм съгласен! Аз самият се отказах от цигарите заради гмуркането. Вече съм го писал някъде тук! И ако живеех край морето, сигурно щях с фишърменчо да съм всяка възможна минута във водата. Нищо, че в сравнение с него , щях да съм за смях на скаридите. 

- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
Xe xe Диканаров приемам го като комплимент ...
.Аз много бих се радвал да имам вазможност да направя 1 или няколко излета заедно с теб. 

Оооо Фишерменчо ти си бил жив ,къде се покри ? Един бонус за тебе - сега растеш и ако искаш да станеш висок прави това
, като сменяш краката и ръцете съответно , отначало бавно , после можеш и да напрягаш леко - докато чуеш изпукване...

- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко