Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Закупуване / Направа на хранилки?
Модератор: emo vasilev
Re: Закупуване / Направа на хранилки?
Днес поради липса на друга работа реших да спретна някоя хранилка от кутийки на филмова лента.

Направих малко боклук на жената

Не махайте капачето когато ги дупчите-по-устойчиво е .Крайният резултат

Случайно бях "заковал" грамажите на 15,25 и 30гр.
С малко повече старание могат да изглеждат доста по-добре.
Направих малко боклук на жената
Не махайте капачето когато ги дупчите-по-устойчиво е .Крайният резултат
Случайно бях "заковал" грамажите на 15,25 и 30гр.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дека утежнението от къкво си го направил => балансьори за джанти или покритие за високо волтажен кабел ?

Без риболов няма любов !
- CERRUTI
- сериозен играч
Браво добре си се справил,аз на мойта сложих тежест и закачалка от купешка хранилкаdekata написа:Днес поради липса на друга работа реших да спретна някоя хранилка от кутийки на филмова лента.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има едни запалки против вятър правят много хубави и правилни дупки на къквото и да е а също тъка нажежено желязо става или кламерCERRUTI написа:Браво добре си се справил,аз на мойта сложих тежест и закачалка от купешка хранилкаdekata написа:Днес поради липса на друга работа реших да спретна някоя хранилка от кутийки на филмова лента.а за дупченето като се измъчих с дрелката се сетих че може да стане с запалена цигара,макар че може да дойде дебела кутийката за цигарата.....

Без риболов няма любов !
Изковах ги от парче олово,постепенно с изтегляне.Грамажът съм го налучкал.Много се изненадах като ги притеглих.На електронен кантар ковяха 15.25 и 30гр. Имам такава запалка в джоба,но не се сетих да пробвам с нея.ExTaZzY написа:Дека утежнението от къкво си го направил => балансьори за джанти или покритие за високо волтажен кабел ?
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С риск да обера пешкира у нас почвам да си правя хранилки то не се издаржа вече да ви гледам безъчастно

Без риболов няма любов !
- CERRUTI
- сериозен играч
ExTaZzY написа:Има едни запалки против вятър правят много хубави и правилни дупки

Много добро решение!!!А няма и боклук

Ако искате може да пробвате и с дзамба 

За един ден на риба , Господ два дена дава !
Трудна работа с дзъмбата
Трябва да има подходяща подложка и т.н.

Изубще не е трудна - наистина въпроса опира само до подходящата подложка.Първата кутийка с която пробва я спуках точно поради положката , но сле това нещата се получиха.По сполучливи и по лесни за изработка ми се получиха от мрежичка от желизарията.Ще кача снимки или ще ти ги покажа на Домлян , ако се съберем.dekata написа:Трудна работа с дзъмбатаТрябва да има подходяща подложка и т.н.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Дай някоя снимка и на двата вида
И на подложката също,ако може.Имам всякакви дзъмби и с тях ще стават по-хубави дупки.Само подложката да измисля.

Не се мъчете с дзамби и бургии.В магазините за 1 лев има поялници за 1,50, на които по желание може да смените накрайника.На втора страница от тази тема е моят поялник и с него съм правил дупки на въпросните кутийки още преди да съм чувал за фидер.Успех.
Колеги,а тия бели кутийки няма ли да плашат рибата по някаъв начин.Иначе изглеждат много добре.
Има и черни .
- CERRUTI
- сериозен играч
Едва ли ще се плаши рибата от бяло след като хранилките за червеи са електриково зелениtamahur написа:Колеги,а тия бели кутийки няма ли да плашат рибата по някаъв начин.