Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Шадове за Сом?(има ли такива животни)
Модератор: sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Шадове за Сом?(има ли такива животни)
Любчо ги докара скоро. Ти ще кажеш най- добре, тоя октопус пък е добър за бели риби, работят и другите разцветки. Комбинацията е печаливша ако има активен сом. Малце трябва да помислиш, че конструкцията на тази блесна, е предвидена за по- странен начин на провеждане. Иначе успех вам. 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Весо , тая блесна извъобще не е "предвидена за по- странен начин на провеждане" . Води си се кат обикновен кастмастер с гагаляга на дупето 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Да де, ами тези съчми няма да се бият при равномерна проводка, аз това искам да кажа.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тези Блесни приятелю Аз ги докарахBai Ves написа:Любчо ги докара скоро. Ти ще кажеш най- добре, тоя октопус пък е добър за бели риби, работят и другите разцветки. Комбинацията е печаливша ако има активен сом. Малце трябва да помислиш, че конструкцията на тази блесна, е предвидена за по- странен начин на провеждане. Иначе успех вам.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Весо , ще се бият и при равномерна проводка , вервай ми
Божо , Баракуда не го е измислила баш тоя кастмастер а една друга фирма желаеща да бъде основен конкурент на "Акме" ( тва е фирмата измислила и държаща патент над името "кастмастер" ) ама ти оставям два дена да откриеш коя е тя
пп - не споря че сниманата от Сапуна примамка не е на Баракуда както и никога не съм казал че Р2С , Страйк Про и едни други ( много други ) не правят воблери , напротив правят ама копират наложили се марки и така ги правят че .......

Божо , Баракуда не го е измислила баш тоя кастмастер а една друга фирма желаеща да бъде основен конкурент на "Акме" ( тва е фирмата измислила и държаща патент над името "кастмастер" ) ама ти оставям два дена да откриеш коя е тя

пп - не споря че сниманата от Сапуна примамка не е на Баракуда както и никога не съм казал че Р2С , Страйк Про и едни други ( много други ) не правят воблери , напротив правят ама копират наложили се марки и така ги правят че .......

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Значи, изразил съм се не както трябва. Преди две седмици видях тези блесни в Г. Оряховиза- Косатка. Та, поради това, че разполагам над 40 модела клатушки, ловя с поне 20. Не си купих защото нямам вече смисъл. Аз не робувам на принципа..., че трябва да пробвам всичко. Напротив, аз имам силно иновативен подход към монтажи и системи, както и всичко, от което бих имал полза. А къде отиде смисълът на темата? Защо никой не пише? Ако мод- овете решите, райбер!