Сигурноста ни когато спим.

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Сигурноста ни когато спим.

Мнение от nasco2 »

Наи сигурната охрана е опознаването на колегите около нас. Настани ли се някои около лагерът ми задължително взимам някоя и друга бира и отивам да му досаждам ако има нужда помагам при разпъване на палатки и такъми. Понякога може и да съм досаден на колегите но докато не го разбера що за човек е не го оставям на мира. Обикновенно през ноща си къркам до 3-4 часа и докато легна жената вече става. Относно датчиците с подобен съм охранявал на открито масите в една кръчма щот ме мързеше да ги прибирам и вадя всяка вечер и сутрин и нямах фалшиви сигнали. Мисля, че датчикът ми беше от тези които отчитат температурните промени.
Относно лодката питаи Доцента, на жребчево след срещата доиде един негов приятел които имаше някаква аларма като за кола на лодката.
Аватар
tonipu6kata
новобранец
новобранец

Мнение от tonipu6kata »

Ние като ходим с чичо и татко си имаме Марк(ловджийско куче) :D :) А когато ходим без чичо и без Марк тогава никой не ни пази по някое време някой от нас се събужда и оглежда! 8) :lol:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Nedeltcho Delev написа: Ако и на риболов ще ми трябва СОТ,датчици да отчитат движение,сигнализатори с пароли и още куп глупости ами тогава си стойте в къщи и няма да имате тез кахъри.
То в къщи се оказа ,че ги има повече тези кахъри ,при всичките тези електроники, отколкото на язовира ,досега там не съм имал проблем.Снощи докато сме си пили ракията с един приятел на 2 етаж ,а децата играеха,претарашили на баща ми таванския етаж.Мани ами и на чичо ми спалнята на 1етаж ,и те в кухнята :shock: Бях чел ,гледах за такива случай ,но ми дойде и до главата.Няма спасение,ебаси и интелигентните копелета,всичко изпипано,няма нищо следи.Били някакви акробати или тем подобни ,разправят полицай те.
Но, по нашия проблем,аз ползвам на Гого от Лисец охраната и няма ядове за сега.
Изображение
Е, тука е почиваща смяна на снимката,заслужена :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Nedeltcho Delev написа::shock: :shock: :shock:

Слушам/гледам/и не вярвам,кви са тия охрани кви са тия електроники :roll: хора опомнете се,за къде сте тръгнали за риба,за лов на вещици или да практикувате любимото си хоби :roll:
Делчо ,не си на прав път.Ама хич дори.Който се е парил той знае.Преди и аз мислих като теб,но се промених. :!: :smt066
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Абе то хубаво да зема кучето,ама първо,че неми стига местото за вода и бира дет се вика да си сложа,ами ако сложим и кучето... Второто което е ,че нащо куче е толкова бесно,че ако го пуснеш ще търчи през цялото време и ще пречи на всеки и всичко... във водата ще влиза,ще бута докато не се измори. :lol: Вярно слуша и патиците от водата вади,но пък е доста бесно и на едно место доста трудно да седне. :D :mrgreen:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Взимате си тази аларма и спите в палатката като къпани! :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

На Илиянци открих срещо 20 лева аларма с обемен датчик на батертии и си я сложих в гаража. Ивака като я видя се зарече да си купи същата за лодката малка и удобна. Влючва се с дистанционо. Мисля че е доста добър вариант и евтин.
Последно промяна от nasco2 на Сря Яну 14, 2009 12:22 pm, променено общо 1 път.
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Домашният любимец-КУЧЕТО , върши най добрата охранителна работа на бивак сред природата.Естетествено за този,който го има... :D Винаги ще залае при приближаването на чужд човек,а пък и е от по така порода ще съумее и само да се оправи със ситуацията!! :axe:
lusienn

Мнение от lusienn »

jporlando написа:Домашният любимец-КУЧЕТО , върши най добрата охранителна работа на бивак сред природата.Естетествено за този,който го има... :D Винаги ще залае при приближаването на чужд човек,а пък и е от по така порода ще съумее и само да се оправи със ситуацията!! :axe:
ВЕРНО-Е :D Май всеки го е ял дървото.Не е по темата ама много са активни напоследък-8 коли пред блока :evil: Преди време-1лада-1 мерджан-застрахован-2 пъти :roll: Кумеца-ауди-6-зазтрахованно :?:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

Ами ние като ходим за по 1 нощувка не спим ... Като ходим за по 1 седмица сме много хора и винаги има по някой буден :) :|
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

А бе хора стига сте си чесали езиците(спамили).Трябва ми техника за охрана,която работи на открито(охрананява мястото пред караваната).Не винаги кучето е сигурно.http://www.zazz.bg/play:35a90bc8
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Hazart,за риба ли си отишъл или за нещо друго . Чак пък толкова да се впрягаш за охранителна техника....... :?:
Наеми си един-двама гавази да те пазят или не ходи на риба,че е опасно.... :!: :?: :!: :rolleyes:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

HAZART написа:А бе хора стига сте си чесали езиците(спамили).Трябва ми техника за охрана,която работи на открито(охрананява мястото пред караваната).Не винаги кучето е сигурно.http://www.zazz.bg/play:35a90bc8
Ако не те устройва кученце-алармаджия от породите " чи-хуахуа" или "пинчер", можеш да поставиш противопехотни мини около лагера, можеш да ми се обадиш за консултант!!!!! :wink: :D :D
Изображение
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Любо е бил много прав,като е избрал този подпис.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Васко намерих му цаката.
Автомобилна аларма. Намерих една при която алармата и говорителя са в едно и работи с малките акомулаторчета по 7 ампера.
На колче и и задваш периметър и сила на звука :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”