Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Сигурноста ни когато спим.
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Сигурноста ни когато спим.
Наи сигурната охрана е опознаването на колегите около нас. Настани ли се някои около лагерът ми задължително взимам някоя и друга бира и отивам да му досаждам ако има нужда помагам при разпъване на палатки и такъми. Понякога може и да съм досаден на колегите но докато не го разбера що за човек е не го оставям на мира. Обикновенно през ноща си къркам до 3-4 часа и докато легна жената вече става. Относно датчиците с подобен съм охранявал на открито масите в една кръчма щот ме мързеше да ги прибирам и вадя всяка вечер и сутрин и нямах фалшиви сигнали. Мисля, че датчикът ми беше от тези които отчитат температурните промени.
Относно лодката питаи Доцента, на жребчево след срещата доиде един негов приятел които имаше някаква аларма като за кола на лодката.
Относно лодката питаи Доцента, на жребчево след срещата доиде един негов приятел които имаше някаква аларма като за кола на лодката.
- tonipu6kata
- новобранец
Ние като ходим с чичо и татко си имаме Марк(ловджийско куче)
А когато ходим без чичо и без Марк тогава никой не ни пази по някое време някой от нас се събужда и оглежда!

- MITKO70
- кандидат преподавател
То в къщи се оказа ,че ги има повече тези кахъри ,при всичките тези електроники, отколкото на язовира ,досега там не съм имал проблем.Снощи докато сме си пили ракията с един приятел на 2 етаж ,а децата играеха,претарашили на баща ми таванския етаж.Мани ами и на чичо ми спалнята на 1етаж ,и те в кухнятаNedeltcho Delev написа: Ако и на риболов ще ми трябва СОТ,датчици да отчитат движение,сигнализатори с пароли и още куп глупости ами тогава си стойте в къщи и няма да имате тез кахъри.

Но, по нашия проблем,аз ползвам на Гого от Лисец охраната и няма ядове за сега.
Е, тука е почиваща смяна на снимката,заслужена

Всичко може,но не всеки го можe.

Делчо ,не си на прав път.Ама хич дори.Който се е парил той знае.Преди и аз мислих като теб,но се промених.Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Слушам/гледам/и не вярвам,кви са тия охрани кви са тия електроникихора опомнете се,за къде сте тръгнали за риба,за лов на вещици или да практикувате любимото си хоби

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- разбира нещата
Абе то хубаво да зема кучето,ама първо,че неми стига местото за вода и бира дет се вика да си сложа,ами ако сложим и кучето... Второто което е ,че нащо куче е толкова бесно,че ако го пуснеш ще търчи през цялото време и ще пречи на всеки и всичко... във водата ще влиза,ще бута докато не се измори.
Вярно слуша и патиците от водата вади,но пък е доста бесно и на едно место доста трудно да седне.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Взимате си тази аларма и спите в палатката като къпани! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Илиянци открих срещо 20 лева аларма с обемен датчик на батертии и си я сложих в гаража. Ивака като я видя се зарече да си купи същата за лодката малка и удобна. Влючва се с дистанционо. Мисля че е доста добър вариант и евтин.
Последно промяна от nasco2 на Сря Яну 14, 2009 12:22 pm, променено общо 1 път.
Домашният любимец-КУЧЕТО , върши най добрата охранителна работа на бивак сред природата.Естетествено за този,който го има...
Винаги ще залае при приближаването на чужд човек,а пък и е от по така порода ще съумее и само да се оправи със ситуацията!! 

ВЕРНО-Еjporlando написа:Домашният любимец-КУЧЕТО , върши най добрата охранителна работа на бивак сред природата.Естетествено за този,който го има...Винаги ще залае при приближаването на чужд човек,а пък и е от по така порода ще съумее и само да се оправи със ситуацията!!

Риболовци.
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Ами ние като ходим за по 1 нощувка не спим ... Като ходим за по 1 седмица сме много хора и винаги има по някой буден

It's all about the game and how you play it !!!
-
- сериозен играч
А бе хора стига сте си чесали езиците(спамили).Трябва ми техника за охрана,която работи на открито(охрананява мястото пред караваната).Не винаги кучето е сигурно.http://www.zazz.bg/play:35a90bc8
Hazart,за риба ли си отишъл или за нещо друго . Чак пък толкова да се впрягаш за охранителна техника.......
Наеми си един-двама гавази да те пазят или не ходи на риба,че е опасно....

Наеми си един-двама гавази да те пазят или не ходи на риба,че е опасно....

-
- учете се от него
Ако не те устройва кученце-алармаджия от породите " чи-хуахуа" или "пинчер", можеш да поставиш противопехотни мини около лагера, можеш да ми се обадиш за консултант!!!!!HAZART написа:А бе хора стига сте си чесали езиците(спамили).Трябва ми техника за охрана,която работи на открито(охрананява мястото пред караваната).Не винаги кучето е сигурно.http://www.zazz.bg/play:35a90bc8

-
- сериозен играч
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Любо е бил много прав,като е избрал този подпис.
Любо е бил много прав,като е избрал този подпис.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Васко намерих му цаката.
Автомобилна аларма. Намерих една при която алармата и говорителя са в едно и работи с малките акомулаторчета по 7 ампера.
На колче и и задваш периметър и сила на звука
Автомобилна аларма. Намерих една при която алармата и говорителя са в едно и работи с малките акомулаторчета по 7 ампера.
На колче и и задваш периметър и сила на звука