Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

27,200кг. 158см. р.Марица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Re: 27,200кг. 158см. р.Марица
Такаааа... за да не отварям нова тема ще пиша тук ! Имам инфо от напълно доверен човек , с който ходим на спининг излетчета чат пат и който няма регистрация в този форум за 2 удара на сом днес от 2 до 5 следобяд . Мястото няма да го кажа , поради съображение за сигурност /както знаете има много бракониери / ... само ще загатна , че става въпрос за мястото , на което Ванката /GODFATHER/ извади първия си голям сом за тази година. Таа първия удар е бил още на 3-тото хвърляне на Салмо Хорнет 6-ца ... ваденето било прекратено още на 10-тата секунда , тъй като се е откачил. Последвали 2 часа без удар и към 5 на едно от последните хвърляния му се усмихнал късмета ! Първия му сом за тази година ! /зарибих го аз преди около месец
/ ударил е на Рапала ДТ /Rapala Dives-to/ и то точно пред него . Оказало се малко сомче около кило ! СОМЪТ ОЩЕ Е АКТИВЕН , КОЛКОТО И ДА НЕ МИ СЕ ВЯРВАШЕ И НА МЕН ! Сомчето е пуснато ! Евала ! Аз утре съм за риба
поздрави !

SPINING FOREVER 

- Стара Видра
- ще става разбирач
По Тунджа сомовете са активни в момента,но се откачат лесно при продължителна борба.Факт е,че топлото време ги задържа активни и досега.kocet0 написа:Такаааа... за да не отварям нова тема ще пиша тук ! Имам инфо от напълно доверен човек , с който ходим на спининг излетчета чат пат и който няма регистрация в този форум за 2 удара на сом днес от 2 до 5 следобяд . Мястото няма да го кажа , поради съображение за сигурност /както знаете има много бракониери / ... само ще загатна , че става въпрос за мястото , на което Ванката /GODFATHER/ извади първия си голям сом за тази година. Таа първия удар е бил още на 3-тото хвърляне на Салмо Хорнет 6-ца ... ваденето било прекратено още на 10-тата секунда , тъй като се е откачил. Последвали 2 часа без удар и към 5 на едно от последните хвърляния му се усмихнал късмета ! Първия му сом за тази година ! /зарибих го аз преди около месец/ ударил е на Рапала ДТ /Rapala Dives-to/ и то точно пред него . Оказало се малко сомче около кило ! СОМЪТ ОЩЕ Е АКТИВЕН , КОЛКОТО И ДА НЕ МИ СЕ ВЯРВАШЕ И НА МЕН ! Сомчето е пуснато ! Евала ! Аз утре съм за риба
поздрави !
пп.ДТ ми е любимата серия на Рапала+ може би няколко от разцветките на Ристо Рап,на мисълта ми е ако можеш го попитай на какъв размер му е ударило и на кой........абе ако можеш го снимай и ми пусни снимка на лс.любопитно ми е много.

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да се пофукам малко, надявам се да не ми се разсърдите много, приятели и колеги

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Фукай се , фукай ! Дано за напред да имаш все повече поводи за фукане 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ще има поводи за фукане 

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
-
- новобранец
Мястото е под село Брод,след бента!
atanasov2004 написа:Мястото е под село Брод,след бента!
И какво постигна, колега, като издаде мястото.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
E па тва няква обществена тайна ли беше?lorda написа:И какво постигна, колега, като издаде мястото.atanasov2004 написа:Мястото е под село Брод,след бента!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Не знам дали сте забелязали, ама точно в момента сома го смачкват на търмък
Защо трябва да им посочваме местата
Търмъчат и хора четящи тоя форум
Хора дето имат претенции през топлата част на годината да ловят законно, НО НЕ И СЕГА
Хора, състезатели по спортен риболов.

Защо трябва да им посочваме местата

Търмъчат и хора четящи тоя форум

Хора дето имат претенции през топлата част на годината да ловят законно, НО НЕ И СЕГА

Хора, състезатели по спортен риболов.

- krokibg
- учете се от него
Лорде,много се развеселих пак.Гледам да видя некви смачкани сомове по пътя а нищо не виждам.Къде да ги забележим бе,и тук не се виждат из форума
Ей,стига си клеветял и се замисли малко преди да пишеш.Казвай името на човека иначе ще си един клеветник.Изобщо не искам да ми даваш обяснения,нито на мен,нито на колегите.Казвай името и това е !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
СТУДЕНО!!!!atanasov2004 написа:Мястото е под село Брод,след бента!
За съвестните риболовци, местото няма никакво зна4ение, НО за останалата ИЗМЕТ има, затова и съм го казал само на истински риболовци!!!
За съжаление СОМА много го търма4ат зимата, винаги е било така и още дълго ще бъде.
Може би след време, ако напраят заплатите в държавния сектор, такива каквито са в цивилизованият свят, нещата малко по-малко ще си дойдат на местото.
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
Krokibg написа:Лорде,много се развеселих пак.Гледам да видя некви смачкани сомове по пътя а нищо не виждам.Къде да ги забележим бе,и тук не се виждат из форумаЕй,стига си клеветял и се замисли малко преди да пишеш.Казвай името на човека иначе ще си един клеветник.Изобщо не искам да ми даваш обяснения,нито на мен,нито на колегите.Казвай името и това е !!!
Честно да си призная, не съм очаквал подобен пост по мой адрес.
Ама както и да е.
Не смятам да давам обяснения на никой.
Номера на колата му е PB0325AC
Ако си го познае да знае, че не само аз съм го видял

- krokibg
- учете се от него
Лорде,разбери че неможе да се жъне,без да се сее.За какви обаснения става въпрос А ??? И аз ти казах че никой не ти ги иска,но е хубаво когато казваш нещо,то да е подплатено с име и факт.Вземи се в ръце и като си почнал нещо,го карай до край.Стига с недоблъвки и ако си познаел номера
Мога да напиша твоя и да те изтипосам като пържола.Никой не иска да се заяжда,но бъди мъж и му кажи името и не се прави на ощипана девойка.ако те е страх от човека,просто си кажи,всеки може да си измисли номер нали !?!?!? Не казвам обаче че си го измислил но кажи и името и толкоз,какво ги пазиш !!!
А,и за това какво можеш да очакваш от мен
Всичко,ако видя че нещо не е наред,ти мислиш ли че поста ти ти прави чест ??? Знаете ли че ги газят по Марица сомовете и знам човека,състезател ама няма да ви го кажа кой е ! Така звучи импровизирано поста ти.Стига си плакал и направи това което трябва 

А,и за това какво можеш да очакваш от мен

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!