какьв ластик да си сложа
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: какав ластик да си сложа
Трябва ли да да се извинявам за направеното.Още един спам и ще последва ключ.И стига си навирал тия жила.Напълно съм убеден,че го правиш нарочно да дразниш.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вчера най-накрая се сдобих с резервен кух връх.Взех си и всички джаджи за монтажа на ластик.Всичко стана супер.Имах намерение да оластича на 3-то коляно обаче под ръка имах само стълбичка,която пасваше единствено на 4-то коляно(максимално отрязана).След като разпънах директния и го поразклатих чух едно много неприятно дрънчене на ластика в стените на колената.Днес си купих друга стълбичка(или бънг?) за монтаж на 2-ро коляно.Пасна много добре без луфтове.Монтирах наново.
Вярно,дрънченето понамаля,но пак си го има.Опитах и с по-натегнат и с по-разхлабен ластик,но разлика нямаше особена.
Не че е кой знае каква болка за умиране,но исках да разбера дали това е нормално.
Благодаря!
Вярно,дрънченето понамаля,но пак си го има.Опитах и с по-натегнат и с по-разхлабен ластик,но разлика нямаше особена.
Не че е кой знае каква болка за умиране,но исках да разбера дали това е нормално.
Благодаря!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нормално е,
също така е нормално, че пръчката се държи някак различна при клатене
също така е нормално, че пръчката се държи някак различна при клатене

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Re: какьв ластик да си сложа
Аз на директния си имам два върха един е жило и един с ластик 1 мм. на сенсас латексов.Този спор за ластик или жило много ми прилича на вечните препирни между преден и заден аванс на макарите.Жилото го ползвам когато съм за червеноперка и уклей, но когато очаквам по едрички каракуди или шаран си монтирам върха с ластика, но тук вече кепа си е просто задължителен.