Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Избор на кола
Модератор: dantho.mihov
- limon25
- новобранец
Re: Избор на кола
То Детето е Малко, не му се сърдете !!!eminem94 написа:Бургазлийката много си зле...Това е най-добрия офролд Джип ...,а същевременно става и за пътя...
- limon25
- новобранец
Тук май ... СЛУЧАЕН НЯМА5кила написа:mnooooго ПРОФЕСИОНАЛИСТИимена не казвам-както на ора де разбират,така и на ора,кьде НЕ-ма те си знаят всьщност де
кой,кьв е....
Само ИГРАЧИ ...
... по СВАТБИТЕ ДЕ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
що ма захапа бе моме?ндей тьй ва кака
мен по сватби ма не викат,че ги е страх за БУЛКИТЕ
аз,ако можеш такова бих си взел:
http://news.automedia.bg/read/2867.html
майтапа настрана,ама верно се замислям за една нива напоследьк-дьлгата база с петте врати
знам ли..
са,Митеф като види....сьс сигурност ще си купи,богаташа му ниеден,да ходи да бракониерства в румьния ПОД ВОДА

аз,ако можеш такова бих си взел:
http://news.automedia.bg/read/2867.html
майтапа настрана,ама верно се замислям за една нива напоследьк-дьлгата база с петте врати

са,Митеф като види....сьс сигурност ще си купи,богаташа му ниеден,да ходи да бракониерства в румьния ПОД ВОДА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
то 18-19 хиляди ли струва?hishnik написа:Audi Allroad 2.5 TDI 4x4

Добьр ден колеги , реших и аз да напиша по тема заштото от 1996г до сега сьм минал над милион км основно в Болгария и сменяйки всяка година кола , преди ми излизало по 100-120 хил. км на година , сега средно 80 хил.За това време аз сьм направил извод - преди да купиш кола трябва да си зададеш вопрос - за какви нужди ти е кола? И колко на година ште правиш хил. км? Ако правиш по малко от 30хил.км на година можеш да си вземеш и джип , заштото подръжка на джип тройно ште излезе отколко лека кола , но при условие че ште минаваш не повече от 30 хил км - това не проблем.Някои колеги ти съветват да имаш 2 коли , една от тях джип Г класа ,от моя опит , а аз вече десет години имам две коли , една моя , друга на жена ми , много рядко ползвам на жена ми кола , а нейната сеат кордоба и доста висока ,почесто ходя с моя кола , ауди а 3 ,дори и с риск пак да ми сменят или да ми правят картер , заштото в моя кола всичко има необходимо започваш от ножа и приключваш с презервативи , освен това - климатроник , расход 4.5л на 100км . А сега се представи , че през лято утиваш на риба примерно на 200км до язовира и караш Г класа -няма климатроник , голям расход на гориво ,друса яко ,вероятност да ти остави на пътя заштото е стара кола и винаги нешто се чупи независимо че мерседес.. Сега някои колеги ште се возмутят за кво ти климатик? Климатик вече нее газория , а необходимост , освен това представи че утиваш на риба не сам , а с семейство .Извод при малко каране примерно до 30 хил .км може да си вземеш Ланд Ровър Фриландер задолжително дизел ,хем нова кола ,сравнително малък расход на гориво ,караш го навсякаде и няма смисъл да купуваш две коли , той ште бъде за всичко!!!
Забравих да напиша че ходя на риба всяка седмица и растояние не проблем за мен , важно направление .Совсем скоро аз се возих с Сузуки Гранд Витара направи ме впечатление че много друса , макар че беше дълга база 2000г ., в съштия ден случайно се качил в Нива дълга база сигурно 2005г и съм се изненадал много - Нива возеше доста по меко от колко Сузуки, приятно ме изненада Нива .Тук съшто прочел хубави мнения за Ауди 4 квадро и Ауди Олроуд , те са клас , наистина за всичко , но скъпички
-
- и господ не е толокова добър
2000г. 23хилки.Тедо написа:то 18-19 хиляди ли струва?hishnik написа:Audi Allroad 2.5 TDI 4x4
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ами първо от 18 до 23 бона разликата не е малка...
второ от 15-ина аудита от тоя модел, горното е най-евтино и то с доста... какви ли изненади ще има???
Когато се купува употребявана кола, винаги се оставя по някоя хилядарка запас! Например за смяна на ангренаж
и каско... 
второ от 15-ина аудита от тоя модел, горното е най-евтино и то с доста... какви ли изненади ще има???
Когато се купува употребявана кола, винаги се оставя по някоя хилядарка запас! Например за смяна на ангренаж

-
Най вче,че за тези модели съм чувл,че дават дефекти,пък частите не се барат.С две думи,ауди и черен път,неТедо написа:ами първо от 18 до 23 бона разликата не е малка...
Когато се купува употребявана кола, винаги се оставя по някоя хилядарка запас! Например за смяна на ангренаж![]()
и каско...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ееее,най накрая някой каза правилно думатаТедо написа:...ангренаж....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
Да,да а за ремъци(ангренажни) филтри и масла и да не дава господ още някоя простотия,да имаш изилишни 1600 лв.без малко де ама .........snegk написа:2000г. 23хилки.Тедо написа:то 18-19 хиляди ли струва?hishnik написа:Audi Allroad 2.5 TDI 4x4

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- Павел Иванов
Пич , седа и ти се чудя ! Тъй и тъй си приготвил 19000 що се занимаваш с глюпости ? Отиваш в магазина , взимаш си едно ТАКОВА чистак бърсак и си свиркаш ! Предимства - ново ! Още - доста по-височко от Голфетката , почти колкото на РАВ 4 , ще покатери до буната безпроблемно а по града и извън него нанай си ядове поне първите сто - сто и педесет хиляди ( най-малкото гаранция бате ) ! Нема я мислиш да я обслужваш сума си време освен масло и бендзин отвреме на време ! Предполагам че ся покрай Коледните прИмоции може и с комплект зимни гуми + безплатно пълно КАСКО да се оредиш кат цакаш колата кеш та ......
пп - нема и да си помисляш що е това андренаж ли е , ангренаж ли е и прочее глюпости !
пп2 - мани друго ма на джамлъка ще и пише 2008г. а не 2000г. примерно

пп - нема и да си помисляш що е това андренаж ли е , ангренаж ли е и прочее глюпости !
пп2 - мани друго ма на джамлъка ще и пише 2008г. а не 2000г. примерно

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Прав е Павел.Вярно за тия пари можеш да си вземеш на старо нещо много по-гъзарско,но от НОВАТА кола по-добро няма.Не е много важно,на каква марка ще се спреш.Моя съвет е също да наблегнеш на нов автомобил.Поздрав 

TICA FAN
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не ставайте смешни с тая френчекия!
Борис ви говори за АУДИ-А3 и Голф-5,вие отидехте на пежо,нива,поле и други боклуци!
Вземете си вие ново пежо или ситроен,да се видите у разходи по сервизното-гаранционно обслужване!Ако е "гъзе" на 20-25године,това му е универсалният избор АУДИ,Голф!!
Ще си ловка и гаджета,и рибета! 

-
Особено с голфа