Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мотори и моторджии
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Има ли моторджии?
Аз все още мизля да не се качвам ан големите...На скутер живот и здраве догодина или на АТВ още не съм решил може и АТВ да е....
- Николай Неделков
- учете се от него
Имаш ли 16 години си държиш истински шофьорски изпит за категория М. Има си и листовки и кормуване на полигон. Ако някой не вярва , да пита ivkata , той като беше на 16 си изкара книжка , но само за мотор/скутер до 50 кубикаКИРО написа:Дядо съм.За скутера,нямам идея дали искат книжка.Ама кат си знам държавата,няма начин да не искат.eminem94 написа:Чичо (или Дядо-незнам) Киро,аз имах предвит от тия скутерчетата дето дигат 50... За тях се изисква книжка...
Иска се младеж.

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А какъв е смисъла да карам М като за скутер 49 куб. Не ми трябва...
-
- научил се да хвърля
"М" категория позволява управлението на мотопед до 50 кубика и с максимално конструктивна скорост 50 км/ч.eminem94 написа:А какъв е смисъла да карам М като за скутер 49 куб. Не ми трябва...
А без "М" можеш да караш само колело

Реално погледнато,всички нови скутери трябва да се карат с "А" категория,защото на километраж са до 80 км/ч. а даже някои и повече!
ами, все ще ти е от някаква полза да поназнайваш по-обстойно правилника за дижение по пътищата....например, да не се ядосваш на някой трамвай, че ти е "отнел" предимството ....недай си боже подобна ситуация, че тогава....eminem94 написа:А какъв е смисъла да карам М като за скутер 49 куб. Не ми трябва...

Последно промяна от Jechev на Вто Ное 25, 2008 11:09 pm, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- разбира нещата
Кажи му на тоя твоя приятел,че е полудял... да фане да се осъзнае.Ха-ха... чисто ново атв ямаха гризли 2008 год. - 15-16к лв.monilom написа:butnik написа:
е знам че 25 000 евро звучи нещо глубално но тия АТВ-та са модел 2007 и имат сичко като казвам сичко не преовеличавам

П.П. Карам скутер сузуки катана 50 цц,макар,че няям книжка,но се надявам да не бъда нахулен,защото внимавам как карам,а и го карам само по задните улици,а не по главните.Иначе като направа годините и изкарам пари и книжкам оже да взема нещо 600 кубиково... повече едва ли ще ми трябва.

-
- разбира нещата
Да ДА не му трябвалeminem94 написа:А какъв е смисъла да карам М като за скутер 49 куб. Не ми трябва...

Пп;Моя милост има "C" мога да карам 4,5 т. камион,а една пуча въшка не мога да карам със М,искаха ми А

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Дори както се изрази Киро да си приказваме и пишем дълги години(дай боже)остават синозита ,болки в ставите,стари белези ,и останалото са хубави спомени
В нашия род,татко ,вуйчо ,аз самия и по наследство моя син, сме имали само JAWA.
п.п.И все още си ги пазя
.

п.п.Щях да забравя,има и един симсоняк 48 кубика (всички мотори палят и си се движат)

В нашия род,татко ,вуйчо ,аз самия и по наследство моя син, сме имали само JAWA.
п.п.И все още си ги пазя

п.п.Щях да забравя,има и един симсоняк 48 кубика (всички мотори палят и си се движат)
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- новобранец
Еми аз съм със Aprilia F1 (125
) за сега, но мисля напролет да се качвам на нещо по яко.

- doko
- ще става разбирач
Аз пък си карам колело
Преди има няма 6 7 години много лошо са претрепах и от тогас съм казал че на 2 гуми са не качвам. Предпочитма си 4 коле. хем го караш цяла година, не те дуа вятъра, и не те мокри дъжда. Пък и с тва пустоо шаранджийско оборудване за никъде не съм с мотора 

- valeri
- разбира нещата
Четох четох и не се здържах, първи мотор-Балканче 1 падане :втори мотор ИЖ-56 много паданията ;трети мотор ЧЗ 350 6в .Паданията много ,даже и с майка ми сме падли два пъти ,а не бях го карал много време може би 9-10г, но като тръгвах насам му направих цялостен основен ремонт и сега ми седи като реликва,и така ще си остане да ме чака .
А за тези АВТ та тези хора луди ли са нека си сверят часовника ,.
http://montreal.kijiji.ca/f-autos-et-ve ... QCatIdZ171

-
- сериозен играч
САМПО.... туй МОТО ГУЦИ ли е ..
голяма е красота
голяма е красота

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- разбира нещата
Тия къде ги даваш са втора употреба... аз казвах,че за 15к лв. чисто ново от магазина 2008 год. и то Йамаха.valeri написа:Четох четох и не се здържах, първи мотор-Балканче 1 падане :втори мотор ИЖ-56 много паданията ;трети мотор ЧЗ 350 6в .Паданията много ,даже и с майка ми сме падли два пъти ,а не бях го карал много време може би 9-10г, но като тръгвах насам му направих цялостен основен ремонт и сега ми седи като реликва,и така ще си остане да ме чака .![]()
![]()
![]()

Иначе оня пич явно не е разбрал... 50 000 лв. атв едва ли има. :Д
- valeri
- разбира нещата
todoroshko написа:Тия къде ги даваш са втора употреба... аз казвах,че за 15к лв. чисто ново от магазина 2008 год. и то Йамаха.valeri написа:Четох четох и не се здържах, първи мотор-Балканче 1 падане :втори мотор ИЖ-56 много паданията ;трети мотор ЧЗ 350 6в .Паданията много ,даже и с майка ми сме падли два пъти ,а не бях го карал много време може би 9-10г, но като тръгвах насам му направих цялостен основен ремонт и сега ми седи като реликва,и така ще си остане да ме чака .![]()
![]()
![]()
Иначе оня пич явно не е разбрал... 50 000 лв. атв едва ли има. :Д
Точно и аз за това ги пуснах щото и онези доклкото разбрах са втора ръка ама 25000 евро

-
- разбира нещата
Квито и чудовища да са... напиши Ямаха гризли или раптор 700 в гоогле и се наслаждавай.За 50 000 лв ще си взема лодка + джип...
еи ако искайте вярвайте само да ви кажа че благодарение на мене са продадени 3 от 4-те АТВ-а едното си е било запазено а аз като казах във форума че се продават и незнайно от каде на и 3те са продадени на рибари който са казали че са научили от един форум такаче има луди всякви щом има пари нека да дават а също съжелявам че не оспях да ги снимам за да ви ги покажа какви чудовища са отидоха си твърде бързо

Последно промяна от todoroshko на Сря Ное 26, 2008 9:14 pm, променено общо 1 път.