Мотори и моторджии

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Има ли моторджии?

Мнение от eminem94 »

Аз все още мизля да не се качвам ан големите...На скутер живот и здраве догодина или на АТВ още не съм решил може и АТВ да е....
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

КИРО написа:
eminem94 написа:Чичо (или Дядо-незнам) Киро,аз имах предвит от тия скутерчетата дето дигат 50... За тях се изисква книжка...
Дядо съм.За скутера,нямам идея дали искат книжка.Ама кат си знам държавата,няма начин да не искат.
Иска се младеж.
Имаш ли 16 години си държиш истински шофьорски изпит за категория М. Има си и листовки и кормуване на полигон. Ако някой не вярва , да пита ivkata , той като беше на 16 си изкара книжка , но само за мотор/скутер до 50 кубика :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

А какъв е смисъла да карам М като за скутер 49 куб. Не ми трябва...
ivanminkov1981
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivanminkov1981 »

eminem94 написа:А какъв е смисъла да карам М като за скутер 49 куб. Не ми трябва...
"М" категория позволява управлението на мотопед до 50 кубика и с максимално конструктивна скорост 50 км/ч.
А без "М" можеш да караш само колело ;)
Реално погледнато,всички нови скутери трябва да се карат с "А" категория,защото на километраж са до 80 км/ч. а даже някои и повече!
Изображение
NO PAIN,NO GAME!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

eminem94 написа:А какъв е смисъла да карам М като за скутер 49 куб. Не ми трябва...
ами, все ще ти е от някаква полза да поназнайваш по-обстойно правилника за дижение по пътищата....например, да не се ядосваш на някой трамвай, че ти е "отнел" предимството ....недай си боже подобна ситуация, че тогава.... :idea:
Последно промяна от Jechev на Вто Ное 25, 2008 11:09 pm, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

monilom написа:
butnik написа:
е знам че 25 000 евро звучи нещо глубално но тия АТВ-та са модел 2007 и имат сичко като казвам сичко не преовеличавам
Кажи му на тоя твоя приятел,че е полудял... да фане да се осъзнае.Ха-ха... чисто ново атв ямаха гризли 2008 год. - 15-16к лв. :) Нема кво да говориме...
П.П. Карам скутер сузуки катана 50 цц,макар,че няям книжка,но се надявам да не бъда нахулен,защото внимавам как карам,а и го карам само по задните улици,а не по главните.Иначе като направа годините и изкарам пари и книжкам оже да взема нещо 600 кубиково... повече едва ли ще ми трябва. :)
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Да ДА не му трябвал :wink: Аз имам 4 акта,баща ми има 6 или 7 не съм сигурен а брат ми изкара 1 вечер в РПУ-то защото Хонда Пал е 49cc ама на километража пише 60 км. :wink: Та въпросната Хонда седи от 3 год на двора и ръждясва :wink: ,също искат Гражданска :twisted: ,пътен данък :evil: и прегледи всяка год :twisted: :wink:
Пп;Моя милост има "C" мога да карам 4,5 т. камион,а една пуча въшка не мога да карам със М,искаха ми А :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Дори както се изрази Киро да си приказваме и пишем дълги години(дай боже)остават синозита ,болки в ставите,стари белези ,и останалото са хубави спомени :smt023

В нашия род,татко ,вуйчо ,аз самия и по наследство моя син, сме имали само JAWA.
п.п.И все още си ги пазя :wink: .

Изображение
Изображение
п.п.Щях да забравя,има и един симсоняк 48 кубика (всички мотори палят и си се движат)
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
crazy_dani
новобранец
новобранец

Мнение от crazy_dani »

Еми аз съм със Aprilia F1 (125 :oops: ) за сега, но мисля напролет да се качвам на нещо по яко.
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Аз пък си карам колело :lol: Преди има няма 6 7 години много лошо са претрепах и от тогас съм казал че на 2 гуми са не качвам. Предпочитма си 4 коле. хем го караш цяла година, не те дуа вятъра, и не те мокри дъжда. Пък и с тва пустоо шаранджийско оборудване за никъде не съм с мотора :lol:
Изображение
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Четох четох и не се здържах, първи мотор-Балканче 1 падане :втори мотор ИЖ-56 много паданията ;трети мотор ЧЗ 350 6в .Паданията много ,даже и с майка ми сме падли два пъти ,а не бях го карал много време може би 9-10г, но като тръгвах насам му направих цялостен основен ремонт и сега ми седи като реликва,и така ще си остане да ме чака . :D :D :D

А за тези АВТ та тези хора луди ли са нека си сверят часовника ,.
http://montreal.kijiji.ca/f-autos-et-ve ... QCatIdZ171
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

САМПО.... туй МОТО ГУЦИ ли е ..
голяма е красота :partyman:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

valeri написа:Четох четох и не се здържах, първи мотор-Балканче 1 падане :втори мотор ИЖ-56 много паданията ;трети мотор ЧЗ 350 6в .Паданията много ,даже и с майка ми сме падли два пъти ,а не бях го карал много време може би 9-10г, но като тръгвах насам му направих цялостен основен ремонт и сега ми седи като реликва,и така ще си остане да ме чака . :D :D :D

Тия къде ги даваш са втора употреба... аз казвах,че за 15к лв. чисто ново от магазина 2008 год. и то Йамаха. :)
Иначе оня пич явно не е разбрал... 50 000 лв. атв едва ли има. :Д
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

todoroshko написа:
valeri написа:Четох четох и не се здържах, първи мотор-Балканче 1 падане :втори мотор ИЖ-56 много паданията ;трети мотор ЧЗ 350 6в .Паданията много ,даже и с майка ми сме падли два пъти ,а не бях го карал много време може би 9-10г, но като тръгвах насам му направих цялостен основен ремонт и сега ми седи като реликва,и така ще си остане да ме чака . :D :D :D

Тия къде ги даваш са втора употреба... аз казвах,че за 15к лв. чисто ново от магазина 2008 год. и то Йамаха. :)
Иначе оня пич явно не е разбрал... 50 000 лв. атв едва ли има. :Д

Точно и аз за това ги пуснах щото и онези доклкото разбрах са втора ръка ама 25000 евро
:shock:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

еи ако искайте вярвайте само да ви кажа че благодарение на мене са продадени 3 от 4-те АТВ-а едното си е било запазено а аз като казах във форума че се продават и незнайно от каде на и 3те са продадени на рибари който са казали че са научили от един форум такаче има луди всякви щом има пари нека да дават а също съжелявам че не оспях да ги снимам за да ви ги покажа какви чудовища са отидоха си твърде бързо
Квито и чудовища да са... напиши Ямаха гризли или раптор 700 в гоогле и се наслаждавай.За 50 000 лв ще си взема лодка + джип... :lol:
Последно промяна от todoroshko на Сря Ное 26, 2008 9:14 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”