ДО КОГА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Nedeltcho Delev

Re: ДО КОГА

Мнение от Nedeltcho Delev »

Ivak написа::

Хората в България са мнооооооооого и безкрайно СТРАХЛИВИ и ЕГОИСТИ.
.
:roll: :roll: :roll:

Хм,хората са мноооооооооого бедни и безкрайно ОТЧАЯНИ :idea: нека Илийката ми разправя,че не съм прав,работата е изтървана още преди 18 години когато ти Иваче беше на 4 или 5 години,тогава по будните изчезнаха по Щатите и другаде а ний балъците останахме да градим демокрация :rolleyes: е съградихме я,такава каквато си я искахме и сега се оплакваме от нея и виним един шут дали да ни води или не.Кажете ми един кадърен Българин да е прогресирал у нашата мила родна страница,кой от спазващите закона е станал човек :roll: Безсилни сме и това е,кой каквото иска да разправя бедния нищо не може да направи ама нищо,освен ако му дадът некой леф да гласува за тези които му дават пари.
Един път се случи да бъда член на комисия на избирателен ден и знайте ли кво стана,цяла година ме развъртаха по полиции и следсвия защото едно момче гласувало преди да навърши 18 години а му оставаше един месец да ги навърши,оттогава се заклех да не стъпвам в избирателна урна и няма да стъпна.
Много е лесно да седнеш зад компа и да надигнеш клавиши/глас/и да кажеш недоволен съм,но навънка нещата се обръщат на 180градуса и се свиваш в парцаливата си черупка и се молиш на другия ден да стане чудо,но не става,и следващия пак и пак и чудото стана,ония си напълниха гушите на нашия гръб ний сме безсилни а те властни и силни и недосегаеми.
Някой ще тръгне срещу властта ли :roll: да да,и кой е той,оня с епилираните крака ли,или оня със съдрания задник или оня като му кажеш за Ботев и Левски и се чуди от кой отбор са пичовете :lol:

Тва е положението Минке,дръж се естествено!!!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Незнам положението е плачевно всеки да се оправя по единично кой как може-крадни до кокал :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
петър василев

Мнение от петър василев »

Nedeltcho Delev написа:

.

Хм,хората са мноооооооооого бедни и безкрайно ОТЧАЯНИ :idea: нека Илийката ми разправя,че не съм прав,работата е изтървана още преди 18 години когато ти Иваче беше на 4 или 5 години,тогава по будните изчезнаха по Щатите и другаде а ний балъците останахме да градим демокрация :rolleyes: е съградихме я,такава каквато си я искахме и сега се оплакваме от нея и виним един шут дали да ни води или не.Кажете ми един кадърен Българин да е прогресирал у нашата мила родна страница,кой от спазващите закона е станал човек :roll: Безсилни сме и това е,кой каквото иска да разправя бедния нищо не може да направи ама нищо,освен ако му дадът некой леф да гласува за тези които му дават пари.
Един път се случи да бъда член на комисия на избирателен ден и знайте ли кво стана,цяла година ме развъртаха по полиции и следсвия защото едно момче гласувало преди да навърши 18 години а му оставаше един месец да ги навърши,оттогава се заклех да не стъпвам в избирателна урна и няма да стъпна.
Много е лесно да седнеш зад компа и да надигнеш клавиши/глас/и да кажеш недоволен съм,но навънка нещата се обръщат на 180градуса и се свиваш в парцаливата си черупка и се молиш на другия ден да стане чудо,но не става,и следващия пак и пак и чудото стана,ония си напълниха гушите на нашия гръб ний сме безсилни а те властни и силни и недосегаеми.
Някой ще тръгне срещу властта ли :roll: да да,и кой е той,оня с епилираните крака ли,или оня със съдрания задник или оня като му кажеш за Ботев и Левски и се чуди от кой отбор са пичовете :lol:

За жалос много си прав Батка,такава ни е системата - халифакс;веригата се върна ,а магарето липсва :finga:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Неделчо,този беден народ ще си остане такъв независимо от това къде живее.Дори и в щатите да работи той ще си остане беден.Това е по простата причина,че той не прави нищо за да промени собствения си живот.Стоят си в къщи и се самосажаляват.Пари се правят с акъл.Тука не става на въпрос да забогатеят всички,това няма как да стане.Тука става на въпрос да може всеки един човек да подържа нормално ниво на живот,това ще стане само с тормоз и рефирендоми към управляващите :wink: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
georg

Мнение от georg »

Гледайте "Панорама"!!!! СЕГА :!:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Е тия па турци немога да ги разберем тоя доги нищо не прави за тех а те като зомбита гласуват винаги за него :shock:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Гледах Новините-.............,стачки,трактори,студенти,жандармерия,ДУПЕТАТИ :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL:,
застреляни,бити,наркопласъори,наркомани,дискотеки-павилиони,13 заплата,коледни премии :smt078 :smt091 :smt092 :smt093 :smt084 :smt084 :smt084
Кво става,в таз ДЪРЖАВА-ко да става;нищо необичаино,
И аз имам дъщеричка на 2години и 8 месеца ,да ми е жива и здрава,седа и си я гледкам и ми минават едни мисли през главицата:е ли си заслужава,да дочакам някога,някъде,нещо да се оправи;или да палим семеино жапанките някъде където е оправено :wink:
Ама пустия му национализъм(по мое виждане),маи-маи ще си останем тука-не че се оплаквам(за сега де,че зимата дълга)ама щом сме живи и здрави,все ще има и по някоя кинта :wink:
Та по темата :Манталитет-както бях казал в някаква друга тема,ма че тез БУКЛУЦИ прекаляват -спор няма,пак ли ша гори парламента???????????????? :mrgreen: :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Василев така е и при нас приятелю,само в Мадрид в посолството можеш да гласуваш.В Испания сме доста Българи а по голямата част ,живеят в по малките градове.Никога няма да забравя ,какъв цирк ни спретнаха ,нашите педали от посолството,-СВЪРШИЛИ БИЛИ бюлетините за дадена партия . Замалко беше да разберат къде зимуват раците,ама се усетиха бързо и повикаха полицията ,МАМИЦАТА ИМ ИЗМИКЯРСКА.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
петър василев

Мнение от петър василев »

georg написа:Гледайте "Панорама"!!!! СЕГА :!:
Ко да гледаме бре ГОШЕ, :shock: че и телевизиите са техни, :evil: само хвърлят пръс в очите на хората.Ся да беше казал да гледаме Хоби тв,както и да е :lol:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Браво СЕРГО :D всичко ни е наред
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Nedeltcho Delev написа:

.

Делефф кефиш ме максмиално !!!
Nedeltcho Delev

georg написа:Гледайте "Панорама"!!!! СЕГА :!:

Виж кво вика педала,че миналата година инфлацията била по-голяма от таз годишната :evil: как пък ли не :twisted:
snegk

Мнение от snegk »

Истината се казва калашников :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

fider написа:Браво СЕРГО :D всичко ни е наред
Бат СЕРГО е БЕТОН(що ли го превключих телевизора) :butthead: :butthead:
ДА ПАЛИМ,ДА ПАЛИМ,ДА ПАЛИМ :smt066 :smt066 :smt067 :smt068
Пс:Еиии, Модовете утре NA RIBA.COM да не е UNDERCONSTRUKTION(като полицеиския форум) :wink:
ШЕГИЧКА :mrgreen:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Nedeltcho Delev

snegk написа:т.Пари се правят с акъл.....
:idea: :idea: :idea:

Пари се правят с наши и ваши Илийка не с акъл и кадърност,за съжаление това е истината :(
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”