Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПРОТЕСТ=ПОБОЙ???
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: ПРОТЕСТ=ПОБОЙ???
Въпросния мегафон ми се наби на очи. Погледнах го видях че целия беше облепен със шведска лента и въпреки че го виждам как говори човека дефакто нищо не се чува. И колега"един кой си" ( мързи ме сега да ти търся ника) искам да ми дадеш акъл как се разграничават мирните протестанти от дрогираните хулигани по време на меле и полицейски терор. Дигаш ръце и викаш аз съм мирен , докато в тоя момент някой от Ушевите вече замахнал с палката???Мисли прагматично!Друг е въпроса че преди да почнат ексцесиите беше ясно кои ще бъдат проблемните лица.
-
- ще става разбирач
Мдааа протести след празници. В нашата полицейска държава какво очаквате. Кривоизродената Демокрация ли? Кой в България знае що е то?
Полицаите не са виновни. Те получават заповеди, както и повечето от нас, така че айде моля ви се. Нека погледнем реално на нещата.
Полицаите не са виновни. Те получават заповеди, както и повечето от нас, така че айде моля ви се. Нека погледнем реално на нещата.
-
- научил се да хвърля
Вярно е че изпълняват заповеди. Кажи ми обаче кой издава заповед за побой над деца , жени, и възрастни хора ?!? Това не е война та да кажеш: "Стреляй на месо! ".
-
- кандидат преподавател
Битите бити,който може е осъден вече,...е....те знаете какви са си.Обаче власт така не се сваля-кво плюете полицията?Че си гледа работата ли /и не пишете глупости,че на полицията работата й е само да залавя престъпници,не е така,прочете малко Закона за МВР,няма да боли /? Не може да се предизвикат по този начин никакви положителни промени-напротив,най-много да докарат вкопаване във властта и засилване на крутите мерки / ето ви примери от демокрациите Гърция и Латвия /.А на 15-18 годишните хърлюци изобщо не им е работата да се намират там,непълнолетните нямат права да участват нито в политически екшъни,нито в граждански инициативи,просто защото по закон не са признати за дееспособни и зрели граждани.И изобщо политиката не е за любители - отдавна хората са написали как се сваля правителство преждевременно,как се разпуска народно събрание.Не може в България с граждански инициативи,щото все още няма единно гражданско съзнание,без деления на съсловия,произход,националност,деление на селяни и потомствени граждани и пр.Няма и да има,като гледам какви фобии,предразсъдъци и непоклатима простотия се ширят даже в тоз форум особено по въпросите извън риболова.
- Skorpi
- сериозен играч
Не са виновни ли
-виновни са, тях не им е за пръв път да маганят хората да не припомням старите протести
Не стига че лежат на наш гръб как не ги досрамя да бият тия деца. Паднало детето на земята и гадовете продължават да налагат това ако е някаде другаде полицая ще е в затвора. Но най ме възмутиха с това че нестига че ги биха ами и медицинска помощ не са им оказали в полицеското управление
а иначе съдят по бързата процедура . Те като пушеха пред парламента някой били ги- недоволни били ,ми да напуснат тогава ама не напускат де ще го набарат тоя килипир
Като Гърците тряа да сме на барикадите само тогава тия смешковци в парламента ще си идат.

Не стига че лежат на наш гръб как не ги досрамя да бият тия деца. Паднало детето на земята и гадовете продължават да налагат това ако е някаде другаде полицая ще е в затвора. Но най ме възмутиха с това че нестига че ги биха ами и медицинска помощ не са им оказали в полицеското управление
а иначе съдят по бързата процедура . Те като пушеха пред парламента някой били ги- недоволни били ,ми да напуснат тогава ама не напускат де ще го набарат тоя килипир

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- учете се от него
Нещо като "първосигнален, с екстри"chapara написа:.Знае ли някой ,що е сугестиран отговор????![]()

абе началник ти досега не свалили капаците?!?!?! ТАМ БЯХМЕ!!!!!!rumenpk написа:Като не сте били там не пишете глупости,
И я ми припомни точно кога и по какъв начин обявиха че нещо ми се губи?
Последно промяна от StiBo на Пет Яну 16, 2009 12:03 am, променено общо 1 път.
донякъде съм съгласен. Все някой е дал заповедта и те я изпълниха. Лошото е че много от полицаите искрено се зарадваха и с ОГРОМЕН ентусиазъм си изпълняваха кривата заповед- нещо което не бяха длъжни да правятdobrikk написа:Мдааа протести след празници. В нашата полицейска държава какво очаквате. Кривоизродената Демокрация ли? Кой в България знае що е то?
Последно промяна от StiBo на Пет Яну 16, 2009 12:04 am, променено общо 1 път.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Аз защо ли видях и чух полицай с мегафон....по новините.... Колега Sobieski /и мен ме мързи, но уваженийце е един вид/, предполагам трябваше да тръгнат да ги питат един по един.... Те можеха и сами да се бият по каските /да не се морят "горките дечица" да мятат лед и камъни.... Интересно по какви критерии определяте мирно протестиращите? Те накрая всички се оказаха мирно протестиращи или случайно попаднали там. Боят е най-малкото, което заслужават след посегателство над полицай. Съвет за следващата стачка....като видите жандармерист да настъпва към вас, биейки с палката по щита.... не идва да ви иска огънче....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- учете се от него
Тъй , деchapara написа:Топло,топло,ма попитай експертите...........,провокиран буквално,отговаряш това което искат да им отговоришIDA написа:Нещо като "първосигнален, с екстри"chapara написа:.Знае ли някой ,що е сугестиран отговор????![]()
![]()

защото колега камерите бяха при полиция и организатори (и те малко се поизложиха...). А н повечко от 4-5 метра не се чуваше нищо от мегафоните.Nemezis_ss написа:Аз защо ли видях и чух полицай с мегафон....по новините.... Колега Sobieski
Хвърляли лед и камъни... преди първия щурм на жандармерията се хвъеляше сняг и лед. ако е имало камъни (вероятно е така) бяха хвърляни от 20 човека и полицията много добре виждашекои са те. Освен това бяха с големината на opex (говоря за времето преди 1-я щурм наполицията) Айде сега ти като явно си запознат ми кажи може ли такова нещо по някакъв начин да навреди на човек който е БРОНИРАН така. Знаеш че отговора е НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последно промяна от StiBo на Пет Яну 16, 2009 12:15 am, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
От това което си написал разбирам че според теб всички са били посегнали на полицай и всеки е бил заслужил едно "потупване" по рамо,глава,гръбнак и т.н. Това ако беше така то площада нямаше да бъде с боклуци , дрехи и обувки на хора след края, а щеше да бъде с полицейски трупове. Направи разликата между провокатор и провокиран. Нали за това бяха онези наркоманчета това беше тяханта цел и те си я сваршиха предоволно. Те ако знаеха че никой няма да тръгне след тях и той да прави щуротии въобще нямаше да ги има тези ултраси. Надявам се си ме разбрал, защото незнам дали го казах много добреNemezis_ss написа:Аз защо ли видях и чух полицай с мегафон....по новините.... Колега Sobieski /и мен ме мързи, но уваженийце е един вид/, предполагам трябваше да тръгнат да ги питат един по един.... Те можеха и сами да се бият по каските /да не се морят "горките дечица" да мятат лед и камъни.... Интересно по какви критерии определяте мирно протестиращите? Те накрая всички се оказаха мирно протестиращи или случайно попаднали там. Боят е най-малкото, което заслужават след посегателство над полицай. Съвет за следващата стачка....като видите жандармерист да настъпва към вас, биейки с палката по щита.... не идва да ви иска огънче....

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Аз не съм присъствал там и говоря за това, което съм видял от медийте. Със сегурност не съм видял всичко, но видяното мога да коментирам. Видях старец да удря полицай с тръба /70-75 годишен ултрас вероятно/, 30 килограмово момиче, което събира камъни за хвърлящото ги върху полицаите 40 килограмово момче. Видях тинейджъри да хвърлят буци лед големи колкото главите им, метални заграждения. Темпото с което настъпваха полицаите предполага че АКО сте искали сте можели да се разотидете и да избегнете палките. Немога и неискам да споря, дали им е платено на "провокаторите". И все пак си мисля че и без плата са готови да се включат в подобно "зрелище". Може да е заради подбора на операторите, но въобще не видях мирно протестиращи. Нито видях да бият някой, който преди това не е опитал да ритне полицай. А може и иначе да е било.... Вие сте били там...поради което пък сте пристрастни. Вяра да ни няма човек....
Аааа да....и без да съм полицай, ако едно пешлигарче започне да ме замеря с боклуци.....обезателно ще отнесе някой и друг шамар. Мисля и при вас ще да е така...
Аааа да....и без да съм полицай, ако едно пешлигарче започне да ме замеря с боклуци.....обезателно ще отнесе някой и друг шамар. Мисля и при вас ще да е така...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Венелин Радушев
- разбира нещата

Па....де да беше така. За такива очила....половин черен дроб давам....