Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .
обръщам се към колекционерите,много ми требва един воблер,зип байт риджи 3,5см флотинг
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Нелко ти добре се обръщаш ама доколкото разбрах си събрал само за нова Дайва което се равнява на една почерпка а предстааш ли си ако требва да ме черпиш два пъти
Спешен ли ти е ?

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Ами се ще изкарам някой жокер от ръкава,няма нищо спешно Павка,мога да почакам до утре сутринта 

Аха,ами моята заблуда в какво се състои?
- Павел Иванов
АааааааааааааУУУУУУУУУУ !!! Изроди такива !!! Ще ме скъсате от смех начи

Павел Иванов
Павел Иванов
- mandy73
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте, ще си позволя и аз да кажа нещо по темата. Няма да цитирам мнението на sabin (защото не знам как да го направя
), но съм напълно съгласен с него. Вярно че хората които пишат тук са може би най-"знаещите" и те диктуват модата на спининга, имам предвид като оборудване, защото за периода в който редовно чета този подфорум, в култ бяха издигани и принизявани много марки пъртове, макари, влакна т.н. Но смятам че риболова, и най вече спининговия е начин на мислене и че удоволствието да хванеш 10 сантиметрово кефалче в тегав момент и да уловиш голям сом може да бъде едно и също(май прекалих със сравнението
да ме извиняват сомаджиите).
А относно моя скромен опит с ефтини брейдове и монофили, смятам че монофила ми дава по-голямо безгрижие при риболова а плетеняка по голямо удоволствие от контакта с примамката а понякога и с рибата.
В заключение искам да кажа че темата е полезна, както за знаещите, така и за тия като мен. Адмирации за колегите, които говорят конкретно, не като мен

А относно моя скромен опит с ефтини брейдове и монофили, смятам че монофила ми дава по-голямо безгрижие при риболова а плетеняка по голямо удоволствие от контакта с примамката а понякога и с рибата.
В заключение искам да кажа че темата е полезна, както за знаещите, така и за тия като мен. Адмирации за колегите, които говорят конкретно, не като мен

Павка,ниса смей,а казвай с колко риджита са разделиш 

- Павел Иванов
С две само
Едното е розув убавец а другото некво бледожълто със зелено .

Павел Иванов
Павел Иванов
Колега, не се кахъри - и аз (и други, несписващи от срам, страх, гордост и т.н), покрай реките и локвите, държа в ръчичка каквото мога, а не каквото искам.mandy73 написа: ...А относно моя скромен опит с ефтини брейдове и монофили, смятам че монофила ми дава по-голямо безгрижие при риболова а плетеняка по голямо удоволствие от контакта с примамката а понякога и с рибата...
Питам си най-откровенно, кат не знам, пиша каквото мисля (ЕВАЛА на ерудитините, като г-н Иванов, Муньо ... sestrata - пишат подробно и с добри чуства), че и отклик получавам ...
То, ако сме културни и отзивчиви, ако и да мислим у крива посока, ще ни поправят -
нали ЗА ТОВА "кликаме" тука. Да научим (е па и да се поФалим малце).
Темата е кръстена подобаващо и е изключително съдържателна
според "крайния ми, кух, сверичен израстък"

"Щастие за всички, щастие даром!"
- jazzmena
- новобранец
- Обратна връзка:
Да вметна и аз нещичко......
Нека приказката си остава все сладка, както е кръстена темата.
Аз познавам повечето от списващите тук и като така мога да кажа: Никой от тях не се изживява като корифей и всичкознайко. Напротив, тия дето са с най-дълъг опит, все така си питат, слушат ако някой друг има да каже нещо, експериментират и ако се окаже удачно, го възприемат и почват да го прилагат.
Форума (дали този или друг, няма значение) не е място където се делим на парии и на плебеи, където едните диктуват модата, а другите трябва само да слушкат и да изпълняват. Тя е място, където се срещат различните мнения. Колкото са повече, толкова по-добре. Затова призававам многото народ дето само четат - престрашете се и вземете та напишете и вашето мнение. Никой няма да ви се присмее или да ви обиди за това, че не знаете.
Аз съм още доста бос, но си го признавам без бой, питам си и съответно ми се отговаря.
..... разбира се, че всичкото това трябва да се прави със съответната доза умереност в тона и уважение към другите.
Нека приказката си остава все сладка, както е кръстена темата.
Аз познавам повечето от списващите тук и като така мога да кажа: Никой от тях не се изживява като корифей и всичкознайко. Напротив, тия дето са с най-дълъг опит, все така си питат, слушат ако някой друг има да каже нещо, експериментират и ако се окаже удачно, го възприемат и почват да го прилагат.
Форума (дали този или друг, няма значение) не е място където се делим на парии и на плебеи, където едните диктуват модата, а другите трябва само да слушкат и да изпълняват. Тя е място, където се срещат различните мнения. Колкото са повече, толкова по-добре. Затова призававам многото народ дето само четат - престрашете се и вземете та напишете и вашето мнение. Никой няма да ви се присмее или да ви обиди за това, че не знаете.
Аз съм още доста бос, но си го признавам без бой, питам си и съответно ми се отговаря.
..... разбира се, че всичкото това трябва да се прави със съответната доза умереност в тона и уважение към другите.
===================================================
starividri.org
starividri.org
А 4.6санта?
п.с несъм толкоз нахален колкото изглежда
п.с несъм толкоз нахален колкото изглежда

- Павел Иванов
За съжаление Риджитата са ми шестаци
4.6 мисля да си пазарувам началото на март ама ти каза че не бързаш особенно 

Павел Иванов
Павел Иванов
Ще бъда благосклонен и ще почакам до март
по скоро 4,6 най-ме вълнуват