Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион
а последно на Тополово има ли нещо???
Същото питам и за Брягово!Леново ми е ясен нема да е тази година май...
Metha foreva...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ето темата за Брягово-http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=23122No_name написа:а последно на Тополово има ли нещо???
Тополово-дава но на мен рибата ми мириши ужасно?????то има и тема някаде по-надоло но не ми се търси сега.
Благодаря ти бате!м/у другото от теб най-много се информирам за тази област!!!още веднъж тенкс и моите уважения...!!!
Metha foreva...
На яз.Златовръх до Араповския манастир ,каракуда и много едър костур ,но за съжаление цяло Столюпиново се изсипа .Арендаторът го е изоставил
Съвета ми е сутрин рано от 6-10 часа максимум тогава мангалите ги няма ,колеги язовира е с кофти релеф ако сте около стената е около 30 метра плитчини рязко става дълбоко затова идеалното място е ръкава точно срещу стената ,съвет за едрия костур -каракудка и семион на дъно има и излизат екземпляри от 600-800 грама костури но трябва да се хвърля на дълбоките места .Каракудата на Червен.
Съвета ми е сутрин рано от 6-10 часа максимум тогава мангалите ги няма ,колеги язовира е с кофти релеф ако сте около стената е около 30 метра плитчини рязко става дълбоко затова идеалното място е ръкава точно срещу стената ,съвет за едрия костур -каракудка и семион на дъно има и излизат екземпляри от 600-800 грама костури но трябва да се хвърля на дълбоките места .Каракудата на Червен.
Астига каде до манастира има язовир,да не би да говориш за този който е по пътя за стоево щото той е оставен от минимум 6г 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе миналия ден и аз се чудих, каде ли е това.Че този язовир ще да е благословен от бога тогаз че да го незнамdany01 написа:Астига каде до манастира има язовир,да не би да говориш за този който е по пътя за стоево щото той е оставен от минимум 6г

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
как е хавата на бодрово...прясна информация някой има ли...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тя за Бодрово информацията е една от 3 години насам колега,много риба и много закачкиenterprise написа:как е хавата на бодрово...прясна информация някой има ли...

Днес бях на Нови извор , колегата до мене изкара амур 10+. Всички останали вадехме маломерни шаранчета и каракуди.Язовира се пълни
.Снимки имам в гсм-то

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Утри съм последна следобедна и други ден демек 20.05-2009 смятам да отскоча да начеша крастата на Бодрово, ако има мераклий и желаещи да се записват броиката е неограничена
Тази година ощи не сам чесал крастата там а имам и да връщам на един амур стари сметки......2 късания и една чупена пръчка
така съм се наточил че???

При това положение на нещата разчитаме на инфо за Бодрово на 20.05 вечерта.Разбира се няма да се отървеш спокоино защото искаме и твоето компетентно мнение за региона това е молба разбира се.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Малко промяна на маршрута днес на Мечка бях а за утри остана Бодровоgeorgi30 написа:При това положение на нещата разчитаме на инфо за Бодрово на 20.05 вечерта.Разбира се няма да се отървеш спокоино защото искаме и твоето компетентно мнение за региона това е молба разбира се.

инфо за яз.Мечка тука-http://forum.nariba.com/viewtopic24194.html
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Я да си кажим кой каде на откриването, снощи го коментирахме с повичето колеги.Ние с Ицо-каракудата се точихме за Моминския но днешното инфо е малко зле , язовира е буквално готов да прелей, пълен е над максимума.За това вариантите си остават отворени за други места.
На Моминския дали е останал кефал още?Всеки ден имаше по-доста колеги,пък там рибата не е безкрайна,предвит и факта,че е изоставен от арендаторите.За бракониерски подвизи също се заговори. 

TICA FAN
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Останал е и кефал и каракуда, и червеноперка и шаран излиза като да не повярвашSONY написа:На Моминския дали е останал кефал още?Всеки ден имаше по-доста колеги,пък там рибата не е безкрайна,предвит и факта,че е изоставен от арендаторите.За бракониерски подвизи също се заговори.

Много труден язовир за мрежене и СОТ Асеновград си го пооглеждат профилактично по молба на кмета на Садово, сяка вечер.