ОБЩИНСКИ ПРОИЗВОЛ

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Re: ОЩИНСКИ ПРОИЗВОЛ

Мнение от yzyna »

Истината е такава ok.Искам да дам само един пример и приключвам с тази тема защото всеки си е прав за него си:Миналата година края на юли месец отивам за риба на Сърница.Точно преди Крушата свивам в ляво ,минавам покрай една дървена къща и спирам на язовира.На следващия ден идва някакъв джадай и ми вика:еиййй кво праиш тук уе,да ти нее бащиния това място?Отговарям му културно че съм за риба.Ами казва:ти знаеш ли че това е моио,казвам кое язовира ли? Не къщата.OK кой ти бара къщето? Аз съм си за риба, събирам си боклука,ловя си и си трая.Да ставаш вика да са махаш.Кроки ти как би постъпил в този случай?
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Това е проблема де !!! Земята е негова,но ти не си се закучил да му обясниш на този цървул че от язовира неможе да те гони,защото има отстояние от водата което си е държавно и неможе да е негово.Друг е въпроса кой какво е заградил.Всеки си има подход към различните хора,знам ли какво бих направил,може би нещо много лошо,някаква голяма простотия.дето после да съжалявам за направеното.Дайте да не бъркаме нещата.Частното си е частно,и шибаната ни конституция ни дава право да правим каквото си щем със него.Има обаче и отговорности като собственници или с една дума,да се съобразяваме със законите на страната.Има обаче хора,които криво разбират тази дума и нещата взимат друга посока.Има хора които не зачитат нищо и никой,докато има хора които мислят за всички хора.Приказката беше,да не се слагат всички под един знаменател и да не се пише на ангро и по този начин да се обиждат колеги,които също са арендатори.Не мислете че само аз тук във форума имам язовир !!!! Мисля че темата е изчерпана и повтарям за кой ли път,никога няма да защитя човек който е взел нещо незаконно и е ощетил други хора.Осрахме всичко със писаници за рушвети,изнудвания и кво ли не,но нито един от тези зулумджий,не е в затвора.Значи не са извършили никакво престъпление и не са взимали рушвети.Всички знаем за какво става дума,но не желаем да го наречем със истинското му има,дето каза човека,неможе да се гаси туй що не гасне.Аз ще кажа че може,но не от нас,не днес и не утре.Доста време трябва да мине,докато се обърнат нещата.Айде със здраве !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

:D И от мен здраве и много безоблачни излети. :drinkers:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

kolev написа:Кроки, незнам какво имаш предвид, но нека спазваме добрия тон и да не правим заключения кой се е осрал.
Колкото до мутрите, веднага ти ги казвам. В ловешка област има един скромен човек ГГ, който коли и беси без никакви правила. Завзел е на много хорица земите и дотам...
За каква прокуратура става въпрос, като изобщо няма такава.
И да те запитам "наистина ли не виждаш проблема по темата или се правиш, че не виждаш?!"
До колкото имам спомени май на времето първата круша тупна в ловешка област , и май се казваше Крушата. После изтупкаха оше доста круши от тия дето "колят и бесят" , горе -долу , понамаляха. Ти как мислиш че ще свърши тоя пич- ми на първа(или последна) страница на ежедневниците , ще го дават и по телевизията. Просто все още не е попаднал на подходящия човек в подходящото време , така стоят нещата в тази сфера 8)
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

IDA,попадна ,попадна миналото лято баш на който не е трябвало -едно наглед смотано старче с надуваема лодка,въдици и редовен риболовен билет.Само че,не щеш ли малко нещо полковник пред пенсия от ГД"БОП".Та юнаците на тоз самодеец взели,че се заяли със стареца -заради лодката,нещо от сорта на това,дето го пише 5-те кила "А бе,глей го пак е без шапка...."Че и го поударили с възпитателна цел.Ама той после взел,че врътнал едно-две телефончета.Вечерта дошли едни други яки момчета,май с численост около взвод /бе два микробуса сал/.И кво станало - леко,ама трайно пребити бабаити барабар с чорбаджията.Незаконно,разбира се,ама "каквото повикало,такова се обадило" в крайна сметка.Изобщо,използването на насилие в тез неща,може да доведе само до още по-големи беззакония.Прав е Кроки,че това е проблем на държавата-след като е скапана и прогнила самата държавна власт-централна и местна,няма скоро да се свършат произволите-национални и общински.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Инкубус,говориш неща,които не са истина.Някой пусна слух че някакъв старец пуснал мрежи и момчетата които се разправят със мрежарите го набили и той извикал някакви микробуси и те отишли та пребили всички.Нищо вярно няма във това и аз ти казвам,че този полковник е някакъв измамник,който си говори глупости на търкалета.Вече го чувам за трети път това и за пореден път ще опровергая тези простотий.Ако някой беше бит,аз трябва да съм бил един от набитите.Лично пресъствах на взимането на мрежите.Първо,човека който със свой средства пази Ивайловград,е много,много богат и коректен човек.Никога не е парадирал с това и на всичкото отгоре,нали разбираш че такива хора си пият ракийте не със полковници от БОП,а със началниците им във София и хората които са ги назначавали и давали пагони.Второ,никой не е направил нещо незаконно или престъпно,и във всичко това,пак със намесата на въпросния човек,са включени и горски и ИАРА и Полиция и Прокуратура.Уверявам те,че барети се изпращат само със специалното нареждане на министъра /МВР/ и никой друг,полковник и т.н неможе да звъни и да праща никой никъде,защото после ще си изгори сам пагоните.Има хора от високо ниво,които поддържат със две ръце това начинание и доста полицай които скачаха там след като бяха хванати със мрежи,си създадоха доста проблеми.Мисля,че обясних що годе нещата как стоят и пак повтарям,тези слухове се пускат от разни хора,които си правят проветрение на устите.Молете се да има повече хора,които да дават пари от джоба си,за да имате къде и какво да ловите.Това е истината,колкото и да не им се иска на някой хора :twisted:

laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Krokibg написа:Инкубус,говориш неща,които не са истина.Някой пусна слух че някакъв старец пуснал мрежи и момчетата които се разправят със мрежарите го набили и той извикал някакви микробуси и те отишли та пребили всички.Нищо вярно няма във това и аз ти казвам,че този полковник е някакъв измамник,който си говори глупости на търкалета.Вече го чувам за трети път това и за пореден път ще опровергая тези простотий.Ако някой беше бит,аз трябва да съм бил един от набитите.Лично пресъствах на взимането на мрежите.Първо,човека който със свой средства пази Ивайловград,е много,много богат и коректен човек.Никога не е парадирал с това и на всичкото отгоре,нали разбираш че такива хора си пият ракийте не със полковници от БОП,а със началниците им във София и хората които са ги назначавали и давали пагони.Второ,никой не е направил нещо незаконно или престъпно,и във всичко това,пак със намесата на въпросния човек,са включени и горски и ИАРА и Полиция и Прокуратура.Уверявам те,че барети се изпращат само със специалното нареждане на министъра /МВР/ и никой друг,полковник и т.н неможе да звъни и да праща никой никъде,защото после ще си изгори сам пагоните.Има хора от високо ниво,които поддържат със две ръце това начинание и доста полицай които скачаха там след като бяха хванати със мрежи,си създадоха доста проблеми.Мисля,че обясних що годе нещата как стоят и пак повтарям,тези слухове се пускат от разни хора,които си правят проветрение на устите.Молете се да има повече хора,които да дават пари от джоба си,за да имате къде и какво да ловите.Това е истината,колкото и да не им се иска на някой хора :twisted:
Бъдещето е точно в хората с добри позиции в обществото, а не в хора които искат да бъдат тъкива :D , за съжеление на последните. Така е и навсякъде по света.Точно хора от икономич. елит най вече ще променят нещата, но трябва време, за да се променят и самите те :D .Трябва да се опитаме да им помогнем, колкото и да не ни еприятно в много от случаите.А между другото е тяхно задължение да променят нещата към някаква нормалност, ако не желаят,нали разбираш, Кроки, че са наложителни промени или нов проект за държава :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Знам го и дано повече хора да го разберат.Сега живеем във държавата на ъпсурдите и със отворени очи чакам,богатите хора да наложат някакви правила,по които да се живее.Сега е някакъв див КАПИТАЛИЗЪМ и всеки купува,краде и мами на поразия.Дори и да е така,иска ми се по бързо да окрадат устатъците и да започне градежа,защото идва момента във който трябва да си защитят откраднатошо и всичко което са създали.Че няма един на друг да си вземат откраднатото - няма,но че ще създадат правила във това съм 1111111% убеден.Дано всеки от нас да съумее да направи живота на семейството си по-добър,и да имаме много време за риби и кавги във форума :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :idea:

laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Krokibg написа:Знам го и дано повече хора да го разберат.Сега живеем във държавата на ъпсурдите и със отворени очи чакам,богатите хора да наложат някакви правила,по които да се живее.Сега е някакъв див КАПИТАЛИЗЪМ и всеки купува,краде и мами на поразия.Дори и да е така,иска ми се по бързо да окрадат устатъците и да започне градежа,защото идва момента във който трябва да си защитят откраднатошо и всичко което са създали.Че няма един на друг да си вземат откраднатото - няма,но че ще създадат правила във това съм 1111111% убеден.Дано всеки от нас да съумее да направи живота на семейството си по-добър,и да имаме много време за риби и кавги във форума :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :idea:
:D :D :drinkers: :drinkers:
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Re:

Мнение от sarafov »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Жоре,гледам да ги кпра предварително,преди да са се увъргаляли в лайната като пате в калчишта.Има си закони,аз им казах.Ако имат какво да кажат на някой нека го направят,не само да пишат глупости.Щом някой е купил някъде земя,някой му я е продал,така лие.Те сигурни ли са че всичките земи са общински,аз съм убеден че неса или ако има, то тя не е повече от частната.Някой бил направил замяна,ами да направят и те и да си вземат някое парче земя до някой язовир и да се кефят на собственното си место за риболов.После и те да сиго заградят и това е,то си е тяхно и ако искат и със кравешки фъшкий даго напълнят.Частното си е частно и ако някой го е придобил по незаконен начин,да си отговаря.Прав ли съм или не,кажи ???
прав си така е,има доста иззети частни имоти,които хората си връщат.И не се нерви нема сми.
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Аватар
stoil kolev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoil kolev »

напълно подкрепям кроки,със сигурност знам за този човек/богатия/че е пуснал стотици хиляди зарибителен материал във язовира.през последните 20 г никой не правил подобно нещо.единствен той /богатия/се озъби на бракониерите и то на доста солидни хора. :wink:
Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

колеги КОЛЕНСКИЯ ЯЗОВИР от години е заграден и се стреля ако заобиколиш от към гората,а има всякаква риба и трофеини екземпляри и се охранява с видеокамери. :axe: :axe: :axe: :axe:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”